| SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Çarş. Nis. 01, 2009 10:09 am | |
| Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen aslabirbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat cehennem gibidir. Dünyanın en iyiarkadaşı haftası. Senin en iyi arkadaşın kim? | |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Çarş. Nis. 01, 2009 11:35 am | |
| paylaşım için teşekkürler.... | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Çarş. Nis. 01, 2009 1:34 pm | |
| Dünyanın en iyiarkadaşı haftası. Senin en iyi arkadaşın kim?
Bilmiyorum , en iyi arkadaşım bilmiyorum.
Çünkü benim literatürümde arkadaş, benim için canını verebilecek kadar Mert , benim her zaman yanımda , üzüntülerimi paylaşabilecek , sevinçlerimde birllikte sevinecek ( kıskanmayacak ) bir arkadaş daha edinemedim.( Abim hariç , arkadaş sayılırsa )
O yüzdendir ki en iyi arkadaşım Abimmmm.............. | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Çarş. Nis. 01, 2009 4:19 pm | |
| Abinde olsa güvenebileciğin bir arkadaşının olması güzel | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Çarş. Nis. 01, 2009 5:02 pm | |
| benim en iyi arkadaşım var.dır dırımı çeken tüm sinirli anımı alıp gidien.ben onu çok seviyorum.eminim o da beni çok sevyor.beim dostum:ZEHRA(ev arkadaşım) tüm yaptıklarıma rahmen beni hala çok sevdiğini boynunu bükerek söyler.her küstüğümde sen bilirsin ama bilki benim için der....arkasını getiremez zaten ben onu o arada yemekle meşgulümdür.onu çok seviyorum.benim aziz kardeşim. bu forumdakileri saymama gerek varmı. hamzamı,feyzamı,şeymamı,rude abimi,beyaz gelinciği,gül gzelini,leyli canı.....vs,çok seviyorum sizleri.sizleri de arkadaşım olarak görüyorum ben.
En son edra-sukeyna tarafından Ptsi Nis. 06, 2009 6:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Perş. Nis. 02, 2009 9:03 am | |
| benim öyle bir dostum olmadı hiçççç ARKADAŞLARIM ELBETTE VAR AMA.... ama olsun böyle iiyim ELHAMDULİLLAH Sunum için sağol kardeş halimize imrenmemiz gerektiğini bir kere daha hatırlattığın için | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Perş. Nis. 02, 2009 11:41 am | |
| paylaşım için tşkler...yaradanın verdiği her nimete şükürler olsun ... | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Ptsi Nis. 06, 2009 6:02 pm | |
| Paylaşım için sağolun cidden çok güzel elinize sağlık.. ŞÜKÜRLER OLSUN!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Ptsi Nis. 06, 2009 6:05 pm | |
| |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. Salı Eyl. 15, 2009 8:30 pm | |
| | |
|
| |
| SANMAKi DERT SADECE SENDE VAR.. | |
|