| Ağlamak güzeldirrr | |
|
+3iMAM hatipli *birgül* \'\--ŞEYM@--\' 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Ağlamak güzeldirrr Çarş. Mart 11, 2009 2:22 pm | |
| AĞLAMAK GÜZELDİR
Ne zaman ağlayan birini görsem içim acısa da yine de sevinirim. Çünkü bilirim ki ağlayan kişinin kalbi henüz nasır tutmamıştır. Katılaşmamıştır yüreği. Kalp ağlamazsa gözyaşı da akmaz denir ya. İşte onun gibi. Sevindiğimizde atılan kahkahalar kadar , üzüldüğümüz zamanlarda dökülen gözyaşları da bir o kadar değerlidir.
Bir düşünürün dediği gibi " Gözyaşı, çekilen sıkıntıyı ve bunun beraberinde gelen hakikati değiştirmez belki ama kalbi katılaşmaktan kurtarır. Gerçeklerin betona çarpıp geri dönmesine engel olur."
Bu nedenle de ağlamak güzeldir. Üzülmeyi becerebilen bir insan, sevinmeyi de becerebilir. Ağlayabilen bir insan gülmenin kıymetini daha iyi anlayabilir. Ağlatanlardan değil ağlayanlardan olmanın ayrıcalığını hissedebilir.
Ağlamak sanılanın aksine çaresizlik, zayıflık , güçsüzlük demek değildir. Canımız yandığında öfke ve intikam duygularıyla kalbimizi nasırlaştıracağımıza, gözyaşlarımızla yapılan temizlik, kalbin doğru ateşi bularak yumuşamasına vesile olur.
Ağlayan birisine yapılacak en büyük destek, bana göre, samimi bir dokunuş ya da uzatılan bir mendildir. Bunlar bin türlü sözden çok daha kıymetlidir.
Ağlayabilmek insan olmanın gereklerinden biridir. Her şeye rağmen, özellikle insanın kendisine rağmen ağlayabilmesi takdire şayan bir erdemdir.
Ağlamakla gülmek , olmazsa olmaz bir ikilidir. Tıpkı evrende olan diğer zıtlıklar gibi….
| |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| |
| |
iMAM hatipli TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Ağlamak güzeldirrr Perş. Eyl. 17, 2009 10:26 am | |
| emeğine sağlık kardeşim... | |
|
| |
serhan AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 71 Doğum tarihi : 01/02/92 Nerden : bafralı Lakap : muri :D Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Ağlamak güzeldirrr Perş. Eyl. 17, 2009 11:21 am | |
| paylaşım için saolun,, gözyaşları incidir,,, kıymeti bilinmez... | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Ağlamak güzeldirrr Perş. Eyl. 17, 2009 1:32 pm | |
| saol ablacım çok güzl bir metinmiş.bende heergün ağlarım bazen nedenini bilmedn ağlarım ama ağlayınca daha bi rahatlıyorum ağlamk gülmkten daha güzl geliyor bana:) | |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Ağlamak güzeldirrr Perş. Eyl. 17, 2009 1:36 pm | |
| paylasım ıcın tesekkurler canım ablam Ağlamak gercekten güzel ağlayınca insan rahatlıyor cok sık yasadıgım ıcın iyi bılıyorum aksam olur sıkıntı coker içime aglamay baslarım adım ewde delıye cıktı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Ağlamak güzeldirrr Perş. Eyl. 17, 2009 1:36 pm | |
| - buket demiş ki:
- saol ablacım çok güzl bir metinmiş.bende heergün ağlarım bazen nedenini bilmedn ağlarım ama ağlayınca daha bi rahatlıyorum ağlamk gülmkten daha güzl geliyor bana:)
canım bnm sende bendensin | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Ağlamak güzeldirrr Perş. Eyl. 17, 2009 6:48 pm | |
| Paylaşım için tşkler şeyma...kardeşim... ay fatma ,buket sizde benim gibisiniz yha bende çok ağlarım böyle güldüğüme bakmayın siz ben çok duygusal bir insanımdır dışa belli etmem bunu valla bunu samimi olarak söylüyorum.. :cry:bazen sebepsiz yere ağlıyo ya kızlar işte .. babam der işte kızım nuray ne oldu gene neden ağlıyorsun der bende ya bilmiom işte duygusallaştım felan diye şakayı vuruyorum da kaderime ağlıyorum aslında ,, oda diyo kızım sen evde çok kalma bunaldın git dışarı gez biraz dolaş açılırsın diyooo :no: amannn off ufff püfff..al gene duygusallaştım ya kedi görsem ağlıyorum...biraz ağlayım bari .. ay ne deliyim ben yaaa Komik | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Ağlamak güzeldirrr Perş. Eyl. 17, 2009 8:55 pm | |
| | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| |
| |
| Konu: Geri: Ağlamak güzeldirrr Cuma Eyl. 18, 2009 11:44 am | |
| | |
|
| |
| Ağlamak güzeldirrr | |
|