| Günün Duası | |
|
+9yusuf tarik N.F.K _e_s_r_a_ ...Gül Güzeli... rude83 Admin lemianur gülşah Hazan 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Haz. 04, 2009 6:04 pm | |
| bu ne guzel bır dua ..amın amın amın ...ıns.. | |
|
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Haz. 04, 2009 6:07 pm | |
| Allahümme la tahrimni rayihate naimike ve cennatik. Allahım! beni nimetlerinin ve cennetinin kokusundan mahrum etme. AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Haz. 04, 2009 6:09 pm | |
| amın kardesım amın...bızde duanızda yer verırsenız cok ıyı olur sınavlar falan fılan ...selametle... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Cuma Haz. 05, 2009 3:11 pm | |
| ALLAH'IM! KALBİME FERAHLIK VER. KALBİMDEKİNİ BENDEN İYİ BİLEN SENSİN RABBİM HERKESİN KALBİNDEKİNİ HAYR EYLEYİP NASİP EYLE ALLAH'IM. KABUL OLMAYAN DUADAN SANA SIĞINIRIZ RABBİM.. ALLAH'IM BANA BİR ÇIKIŞ YOLU GÖSTER HAYIRLISIYLA.BEN ACİZ BİR KULUM.KUL KULCA İSTER.BEN BANA YETMEYEN SENSE HERŞEYE GÜCÜ YETENSİN.BENİ SENİN SEVGİNE YAKALAŞTIRACAK İNSANDAN AYIRMA ALLAH'IM.HAKKIMIZDAKİNİ HAYR EYLE RABBİM..AMİN AMİN AMİN... | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Haz. 06, 2009 3:38 pm | |
| Allahım! Sen benim Rabbimsin,Senden başka mabud yoktur. Ancak Sen varsın,beni yoktan yaratan Sensin,ve ben Senin kulunum,gücüm nispetinde Sana verdiğim ahdimde ve sözümde duruyorum.işlemiş olduğum kötü şeylerin şerrinden Sana sığınırım. Bana olan nimetlerini ve günahlarımı da Sana itiraf ederim.Benim günahlarımı affet çünkü Senden başka bağışlayıcı yoktur. Senden başka hiç bir ilah yoktur. Seni bütün noksanlıklardan tenzih ederim. Gerçekten ben nefsime haksızlık edenlerdenim. AMİN AMİN AMİN... | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Haz. 06, 2009 7:58 pm | |
| s.a ALLAH RAZI OLSUN kardesım etmezmıyız RABBIM senın herzman yar ve yardımcın olsun..selametle..yukarıdakı dua ıcınde amın... | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Haz. 06, 2009 8:05 pm | |
| ve a.s. amin kardeşim cümlemizin inş.allah razı olsun | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Haz. 06, 2009 8:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Paz Haz. 07, 2009 7:15 pm | |
| Ya Rabbi! günahımı affeyle . Beni kalbimdeki öfkeden ve şeytanın vesvesesinden kurtar. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Günün Duası Ptsi Haz. 15, 2009 6:56 am | |
| Sözlerindeki samimiyetin azlığından ötürü. Senden bağışlanmamı diliyorum ey Allah'ım (c.c)!" (Rabiatü'l -Adeviyye) | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Haz. 20, 2009 5:04 pm | |
| ALLAH IM! BEN KULUM,SEN ALLAH SIN. BEN İSTEYENİM, SEN VERENSİN. BEN SUSAYANIM, SEN SAVURANSIN. BEN MUHTACIM, SEN İHTİYAÇ GİDERENSİN. BEN KENDİNE YETMEYEN, SEN HERŞEYE YETENSİN. BEN BENİ BİLMEYEN, SEN BENİ BENDEN İYİ BİLENSİN. BEN BENDE OLMAYAN, SEN ŞAH DAMARIMDAN DAHA YAKIN OLANSIN. KUL KULCA İSTER, SEN ALLAH CA VERENSİN. HALİM ARZUHALİMDİR, DURUŞUM DUAM. SENSİZSEM NEYİM VAR, SENLİYSEM NE GAM?
AL İŞTE ELLERİMİ UZATTIM SANA NE OLUR NE OLUR BIRAKMA BENİ BANA! SEN BANA YETERSİN, YETMEM BEN BANA! ALLAH IM, ELLERİMİ BIRAKMA! ALLAH IM! BIRAKMA BİZİ! TUT ELİMİZİ! (amin) | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Haz. 20, 2009 7:29 pm | |
| s.a gül güzeli kardeısm AMIN ins RABBIMIZ TUTAR ELIMIZDEN VE BIRAKMAZ cunku buna ıhtıyacmız var..selametle ve dua ıle... | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Haz. 20, 2009 7:53 pm | |
| ve a.s. inş inş.kardeşim ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Ptsi Haz. 22, 2009 3:17 pm | |
| Ya Rabbi! Bizleri, iyilik yaptığında sevinen, kötülük yaptığında pişman olup Senden af dileyen seçkin kullarından eyle. ALLAHIM! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz bütün günahlarımızı bağışla, çok bol olan rahmetini bizlerden esirgeme. AMİN AMİN AMİN... | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Günün Duası Ptsi Haz. 22, 2009 3:18 pm | |
| Amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin....... | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Salı Haz. 23, 2009 2:52 pm | |
| Bismillahirrahmanirrahim ALLAHIM ,günahlar dilimi tuttu. Emrine karşı iteatsizliğim, utancımdan ne diyeceğimi bilemez hale getirdi. Şiddetli gaflet, sesimi kıstı. Rahmet kapını çalıyor ve sana şöyle sesleniyorum: Ey kendisine hiçbir şey zarar vermeyen , kendisine hiçbir şey fayda sağlamayan, kendisini hiçbir şey mağlup edemeyen, kendisinden hiçbir şey gizli kalmayan, kendisine hiçbir şey ağır gelmeyen, hiçbir şeyden yardım beklemeyen, hiçbir şey kendisini başka bir şeyle meşgul olmsından alıkoymayan , hiçbir şey kendisine benzemeyen, hiçbir şey kendisini aciz bırakmayan ALLAH'IM! Benim herşeyimi bağışla. öyle ki beni hesaba çekeceğin hiçbir şey kalmasın. Ey herşeyi bilen, herşeyi kuşatan ,herşeyi gören, herşeye şahid olan ,herşeyi gözetip kotrol eden,herşeye lütufta bulunan, herşeyden haberdar olan ALLAH'IM! Bütün günah ve hatalarımı bağışla! öyle ki, beni hesaba çekeceğin hiçbir şey kalmasın. şüphesiz senin herşeye gücün yeter. amin amin amin | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Günün Duası Çarş. Haz. 24, 2009 7:32 pm | |
| AMIN ...allahumme barık lena fı recebe ve sabana ve bellıgna ramazan.... | |
|
| |
fatımanur AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 31 Doğum tarihi : 03/02/91 Nerden : TOKAT Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Günün Duası Salı Tem. 07, 2009 6:22 am | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Günün Duası Salı Tem. 07, 2009 9:54 am | |
| Amin amin. Paylaştığınız için Allah Razı olsun.. | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Tem. 09, 2009 2:47 pm | |
| s.a amın kardesım yuregıne saglık...dua ıle.. | |
|
| |
mavihayal090 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 370 Doğum tarihi : 03/02/89 Nerden : BURSA Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Tem. 09, 2009 3:31 pm | |
| | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Tem. 09, 2009 4:45 pm | |
| s.a aminn amiinnn kardeşimm :Teşekkürler: | |
|
| |
| Günün Duası | |
|