Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK

5 posters
YazarMesaj
urkutlulu
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK Empty
MesajKonu: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 7:39 pm

Ve en zor seyi bir evlat yetistirmek. aramizda anne olanlar varmi :heart:
leyli-can
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
leyli-can

MesajKonu: Geri: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 11:40 pm

ya urkutlulu ablamı diyim tabi anne olduğuna göre abla diyim
ben bugün annemi çok üzdümm o kadar pişmanım ki annemi çok seviyorum
napcam ben ya küstükk..ama anneninde biraz anlayışlı olması lazım dimi..
urkutlulu
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

MesajKonu: Geri: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 1:18 pm

Bir Annenin degerini en guzel anne olunca anliyo insan ben bebegime bakarken diyorrumki anne olmak nekadar zormus beni annem ne zorluklarla yestistirmis peygamber efendimiz (s.a.v)demisya( cennet analarin ayaklari altindadir)ne kadar dogru onlarin hakki asla odenmez canim kardesim ellbet ufak defek sorunlar olabilir normal hepimiz insaniz biz cocukara dusen her zaman saygimizi,sevgimizi ,hurmetimizi gostericez kuran'i kerimde kac yerde anan babaya hurmet edin diyo bir anne baba asla cocugunun kotu oldugunu ktu yola gitmesini istmez.9 ay seni karninda tasiyan ne zorlukla dunyaya getiren sna sutunu veren gece gunuz demeden sacini supurge eden ana bu kimse annen kadar sevemez seni ne asik oldugun esin ne dostun ne sevgilin bunu iyi bil aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demisler.sende kaybedince degerini anlayanlardan olma annecinin ellerini op onu kucakla ne kadar sevinir kim bilir.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 7:36 pm

evet gerçekten öle
leyli-can
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
leyli-can

MesajKonu: Geri: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimeC.tesi Mart 14, 2009 8:25 am

urkutlulu abla çok teşekkür ederim ..
mavihayal090
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mavihayal090

Doğum tarihi : 03/02/89

MesajKonu: Geri: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimeC.tesi Mart 14, 2009 9:24 am

malesef anne olmadım evlide deilim ama anne olmayı çok istiyorum gerçekten o duyguyu tatmak istiyorum allah izin verirse tabi hayırlı bir hayat arkadaşı karşıma çıkarsa...
ama anne olmak dünyanın en güzel duygusu olsa gerek bazen düşünüyorum böyle hayal ediyorum anne olsam iyi bi anne olabilirim hani kızım olsada süslü püslü yapsam onu diye falan o günü gelmesini iple çekiyorum
http://www.hci1.forumieren.de   (sadece bayanlara özel)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

MesajKonu: Geri: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimeC.tesi Mart 14, 2009 10:14 am

inşallah canım.allah hayırlı bi eş çıkarsın karşına...
mavihayal090
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mavihayal090

Doğum tarihi : 03/02/89

MesajKonu: Geri: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimeC.tesi Mart 14, 2009 10:17 am

amin cnm
http://www.hci1.forumieren.de   (sadece bayanlara özel)
öznur
ÜYE
ÜYE
öznur

Doğum tarihi : 03/04/86

MesajKonu: Geri: DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK   DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK I_icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 9:59 pm

çocukları çok seviyorum inşallah birgün mutlu bir yuva kurabilirsem sevdiğim insanla elimden geldiğince hayırlı evlatlar yetiştirmeye çalışağım

DUYANIN EN GUZEL SEYI ANNE OLMAK
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Olmak yada Olmamak