hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: YİRMİ SANİYEDE... Cuma Mart 13, 2009 8:33 am | |
| YİRMİ SANİYEDE Şeytan hizmetçi kılığına girmiş ve yirmi sene Cüneyd-i Bağdadî Hazretleri'nin yanına gidip gelmişti. Bir türlü gönlüne vesvese vermeye, ona istediklerini yaptırmaya muvaffak olamamıştı. Birgün: - Ey Üstad! Yoksa siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? dedi. Hazreti Cüneyd: - Sen lanetli İblissin. İlk geldiğin andan beri seni tanıyorum, buyurdu. Şeytan: - Ey Sultanü'l Muhakkikin! Sizin kadar yüksek dereceye ulaşan başka bir büyük zat tanımıyorum. Yirmi senedir size hiçbir isteğimi yaptırmaya muvaffak olamadım, dedi. - Defol mel'un! Şimdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karşımdan! diye bağırdı. * * * İnsanın en zayıf damarı "Sensin!" denilerek, koltuğunun altına girmektir. Nice cahil, günahkar, kendisini alim ve faziletli zannederek bu şekilde İslam'a zarar vermiş, verdirilmiştir. Günümüzün de en teklikeli hastalıklarından da birisi budur. | |
|
mavihayal090 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 370 Doğum tarihi : 03/02/89 Nerden : BURSA Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: YİRMİ SANİYEDE... Cuma Mart 13, 2009 8:35 am | |
| Paylaşım İçin Teşekkürler aplacım eferim çok güzel konular açıyosun
- Defol mel'un! Şimdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karşımdan! diye bağırdı.
allahım sen şeytanın şerrinden koru yarabbim | |
|
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: YİRMİ SANİYEDE... Cuma Mart 13, 2009 8:36 am | |
| Amin elimden geleni yapmaya çalışıyorum abla | |
|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: YİRMİ SANİYEDE... Cuma Mart 20, 2009 3:24 pm | |
| ‘O insanı bir damlacık atık sudan yaratmıştır. Fakat o da ne! O sonunda bilinçli bir (biçimde Allah’a karşı) kendini savunan biri olup çıkar. (Nahl, 16/4) evet biz aciz insanlar nasıl yaratıldığımızı unutuyormuyuz yoksa ENE NAHNÜ HÜVE İNŞALLAH hüve ye ulaşan kullardan oluruz | |
|
iMAM hatipli TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: YİRMİ SANİYEDE... Cuma Mart 20, 2009 3:33 pm | |
| paylaşım için teşekkürler Rabbim şeytanın şerrinden cümle ümmeti muhammedi muhafaza eylesin | |
|
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: YİRMİ SANİYEDE... Cuma Mart 20, 2009 10:17 pm | |
| amin inşallah.güzel bir paylaşım olmuş.. | |
|
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: YİRMİ SANİYEDE... C.tesi Mart 21, 2009 7:39 am | |
| | |
|
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: YİRMİ SANİYEDE... Çarş. Mayıs 13, 2009 7:54 pm | |
| güzel bir paylaşım olmuş saolasın... | |