Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ.

YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. Empty
MesajKonu: NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ.   NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. I_icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 4:11 pm

NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 1
Neden bozulan otobüsün yolcuları bizim otobüsümüze aktarıldığında onlara mültecilermiş gibi bakarız?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 2
Neden her gördüğümüz haritada hemen Türkiye`yi bulmaya çalışırız? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardır?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 3
Neden birbirimize sarılınca sağa sola sallanırız?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 4
Neden öğrenciler ilkokul 5. sınıfa kadar öğretmene 'öğretmenim' diye seslenirken 6. sınıfta bir anda 'hocam' diye seslenmeye başlar?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 5
Neden sınavlarda '3 yanlış bir doğruyu götürür' şeklinde bir uygulama ile cezalandırılır da; '3 doğruyu bil, bir doğru da bizden' gibi bir kampanya başlatılıp zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 6
Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıktığında kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır, yoksa ondan tırstığımız için midir?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 7
Neden dükkanı kapatıp giden esnaf, kapıya '10 dakika sonra dönücem' yazar? Esnafın ne zaman gittiğini nasıl anlarız?NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. Smiley29
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 8
Televizyona çıkan insanlar neden kendilerini Türkiye`deki herkesin izlediğini zanneder? Örneğin; 70 milyon bizi izliyor( 5 milyon eksik anketimize göreNE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. Smiley4 )
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 9
Düğünlerde neden 'Dom dom kurşunu' ile göbek atılmaktadır? 'Bir avcı vurdur beni, bin avcı yedi beni' gibi sözlerle kendinden geçen başka bir millet var mıdır?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 11
Cumartesi ve pazartesinin neden kendi isimleri yoktur? (Cuma-ertesi, pazar-ertesi)
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 12
Dolmuşlardaki fiyat tarifesinde en kısa mesafe neden 'indi-bindi' olarak tabir edilmektedir? Önce inilip, sonra mı binilir? Bir terslik yok mudur?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 13
Bir programı bilgisayarımıza kurarken neden 'kabul ediyorum' ya da 'kabul etmiyorum' seçenekleri vardır? O kadar parayı bayılıp programı aldıktan sonra 'kabul etmiyorum' seçeneğini işaretleyen saf kişiler mevcut mudur?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 14
Bulmacalarda neden boru sesinin karşılığı hep 'ti' dir? Bulmacaları hazırlayan arkadaşlar hiç 'ti' diye ses çıkaran boru görmüşler midir?
NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. 16
Neden ilanlarda 'doktordan temiz araba' şeklinde yazılır? Hipokrat yemininde 'arabamı temiz kullanacağım' diye bir madde mi vardır?
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ.   NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. I_icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 8:24 pm

memleket insanım işte bea.
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ.   NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. I_icon_minitimePaz Nis. 12, 2009 11:47 am

güzel olmuş ablacım
paylaşımın içi sağol
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ.   NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ. I_icon_minitimePaz Nis. 12, 2009 12:57 pm

birşey değil ablam.güzel gerçekten.ben memleketimi çok seviyorum ya.

NE GARİP AMA BİR O KADAR SICAK BİR MİLLETİZ.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ne Kadar Yorgunsunuz?