| SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? | |
|
+3Admin gülşah \'\--ŞEYM@--\' 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Salı Ocak 06, 2009 5:19 pm | |
| | Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır.Tıklayarak Orjinal Boyutta Görebilirsiniz.Orjinal Resim Boyutu 800x542Piksel ve 247KBayt' tır. |
Son günlerde, bir surat, bir surat ki gelinde, Çayımı bile yarım dolduruyor bey. Allah'tan kulaklarım ağır işitiyor da Duymuyorum ne söylediğini Ama yine de hissediyorum bey; Beni bu evde galiba istemiyor artık Hey gidi günler heeey. Oğlunu bilirsin, vur kafasına al lokmayı İki ara bir derede ne yapsın ana bu atsa atılmaz, satsa satılmaz. Bana artık gizli gizli sarılıyor bey... Dün akşam uyurken öptü beni biliyor musun? Nasıl ağırıma gitti nasıl Artık akide şekeri de getirmiyor. Hani dişlerim yok ya, güya yerken garip sesler çıkarıyormuşum da Çocuklar iğreniyormuş benden. Yok,vallahi yalan bey, hiç yapar mıyım ben öyle şey? Gelin çocuklara masal anlatmamı da yasakladı Üstelik seninle konuşuyormuşum diye duvardaki resmini biryere sakladı Olsun, koynumdaki resminden haberi bile yok! Yine de beddua edemem bey, Oğlumun karısı, torunlarımın anası o. Geçenlerde üst komşular geldi, Ne konuştuklarını duymayayım diye kapıyı üstüme kilitledi. Duymadım, duymadım, lakin hissettim. Düşkünler evine yatıracaklarmış önümüzdeki ay beni Ne yalan söyleyeyim epey ağırıma gitti, epey, Ha, sen ne diyorsun bey? Hani bir görünsen oğluna, ne de olsa babasısın, Seni dinler. Bu odada oturur, vallahi hiç dışarı çıkmam. Akide şekeri de istemem. Masal da anlatmam artık çocuklara Ne olur ayırmasınlar beni bu evden Yaşayamam nefes bile alamam Sana ait anılardan uzak ne yaparım ben, ne yaparım? Şu camın pervazında hayalin durur, çekmecelerde el izin. Bastonun hala duvarda asılı. İstemiyorlar beni artık, istemiyorlar hasılı. Hey gidi günler hey Hani diyorum bir çağırsan Yoksa, yoksa sendemi unuttun beni bey Sendemi unuttun beni bey? Not; Birgün yaşlanacağımızı unutmayalım. Ve büyüklerimize bu sözleri söyletecek davranışlarda bulunmayalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Salı Ocak 06, 2009 5:20 pm | |
| GELİNLERE DUYRULURRRRRR Sırıt Komik | |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Salı Ocak 06, 2009 7:35 pm | |
| paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Çarş. Ocak 07, 2009 9:07 am | |
| Güzel bir paylaşım ellerine sağlık.. Alkış | |
|
| |
jackkk1978 ÜYE
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Çarş. Ocak 07, 2009 2:05 pm | |
| valla hi unuttugum gözyaşlarımı çıkarttınız meydana.allah sizdn razı olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Çarş. Ocak 07, 2009 9:19 pm | |
| Beğendiğinize sevindimmm RABBİM hepimizden razı olsun İNŞALLAH jackkk1978 kardeş
| |
|
| |
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Perş. Ocak 08, 2009 6:55 am | |
| - Alıntı :
- Hey gidi günler hey
Hani diyorum bir çağırsan Yoksa, yoksa sendemi unuttun beni bey Sendemi unuttun beni bey? Çok doğru sende mi unuttun bey Ağla Paylaştığın için çok sağol feminist | |
|
| |
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Perş. Ocak 08, 2009 4:56 pm | |
| Rica ederim yavvv ne demek | |
|
| |
drsncnr58 AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 73 Doğum tarihi : 24/08/84 Nerden : sivas Kayıt tarihi : 23/10/08
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Paz Ocak 25, 2009 8:46 pm | |
| paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Paz Ocak 25, 2009 8:51 pm | |
| ay valla çok hoş yaaaa... | |
|
| |
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Paz Ocak 25, 2009 9:19 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? Cuma Nis. 10, 2009 11:07 am | |
| böyle yaşlılarla sığamayanları hiç anlamamışımdır.ailesi çok geniş olan biriyim.dedem bizle yaşardı.çok severdim onu.adımı bir türlü söyleyemezdi.ama sevimliydi.kıyamazdı dedem ama gitti.her şeyin sahibine. sonra annaannem vardı biz böyle demeyizde nene yada ebe deriz:nenem felçliydi ama çok severdi saçlarımı okşardı.anneme dili dönmez anam diyemezdi ana derdi.o da gitti.çok özlüyorum şimdi.keşke yine bir el okşasa saçlarımı onun gibi.gençliğinde annemler yiyecek ekmek bulamazmış.ama der annem neneniz her geçeni sofraya çağırırdı. sonra dedem vardı çoban osman derlerdi.rüyasında biri yeşillik içinde görmüş öldükden sonra dedemi.vur ensesine al lokamasını biriydi.üvey oğlunu öz evlatlarından ayırmadı.dedem sen de gittin.özledim sizleri.Rabbime ementsiniz.saol kardeşim paylaşım için. |
|
| |
| Konu: Geri: SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? C.tesi Nis. 11, 2009 9:00 am | |
| ne kadar güzel şeyler yazmışsın ablam RABBİM senden razı olsun asıl sana teşekkür etmemiz gerekir | |
|
| |
| SENDE Mİ UNTTUN BENİ ? | |
|