| Günün Duası | |
|
+9yusuf tarik N.F.K _e_s_r_a_ ...Gül Güzeli... rude83 Admin lemianur gülşah Hazan 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Günün Duası C.tesi Eyl. 20, 2008 6:46 am | |
| Arkadaşlar günün hadisini burada paylaşabilirsiniz |
|
| |
Hazan TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Eyl. 27, 2008 12:57 pm | |
|
Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!
Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın. Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin. Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.
Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı. Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin. Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin. Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye.
Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye. Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye. Bana akıl verdin,Seni bulayım diye. Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye. Bana kalp verdin,Seni seveyim diye. Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin”Senden isteyeyim diye”
Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır. Onun için bana istemeyi öğrettin. Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi. Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi. Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi. Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi. Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim: ”Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi
| |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Ekim 23, 2008 2:10 pm | |
| ´´Allah'ım!seni zikretmemde,sana şükretmemde ve sana en güzel kulluğu yerine getirmem hususunda bana yardım et ya rabbi´´(amin) | |
|
| |
lemianur ÜYE
| Konu: Geri: Günün Duası Ptsi Ara. 15, 2008 5:08 pm | |
| KARDEŞLER ÇOK SEVDİĞİM AMCAM SALI GÜNÜ AMELİYAT OLUYOR ... SİZLERDEN HADDİM OLMAYARAK BÜTÜN HASTALARA VE AMCAMA ŞİFA BULMALARI İÇİN DUA İSTİYORUM... ALLAH (CC) RAZİ OLSUN ... DUA İLE.... | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Günün Duası Ptsi Mart 02, 2009 6:30 am | |
| "Allah'ım (c.c.)! Bizlere istemeyi emrettin ve yerine getirmeyi Sen vaat ettin. İşte biz Senin emrettiğin gibi istiyoruz, Sen de bize vaat ettiğin gibi cevap ver!"
(Şeyh Ahmed) | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Günün Duası Ptsi Mart 02, 2009 9:03 am | |
| AMİN AMİN AMİN
@lemianur
Cümleye acil şifalar dilekleriyle. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Günün Duası Çarş. Mart 04, 2009 7:53 am | |
| "Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim! O günahlar dolayısı ile intikam alma. Bize azap etme!
(Hz. Mevlâna) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Mart 05, 2009 7:04 am | |
| "Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim! O günahlar dolayısı ile intikam alma. Bize azap etme! (Hz. Mevlâna) |
|
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Günün Duası Çarş. Mart 11, 2009 12:12 pm | |
| ne mutlu;diline hakim olana,evi kendisine geniş gelene,yaptığı suçtan pişman olup ağlayana. | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Mart 12, 2009 12:03 pm | |
| EFENDİMİZ (SAV.)İN DUALARI "Allah'ım Senden bildiğim,bilmediğim şu anda lütfedilen,ileride lütfedilecek bütün hayırları istiyorun.Allah'ım bildiğim,bilmediğim şu anda gelip çatan,ileride başa gelecek bütün şerlerden Sana sığınırım." " ALLAH'IM SENDEN HAYIRLI İŞLER YAPMAYI,KÖTÜLÜKLERİ TERK ETMEYİ VE FAKİRLERİ SEVMEYİ,BENİ BAĞIŞLAMANI,BANA MERHAMET ETMENİ VE İNSANLARIN FİTNESİNİ MURAT BUYURDUĞUNDA FİTNELERE DÜÇAR OLMADAN BENİ VAFAT ETTİRMENİ DİLERİM.SENDEN SENİN SEVMENİ,SENİN SEVDİKLERİNİN SEVGİSİNİ VE SENİN SEVGİNE BENİ YAKLAŞTIRACAK AMELLERİN SEVGİSİNİ DİLERİM." AMİN AMİN AMİN. | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Mart 12, 2009 12:09 pm | |
| ALLAHIM BENİ HABİBİNE AŞIK, İLMİYLE AMİL BÜYÜK ALİM EYLE... ANNEME, BABAMA HABİBİN AŞKINA BOOOL BOL DUA ETMEYİ ETMEYİ NASİP EYLE... BENİ VE SEVDİKLERİMİ, EN SEVDİKLERİNDEN EYLE... VE BENİM HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİR..
AMİN | |
|
| |
N.F.K TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Mart 12, 2009 12:09 pm | |
| aminnn Allah razı olsun cnm | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Mart 14, 2009 12:34 pm | |
| ALLAH'IM! Ben kulum,Sen Allah'sın. Ben isteyenim,Sen verensin. Ben susayanım,Sen savuransın. Ben muhtacım,Sen ihtiyç giderensin. Ben kendine yetmeyen,Sen herşeye yetensin. Ben beni bilmeyen,Sen beni benden iyi bilensin. Ben bende olmayan,Sen şahdamarımdan yakın olansın. Kul kulca ister,Sen Allah ça verensin. Halim arzuhalimdir,duruşum DUAM. Sensizsem neyleyim,Senliysem ne gam? | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Paz Mart 15, 2009 10:07 am | |
| ALLAH'IM! Beni Allah'la altadanlardan etme! Allah'la aldatanlara aldananlardan etme! Şeytanın eylemlerimizi süslemesine izin verme! Şeytanın süslediği eylemlerimize izin verme! Bana Hz.Adem'in tevbesini,Hz.Nuh'un direncini ver! Hz. İbrahim'in imanını,Hz. ismail'in teslimiyetine ver! Hz. Yakup'un dirayetine,Hz.Yusuf'un iffetini ver! Hz.Musa'nın celadetini,Hz.Harun'un sadakatini ver! Hz.Davud'un sadasını,Hz.Süleyman'ın gayretini ver! Hz.Eyyüb'ün sabrını,Hz.Lokman'ın hikmetini ver! Hz.Zekeriyya'nın hizmetini,Hz.Yahya'nın şahadetini ver! Hz.Meryem'in adanmışlığını,Hz.isa'nın safiyetini ver! Hz.Muhammed Mustafa'nın muhabbetini ver YA RABB! AMİN AMİN AMİN... | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Günün Duası Ptsi Mart 16, 2009 6:01 am | |
| Amin.
"Rabbim! Gönlüme ferahlık ver. İşimi bana kolaylaştır." (Hz. Musa'nın (a.s) duası) | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Ptsi Mart 16, 2009 10:42 am | |
| Ey zatını hamd ile aziz olduğum! Ey zatını hamdden aciz olduğum! Ben layıkıyla övemem Seni! Sen,övdüğün gibisin kendini. Seni,kayıkıyla ancak Sen tanırsın, Seni,layıkıyla ancak Sen översin. Hamd'im Sana mahsustur,sena'm Sanadır. Umudum,korkum ve sevdam Sanadır. Özümü Sana çevirdim,Sana tutundum. Elimi Sana açtım,gönlümü Sana sundum. Beni kovmaz diye kapına geldim! Affı boldur diye affına geldim! Tuttum günahımdan yüzüne perde! Kulluk edemedim lütfuna geldim! ALLAHIM SEN AFFEDİCİSİN, AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİDE AFFEYLE ALLAHIM! AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Günün Duası Salı Mart 17, 2009 5:56 am | |
| "Yâ Rabbi! Beni, Seni tanıyanlardan ve emrine uyanlardan eyle!"
(Amr b. Mürre (r.a)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Salı Mart 17, 2009 1:09 pm | |
| ALLAH'IM! Yalnız Senden yardım diler yalnız Sana kulluk ederiz. Seni sığınak,barınak,tutamak bilir YA ALLAH deriz. Şeytandan Sana sığınır E'UZU BİLLAH deriz. Her işe Senle başlar BİSMİLLAH deriz. Nimet verdiğinde gönülden ŞÜKREDERİZ. Versen de alsan da ELHAMDÜLİLLAH deriz. Hayran kaldığımızda MAŞALLAH, Pişman olduğumuzda ESTAĞFİRULLAH deriz. Sevindiğimizde ALLAHÜ EKBER, Üzüldüğümüzde İNNA LİLLAH deriz. Canımız sıkıldığında FE-SÜBHANALLAH, İlendiğimizde KATELEHUMULLAH deriz. Zafer kazandığımızda NASRUN MİNALLAH, Rızık kazandığımızda ER-RİZKU'ALLAH deriz. Bir işi arzu ettiğimizde İNŞALLAH, Bir işi başardığımızda BİİZNİLLAH deriz. Güçlük karşısında LA-HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH, Söz verdiğimizde V'ALLAH VE BİLLAH deriz.
| |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Günün Duası Çarş. Mart 18, 2009 6:17 am | |
| "Allah'ım (c.c)! Bizi Senin muhabbetinle ve bizi Sana yaklaştıracak şeylerin muhabbetiyle rızıklandır."
(Risale-i Nur'dan) | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Cuma Mart 20, 2009 10:36 am | |
| ALLAHIM! Benliğimin yaktığı ateşle yakma beni! Beni nefsime kul etme,kul et nefsimi Sana! Bir lahza dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin,yetmem ben bana. Bilmediğimi bildir,görmediğimi göster! Sen bildirmezsen ben bilemem,göremem göstermezsen. Gönlüme huzur,gözlerime nur,dizime dermen ver! Sen "Ol!" deyince olur,olmaz "Ol!" demezsen. Canana can,cana canan,kalbe ferman ver! Al işte ellerim,uzattım Sana! Ne olur,ne olur bırakma beni bana! Sen bana yetersin,yetmem ben bana! Allah'ım,ellerimi bırakma! Allah'ım! Bırakma bizi! Tut elimizi! AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Nis. 16, 2009 6:57 pm | |
| YA RABB! BİZİ SENİN SEVDİKLERİNİ SEVDİR. BİZLERİ RAZI OLDUĞUN İŞLERLE MEŞGUL EYLE.. AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Nis. 16, 2009 7:02 pm | |
| ALLAHIM! HABİBİN MUHAMMED (S.A.V.)HÜRMETİNE, O'NUN EHL-İBEYTİ VE ASHABI HÜRMETİNE, KENDİLERİNDEN RAZI OLDUĞUN TERTEMİZ YAKINLARI VE YOLUNDA OLANLAR HÜRMETİNE DİLEĞİMİ KABUL EYLE... AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Günün Duası Cuma Mayıs 08, 2009 5:02 am | |
| Amin..
“Allah’ım! Nefs-i emmâreden Sana sığınıyoruz. Bize yardım et.“ | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası C.tesi Mayıs 23, 2009 7:22 pm | |
| ALLAH'IM bizi gözden düşme ve senden uzak kalma azabıyla cezlandırma! amin... | |
|
| |
| Konu: Geri: Günün Duası Perş. Haz. 04, 2009 6:03 pm | |
| allahümme'skıni min havza nebiyyike ke'sen la ezmeu ba'dehu ebeda. Allahım!bana peygamberlerinin havuzundan öyle bir kase içir ki,bir daha susamayayım.AMİN AMİN AMİN | |
|
| |
| Günün Duası | |
|