| Hedefinizdeki meslek nedir? | |
|
+16buket *birgül* ...Gül Güzeli... rude83 beyazgelincik burak İrem Zeynep bnur noxchyn_orhanbiyiklifan \'\--ŞEYM@--\' tugce kbr_orhn byklı gizemli peri gülşah _e_s_r_a_ Admin 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Salı Haz. 09, 2009 6:53 am | |
| YAVVV verem ettiniz beni.... Komik Sırıt beyazgelincik ve gül güzeli..... | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Paz Eyl. 06, 2009 11:15 pm | |
| - beyazgelincik demiş ki:
- kesinlikle evet gül güzeli bayanlar için en güzel en ideal meslek evde oturup kocasına çocuklarına yemek yapmak bulaŞIk yıkamak onlara hizmet etmek ...en güzel meslek..
ben ev işlerinden anlamam Sırıt Sırıt o yapsın banane Komik Komik Herşeyi bayanlara yüklemeyin Sırıt o ev işi yapsın ben tıpımı okuyayım gül gibi geçinip gidelim Sırıt Sırıt Şaka bir yana da ilerideki hedefim iyi bir kalp cerrahı olmak.Rabbim gönlümüzde istediğimizi hakkımızda hayırlı eyleyip hayatımızda onu yaşamayı nasip eder inşallah | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 11:59 am | |
| - \'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
- YAVVV verem ettiniz beni.... Komik Sırıt
beyazgelincik ve gül güzeli..... ay cnm verem olma tehlikeli kanser ol Nanik | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 12:10 pm | |
| - *birgül* demiş ki:
- beyazgelincik demiş ki:
- kesinlikle evet gül güzeli bayanlar için en güzel en ideal meslek evde oturup kocasına çocuklarına yemek yapmak bulaŞIk yıkamak onlara hizmet etmek ...en güzel meslek..
ben ev işlerinden anlamam Sırıt Sırıt o yapsın banane Komik Komik Herşeyi bayanlara yüklemeyin Sırıt o ev işi yapsın ben tıpımı okuyayım gül gibi geçinip gidelim Sırıt Sırıt
Şaka bir yana da ilerideki hedefim iyi bir kalp cerrahı olmak.Rabbim gönlümüzde istediğimizi hakkımızda hayırlı eyleyip hayatımızda onu yaşamayı nasip eder inşallah aa ev işlerinden anlamazmış ben seninn yaşındayken elimde çamaşır yıkardım ah ah şimdiki kızlara ne var gezmeyi bilseler nete girseler ancak .. Sırıt haha sen kocanamı yaptırcan temizliği yapar yapar inş gözleeeeeeeee ay evet sen dr. ol inş ben senin temizliğini yaparım x' im ya şu kalp ağrılarımı tedavi et dr. um cnm gülüm cicim dr um parası neyse veriimm. :geek: evet şaka bir yadana ..Allah gönlümüzde olan her şeyi hakkımızda hayırlı eğlesin нakkımızda olan her şeyide gönlümüze razı eylesin..inş... | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 12:39 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 12:50 pm | |
| ay inş saf bi kocaya düşersinde istediğini yaptırırsın ne deyim cnm...gir gir gebert:D sebebi yok cnm benden geçmiş öle şeler kocadım artık ben yaşlı ve hasta bir kızım kalbim ağrıyo kı anlamadım ya ay cnm dr 'um bedave ha saol ya zaten ben bedave muane oluyordum ..hele bi para isteseydin varya seni mahvederdim hipokrat yemininide bozdururdum sana:) ayhh başım yaaaaaaa off | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| |
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 8:44 pm | |
| - beyazgelincik demiş ki:
- ay inş saf bi kocaya düşersinde istediğini yaptırırsın ne deyim cnm...gir gir gebert:D sebebi yok cnm benden geçmiş öle şeler kocadım artık ben yaşlı ve hasta bir kızım kalbim ağrıyo kı anlamadım ya ay cnm dr 'um bedave ha saol ya zaten ben bedave muane oluyordum ..hele bi para isteseydin varya seni mahvederdim hipokrat yemininide bozdururdum sana:)
ayhh başım yaaaaaaa off yok yav o kadar saf olmasın azı karar çoğu zarar Zaten belli kriterler bulunduktan sonra işleri yapan bulunur elbet o kadar da önemli değil kalbin için eğer sol bacağında da ağrı varsa bir görün doktora derim ben.Bacak ne alaka diye sorarsan kalbe giden damar bacaktan ve sol elin yüzük parmağından geçer Neyse ama bacağın ağrımasına bırakmadan git sen kriz miriz geçirirsin uğraşamam seninle Sırıt Sırıt Tabii vereceksin belli ücret muayehane de muayene olacaksın devlet hastanelerinde değil Sırıt ben kolay kolay bozmam hipokrat yeminimi.O yemini etmek için 6 yıl boşu boşuna mı dirsek çürüttüm ben Sırıt Sırıt başının ağrısına gelince sinüzittir belki ama eğer sinir stres yaptıysan da ağrı olur.Bir tane ağrı kesici iç azıcık da müzik dinle birşeyciğin kalmaz Sırıt Geçmiş olsun | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| |
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 8:59 pm | |
| bende kendime sürekli bu soruyu kendime soruyorum ama birtürlü cevap alamıyorm açıkçası aklım çokk karışık:( | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 9:09 pm | |
| - buket demiş ki:
- bende kendime sürekli bu soruyu kendime soruyorum ama birtürlü cevap alamıyorm açıkçası aklım çokk karışık:(
buket sorması ayıp kaça gidiyorsun eğer 8. sınıfsan bir an önce kararını ver derim ben | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 9:25 pm | |
| oohhoooo ben lise2 ye geçtim amaaa kararsızımm hemde çok:((( | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 07, 2009 9:26 pm | |
| birgül kardeş sen ne olmak istiyorsun acepp | |
|
| |
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Salı Eyl. 08, 2009 5:56 pm | |
| Buketciğim Birgül dr. olmak istiyor iyi bi kalp cerrahı olcak inş...Allahım inş olur ya bu kız çok zeki maşallah nasıl bilioo öyle pühph nazar değmesin ...tmm hocam anlattıklarınızı uygulayacağım inş... Nanik | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Salı Eyl. 08, 2009 7:02 pm | |
| brehh brehhh ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.eee kimin arkisi olsun o kaa birgülcüm hepp böle devamm ett ayynı bensin aynı bn:)))kardeşim. | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Perş. Eyl. 10, 2009 3:25 pm | |
| - buket demiş ki:
- brehh brehhh ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.eee kimin arkisi olsun o kaa birgülcüm hepp böle devamm ett ayynı bensin aynı bn:)))kardeşim.
tamam olur inşallah hep böyle devam ederim | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Perş. Eyl. 10, 2009 3:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Cuma Eyl. 11, 2009 6:11 pm | |
| ay gitttim stabilmiş korkacak bişi yokmuş çok şükür çok sağlammışsım dayanıklıymışsım,,işte öyleymişsim ... | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Cuma Eyl. 11, 2009 7:12 pm | |
| ttüüüttüüüüüh tütüü mahşallah ablamaaaa | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Cuma Eyl. 11, 2009 8:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Paz Eyl. 13, 2009 8:40 pm | |
| ben bilirim tabi...kızım ne atması benim bilmediğimmi var ..ay saol ...ya dr .ya benden sivilce çıkıyor ne yapmalıyım bildiğin bi maske formülün varmı? :no: şimdiden tşkler hocam... | |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 14, 2009 10:43 am | |
| | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 14, 2009 11:05 am | |
| | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 14, 2009 11:06 am | |
| - fatımatüzzehra demiş ki:
- sınıf öğretmeni inş.
inşallah canım Rabbim gönlüne göre verir inşallah | |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir? Ptsi Eyl. 14, 2009 11:21 am | |
| inşallah ay sen cok tatlısın tanıstıgıma cok memnun oldum iyiki tanısmısız | |
|
| |
| Hedefinizdeki meslek nedir? | |
|