Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hedefinizdeki meslek nedir?

+16
buket
*birgül*
...Gül Güzeli...
rude83
beyazgelincik
burak
İrem Zeynep
bnur
noxchyn_orhanbiyiklifan
\'\--ŞEYM@--\'
tugce
kbr_orhn byklı
gizemli peri
gülşah
_e_s_r_a_
Admin
20 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 6:53 am

YAVVV verem ettiniz beni.... Komik Sırıt
beyazgelincik ve gül güzeli.....
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

Doğum tarihi : 24/05/94
Lakap : Kömür gözlü ;) :)

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Eyl. 06, 2009 11:15 pm

beyazgelincik demiş ki:
kesinlikle evet gül güzeli bayanlar için en güzel en ideal meslek evde oturup kocasına çocuklarına yemek yapmak bulaŞIk yıkamak onlara hizmet etmek ...en güzel meslek.. Laughing

ben ev işlerinden anlamam Sırıt Sırıt o yapsın banane Komik Komik Herşeyi bayanlara yüklemeyin Sırıt o ev işi yapsın ben tıpımı okuyayım gül gibi geçinip gidelim Sırıt Sırıt

Şaka bir yana da ilerideki hedefim iyi bir kalp cerrahı olmak.Rabbim gönlümüzde istediğimizi hakkımızda hayırlı eyleyip hayatımızda onu yaşamayı nasip eder inşallah Smile
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:59 am

\'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
YAVVV verem ettiniz beni.... Komik Sırıt
beyazgelincik ve gül güzeli.....

ay cnm verem olma tehlikeli kanser ol Nanik
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 12:10 pm

*birgül* demiş ki:
beyazgelincik demiş ki:
kesinlikle evet gül güzeli bayanlar için en güzel en ideal meslek evde oturup kocasına çocuklarına yemek yapmak bulaŞIk yıkamak onlara hizmet etmek ...en güzel meslek.. Laughing

ben ev işlerinden anlamam Sırıt Sırıt o yapsın banane Komik Komik Herşeyi bayanlara yüklemeyin Sırıt o ev işi yapsın ben tıpımı okuyayım gül gibi geçinip gidelim Sırıt Sırıt

Şaka bir yana da ilerideki hedefim iyi bir kalp cerrahı olmak.Rabbim gönlümüzde istediğimizi hakkımızda hayırlı eyleyip hayatımızda onu yaşamayı nasip eder inşallah Smile

aa ev işlerinden anlamazmış ben seninn yaşındayken elimde çamaşır yıkardım ah ah Laughing şimdiki kızlara ne var gezmeyi bilseler nete girseler ancak .. Sırıt haha sen kocanamı yaptırcan temizliği yapar yapar inş gözleeeeeeeee Shocked ay evet sen dr. ol inş ben senin temizliğini yaparım x' im ya şu kalp ağrılarımı tedavi et dr. um cnm gülüm cicim dr um Very Happy parası neyse veriimm. :geek:

evet şaka bir yadana ..Allah gönlümüzde olan her şeyi hakkımızda hayırlı eğlesin
нakkımızda olan her şeyide gönlümüze razı eylesin..inş...
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 12:39 pm

beyazgelincik demiş ki:
*birgül* demiş ki:
beyazgelincik demiş ki:

aa ev işlerinden anlamazmış ben seninn yaşındayken elimde çamaşır yıkardım ah ah Laughing şimdiki kızlara ne var gezmeyi bilseler nete girseler ancak .. Sırıt haha sen kocanamı yaptırcan temizliği yapar yapar inş gözleeeeeeeee Shocked ay evet sen dr. ol inş ben senin temizliğini yaparım x' im ya şu kalp ağrılarımı tedavi et dr. um cnm gülüm cicim dr um Very Happy parası neyse veriimm. :geek:

evet şaka bir yadana ..Allah gönlümüzde olan her şeyi hakkımızda hayırlı eğlesin
нakkımızda olan her şeyide gönlümüze razı eylesin..inş...

ya tabii ki hepsini yaptırmam da gerektiğinde yapacak.Yok öyle Birgül yapsın ben yiyeyim.Elimin tersiyle bir girerim ona Sırıt hayırdır ne kalp ağrısı canım geçmiş olsun üzüldüm bak şimdi :no: sebebi bir kişi olmasın bunun Very Happy herşeyi biz cerrahlara yüklemeyin Sırıt Sırıt para istemez canım bedave Very Happy ilk hastamıza torpil geçelim Very Happy Very Happy 2. hastadan çıkararım intikamını Sırıt Sırıt

amin canım inşallah herkes istediği gibi bir hayat sürer Smile Rabbim dileklerimizi kabul eder inşallah Smile
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 12:50 pm

ay inş saf bi kocaya düşersinde istediğini yaptırırsın ne deyim cnm...gir gir gebert:D sebebi yok cnm benden geçmiş öle şeler kocadım artık ben yaşlı ve hasta bir kızım kalbim ağrıyo kı anlamadım ya ay cnm dr 'um bedave ha saol ya zaten ben bedave muane oluyordum ..hele bi para isteseydin varya seni mahvederdim Very Happy hipokrat yemininide bozdururdum sana:)

ayhh başım yaaaaaaa off Crying or Very sad
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 6:22 pm

tıp okumak isterdim ama nasip değilmiş Crying or Very sad
bunada şükür... Smile
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 8:44 pm

beyazgelincik demiş ki:
ay inş saf bi kocaya düşersinde istediğini yaptırırsın ne deyim cnm...gir gir gebert:D sebebi yok cnm benden geçmiş öle şeler kocadım artık ben yaşlı ve hasta bir kızım kalbim ağrıyo kı anlamadım ya ay cnm dr 'um bedave ha saol ya zaten ben bedave muane oluyordum ..hele bi para isteseydin varya seni mahvederdim Very Happy hipokrat yemininide bozdururdum sana:)

ayhh başım yaaaaaaa off Crying or Very sad

yok yav o kadar saf olmasın azı karar çoğu zarar Wink Zaten belli kriterler bulunduktan sonra işleri yapan bulunur elbet o kadar da önemli değil Very Happy

kalbin için eğer sol bacağında da ağrı varsa bir görün doktora derim ben.Bacak ne alaka diye sorarsan kalbe giden damar bacaktan ve sol elin yüzük parmağından geçer Smile Neyse ama bacağın ağrımasına bırakmadan git sen kriz miriz geçirirsin uğraşamam seninle Sırıt Sırıt Tabii vereceksin belli ücret muayehane de muayene olacaksın devlet hastanelerinde değil Sırıt ben kolay kolay bozmam hipokrat yeminimi.O yemini etmek için 6 yıl boşu boşuna mı dirsek çürüttüm ben Sırıt Sırıt

başının ağrısına gelince Very Happy sinüzittir belki ama eğer sinir stres yaptıysan da ağrı olur.Bir tane ağrı kesici iç azıcık da müzik dinle birşeyciğin kalmaz Sırıt Geçmiş olsun Wink Smile
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 8:48 pm

\'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
tıp okumak isterdim ama nasip değilmiş Crying or Very sad
bunada şükür... Smile

senin adına çok üzüldüm :no: Az çok bilirim istediğin mesleği okuyamamanın ne kadar büyük acı verdiğini benim de başımdan geçti öyle bir olay sonra tıpa karar verdim :heart: Umarım şimdiki yaptığın işte mutlusundur.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun demekten başka birşey gelmez elimizden :heart:
buket
Moderatör
Moderatör
buket

Lakap : KaptanBuki

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 8:59 pm

bende kendime sürekli bu soruyu kendime soruyorum ama birtürlü cevap alamıyorm açıkçası aklım çokk karışık:(
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 9:09 pm

buket demiş ki:
bende kendime sürekli bu soruyu kendime soruyorum ama birtürlü cevap alamıyorm açıkçası aklım çokk karışık:(

buket sorması ayıp kaça gidiyorsun eğer 8. sınıfsan bir an önce kararını ver derim ben Wink
buket
Moderatör
Moderatör
buket

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 9:25 pm

oohhoooo ben lise2 ye geçtim amaaa kararsızımm hemde çok:(((
buket
Moderatör
Moderatör
buket

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 9:26 pm

birgül kardeş sen ne olmak istiyorsun acepp Neutral
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 5:56 pm

Buketciğim Birgül dr. olmak istiyor iyi bi kalp cerrahı olcak inş...Allahım inş olur ya bu kız çok zeki maşallah nasıl bilioo öyle pühph nazar değmesin ...tmm hocam anlattıklarınızı uygulayacağım inş... Nanik
buket
Moderatör
Moderatör
buket

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 7:02 pm

brehh brehhh ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.eee kimin arkisi olsun o kaa birgülcüm hepp böle devamm ett ayynı bensin aynı bn:)))kardeşim.
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 3:25 pm

buket demiş ki:
brehh brehhh ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.eee kimin arkisi olsun o kaa birgülcüm hepp böle devamm ett ayynı bensin aynı bn:)))kardeşim.

tamam olur inşallah hep böyle devam ederim Smile
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 3:29 pm

beyazgelincik demiş ki:
Buketciğim Birgül dr. olmak istiyor iyi bi kalp cerrahı olcak inş...Allahım inş olur ya bu kız çok zeki maşallah nasıl bilioo öyle pühph nazar değmesin ...tmm hocam anlattıklarınızı uygulayacağım inş... Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 343430

eeeee benim de doktor tanıdıklarım var elbet onlardan öğreniyorum birşeyler Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Icon_wink

doktora gittin mi durumun stabil miymiş Very Happy Very Happy
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 6:11 pm

ay gitttim stabilmiş korkacak bişi yokmuş çok şükür çok sağlammışsım dayanıklıymışsım,,işte öyleymişsim ... Laughing
buket
Moderatör
Moderatör
buket

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 7:12 pm

ttüüüttüüüüüh tütüü mahşallah ablamaaaa Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Icon_lol
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 8:28 pm

beyazgelincik demiş ki:
ay gitttim stabilmiş korkacak bişi yokmuş çok şükür çok sağlammışsım dayanıklıymışsım,,işte öyleymişsim ... Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Icon_lol

stabilin ne biliyorsun iyi birşey olduğunu Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Icon_biggrin Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Icon_biggrin

neyse eğer attıysan iyi tutturmuşsun doğru dediğin Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 174283 Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 174283 eee ne güzel işte hade gözün aydın Wink
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 8:40 pm

ben bilirim tabi...kızım ne atması benim bilmediğimmi var ..ay saol ...ya dr .ya benden sivilce çıkıyor ne yapmalıyım bildiğin bi maske formülün varmı? :no: şimdiden tşkler hocam... Laughing
fatımatüzzehra
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
fatımatüzzehra

Lakap : cadı, piskopat

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 10:43 am

sınıf öğretmeni inş.
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 11:05 am

beyazgelincik demiş ki:
ben bilirim tabi...kızım ne atması benim bilmediğimmi var ..ay saol ...ya dr .ya benden sivilce çıkıyor ne yapmalıyım bildiğin bi maske formülün varmı? Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Kopfschuettel şimdiden tşkler hocam... Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Icon_lol

kardiyoloji uzmanlık alanım cildiyeden anlamam Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 174283 Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 174283

bilmediğin yok demek güzeeel.Bundan sonra tıp ile ilgili takıldıklarımı sana sorarım Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 174283 Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 174283 maske formulü öneremem ama doktora git derim.Aynısı bende de oluyordu doktora gittim ilaç verdi şimdi her akşam onu sürüyorum birşeycik de olmuyor.Ayrıca sivilcelerinle oynama hem yüzünde iz oluşur daha sonra o izler büyüyerek delikler oluşturur hem de daha çok sivilcen çıkar Smile .Bir de fazla kuruyemiş yeme Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 174283 Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 174283 O zamanda sivilce çıkar tamam mı canım Smile
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 11:06 am

fatımatüzzehra demiş ki:
sınıf öğretmeni inş.

inşallah canım Rabbim gönlüne göre verir inşallah Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 Herz
fatımatüzzehra
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
fatımatüzzehra

Lakap : cadı, piskopat

MesajKonu: Geri: Hedefinizdeki meslek nedir?   Hedefinizdeki meslek nedir? - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 11:21 am

inşallah Very Happy
ay sen cok tatlısın
tanıstıgıma cok memnun oldum iyiki tanısmısız

Hedefinizdeki meslek nedir?
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Mutluluk Nedir?