| Şuan dinlediğiniz şarkı? | |
|
+12*birgül* buket _e_s_r_a_ ...Gül Güzeli... ceza İrem Zeynep Admin rude83 senna beyazgelincik fatımatüzzehra N.F.K 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
N.F.K TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Şuan dinlediğiniz şarkı? Perş. Mart 05, 2009 1:18 pm | |
| kolera-sen nasıl bir insansın | |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Perş. Mart 05, 2009 1:20 pm | |
| | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Paz Mart 29, 2009 10:54 pm | |
| şiir dinliyorum muhsin yazıcıoğlu üşüyorum vede ağlıyorum | |
|
| |
senna TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 158 Doğum tarihi : 18/02/96 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Mart 30, 2009 1:31 am | |
| Malesef hic bir sarki dinlemiyorum | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Çarş. Nis. 01, 2009 2:33 pm | |
| Ümit Yaşar - Elini Tutmasam. ALLAH' ım şarkı şarkı değil başka birşey.. Mutlaka dinleyin.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Perş. Nis. 02, 2009 11:45 am | |
| - rude83 demiş ki:
- Ümit Yaşar - Elini Tutmasam. ALLAH' ım şarkı şarkı değil başka birşey.. Mutlaka dinleyin..
yha evet müthiş bi şarkı Elini tutmasam uyuyamam ki Sesini duymasam dayanamam ki Hayatım meçhule yol almış sanki Allah'ım bu acı bitsin yeter ah ah sözlere bak... Sulu göz | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Nis. 20, 2009 9:08 pm | |
| HARİKA Acımı görür gibiyim ben aslında Sen acılara bile gülemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile göremiyorsun Aklım sende kalıyor gözden uzak olunca Omzunda uyusam bütün ömrüm boyunca Kaderime ağladım tükendi genç çağlarım Bırak eskisi gibi olalım Allah özelini güzelini yazsın alnıma Onu bulduğumda mutluluktan gelde ağlama Sonu çabuk olurumut olur hiç korkmayasın Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasın Oley | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Paz Mayıs 10, 2009 10:02 pm | |
| candan erçetin annem şarkısı | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Mayıs 11, 2009 5:10 am | |
| Numan Hadi - Unut beni can | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Mayıs 11, 2009 7:11 am | |
| Doğus - Virane
Virane oldum Divane oldum Seni bulamadım.. Off çok güzel ya.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Çarş. Mayıs 13, 2009 10:11 am | |
| osman öztunç cebeci istasyonu ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Çarş. Mayıs 20, 2009 8:20 pm | |
| Ey Şanlı Ordu Ey şanlı ordu ey şanlı asker Haydi Gazanfer ummanı safter Bir elde kalkan bir elde hançer Serhat te doğru ey şanlı asker
Deryada olsa her şey muzaffer Dillerde tekbir Allahuekber Allahuekber,Allahuekber Ordumuz olsun daim muzaffer.
Ey şanlı ordu ey şanlı asker Haydi Gazanfer ummanı safter Bir elde kalkan bir elde hançer Serhat te doğru ey şanlı asker
Deryada olsa her şey muzaffer Dillerde tekbir Allahuekber Allahuekber,Allahuekber Ordumuz olsun daim muzaffer... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Salı Haz. 02, 2009 9:44 pm | |
| Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin
Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir daha hiç göremezsin
Eger beni deli gibi seveceksen Askımın degerini bileceksen Her gece gözümde tüteceksen Hayatima hosgeldin diyorum
Ama bi kac günde biteceksen Baskaları gibi üzeceksen Habersizce çekip gideceksen Kusura bakma elveda diyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Perş. Haz. 04, 2009 9:16 pm | |
| Bolahenk tutamadım ellerinden yha bu şarkı beni anlatıyor bu kadar güzel bir şarkı olamaz müzik ses süper dört dörtlük bunu dinledikçe içim bir garip oluyor Tutamadım ellerin yağmur olsun Sarıp da doyamadım Öpemedim gül tenin baharın olsun Sevip de kanamadım Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı ah Bir canım var al senin olsun Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarımı ah bir canım var al senin olsun Bir canım var al senin olsun… :Kalp: | |
|
| |
İrem Zeynep Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 207 Doğum tarihi : 03/07/95 Nerden : Gesi Bağları..!! Lakap : iremcik =) Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? C.tesi Haz. 06, 2009 6:35 pm | |
| Hey Now..!! / Hilary Duff | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Paz Haz. 07, 2009 9:44 pm | |
| Beni üzen aslında Üzüldüğüm için değil Bazen sözle anlatılmaz ya Kelimeler şikayetlenir Yıllara meydan savaşı ilan edince O cesaret, kin koca bir volkan olur Sonra da önünde eğiliverir Sahici herşeyin asıl rengi Kalbime kaç kere sorduysam Hep bana ismini heceledi Ben de inanıp ona uyduysam Eğer birgün fark etmeden, İstemeden seni kırdıysam Özrün efendisi en yakınım olur Diler yoluma devam ederim. bugün elimde gitarım dilimde hep bu şarkı var hem dinliom hem söylüom hem çalıom vallah bu şarkı akıllara zarar | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Perş. Haz. 11, 2009 7:56 am | |
| bugün ayın ışığı elinde bal kaşığı gene nerden geliyoon mahlenin yakışığı dinliom...vay vay | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Perş. Haz. 11, 2009 10:05 pm | |
| Kısmetsizim Yanarım ağlarım kaderime Bir sevgili bulamadım diye Ki sorarım hep kendime niye Kısmetsizim OOO... OOO... Birini beğensem çıkar evli Bekarlar da var ama hercai Kimisi de beni bulur zilli Kısmetsizim OOO... OOO... of of kısmetsizim Aşk piyangosunda Bir amorti bile çıkmaz mı bana | |
|
| |
ceza AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Haz. 15, 2009 10:05 pm | |
| orhan ölmez==>damla damla | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Haz. 15, 2009 10:56 pm | |
| - ceza demiş ki:
- orhan ölmez==>damla damla
off güzel parçadır damla damla aksam sana Komik | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Haz. 15, 2009 10:58 pm | |
| şarkı dinleyemiyorum pc de bir tane bilem şarkı yok kalmamış kendim çalıp kendim söylüyom özcan deniz ile niran ünsal düetini çalıp söylüyom... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Haz. 22, 2009 12:04 pm | |
| yıldız tilbe dinliom sitemizdeki radyodan dinliyorum..balmısın şekermisin müzik şarkı çok hoş yha Bal mısın şeker misin ? utanma utanma gel otur kucağıma çagırsam gelir misin ? Nazlanma nazlanma ot diktin ocagıma ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam Hayatıms ın canımsın bir tanem nar tanem sen benim belalımsın Bir yere gidemezsin bir tanem nurtanem sen benim helalimsin ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam Aşk mısın sevda mısın ? belalım belalım nerden çıktın karşıma Ne olursun dönde bak Helalim helalim gözlerimin yaşına ben alışmışım sana ölsemde ayırlamam dünyaları verseler yine sensiz olamam | |
|
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Ptsi Haz. 22, 2009 1:52 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Salı Tem. 14, 2009 9:39 pm | |
| adam gibi adam
Bizim kaderimiz böyle doguştan hiç şansımız yok düşemedik dengi dengine mutluluğa hakkımız yok
Adam gibi adam yok nerde anam yada bize ras gelmez hele bakın bakın hele millete kare kare bize tek pas vermez yolunu tutan tutan bulafı hemen yutan bize lokma vermez
Ne olacak bilmem halimiz kim mutlukim hangimiz severiz ihanet görürüz yine aşk ister kalbimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Adam gibi adam yok nerde anam yada bize ras gelmez hele bakın bakın hele millete kare kare bize tek pas vermez yolunu tutan tutan bulafı hemen yutan bize lokma vermez | |
|
| |
| Konu: Geri: Şuan dinlediğiniz şarkı? Çarş. Tem. 15, 2009 10:22 pm | |
| takvim
yıllar mı hızlandı yoksa? ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler daha dün gibi derler ya hani meğer herkes kurarmış böyle cümleler...
vakit geçmek bilmezdi oysa hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? akarken biriktir derler ya kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler...
pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyorum ya reddersen gururdan mı nedendir artık e sen gel kendini alt edersen
evimi ocağımı, yuvamın sıcağını yarimin kucağını bıraktım her günahın tadına, dünyanın batağına batacağım kadar battım...
meğer herkes tanışıyormuş birgün mutlaka gerçeğin ta kendisiyle insan buna da alışıyormuş insan dayanıyormuş bütün gücüyle
pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyorum ya reddedersen gururdan mı nedendir artık sen gel kendini alt edersen
evimi ocağımı yuvamın sıcağını yarimin kucağını bıraktım her günahın tadına dünyanın batağına batacağım kadar battım.......... | |
|
| |
| Şuan dinlediğiniz şarkı? | |
|