Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!

+8
urkutlulu
seyma7
gülşah
ceza
_e_s_r_a_
rude83
hamzaa
suskunlar fankolik
12 posters

yaşlı bir erkek/bayan
yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_vote_lcap15%yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_vote_rcap
 15% [ 2 ]
hayallerindeki erkek
yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_vote_lcap15%yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_vote_rcap
 15% [ 2 ]
hiçbirini almam
yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_vote_lcap23%yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_vote_rcap
 23% [ 3 ]
hayallerindeki kadın
 15% [ 2 ]
hayatını kurtaran kişi
yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_vote_lcap31%yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_vote_rcap
 31% [ 4 ]
Toplam Oylar : 13

YazarMesaj
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! Empty
MesajKonu: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeÇarş. Mart 04, 2009 7:13 am

suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! Empty
MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeÇarş. Mart 04, 2009 7:18 am

Hayallerindeki kadını alırdım..
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 6:48 am

Hayatımı kurtan kişiye bir borçlu olduğumu düşünüp onu alırdım.
hamzaa
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hamzaa

Doğum tarihi : 07/08/91
Lakap : ultrAdeLi ^^

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 9:01 am

Wink Karar vermek zor en iyisi hiç birini almamak
http://www.hamzaaltuntas.org
rude83
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
rude83

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 9:55 am

O an ki durumuma bağlı, Sırıt

Ama hayallerimde ki kadını alırdım diyede düşünmüyor değilim Komik
_e_s_r_a_
Admin
Admin
_e_s_r_a_

Doğum tarihi : 14/08/89

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 10:05 am

Bende hayalimdeki erkeği alırdım:D
http://mujgangonul.niceboard.net
ceza
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE
ceza

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 10:46 am

Ben kendim otobüsten inip yaşlı olan kişiye verirdim.Hayalimdeki kişiyle giderdim
gülşah
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
gülşah

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 11:36 am

hayatımı kurtaran kişiyi alırdım....
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeÇarş. Mart 11, 2009 6:36 am

Yorumlarınız için çok teşekkürler.. Very Happy
seyma7
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 20/05/95

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeÇarş. Mart 11, 2009 10:02 am

yalı bir insan varsa onu alırdım eğer yoksa almam yoluma devam ederdim.. Wink

urkutlulu
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeÇarş. Mart 11, 2009 11:37 am

hmz_27 demiş ki:
bencede
_se_v_de_
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
_se_v_de_

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimePaz Mart 15, 2009 10:34 am

urkutlulu demiş ki:
hmz_27 demiş ki:
bencede

ewt katılıyorum
Hazan
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
Hazan

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 9:11 am

rude83 demiş ki:
O an ki durumuma bağlı, Sırıt

Ama hayallerimde ki kadını alırdım diyede düşünmüyor değilim Komik

Bir görüşte hayatının kadını olduğunu nerden anlayacaksın. Smile
Hazan
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
Hazan

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 9:12 am

Hiçbirini almam ama hayatımı kurtaran kişi kafama takıldı. Ne zaman kurtardı nasıl kurtardı. Razz Smile
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimePaz Mayıs 17, 2009 8:22 pm

o anki ruh halime bağlı...
tabiki haytımı kurtaran kişiyi alırım.vefa borcu
Bamb[AŞK]a
Admin
Admin
Bamb[AŞK]a

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeÇarş. Mart 10, 2010 2:01 pm

Hiçbirini almazdım.. Smile

En son Bamb[AŞK]a tarafından Çarş. Ara. 22, 2010 6:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://cocuklarduymasin.niceboard.net/forum.htm
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

MesajKonu: Geri: yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın!   yağmurlu bir gün otobüs durağından kimi alırsın.unutma:tek kişi alacaksın! I_icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 8:25 am

kimseyi almam way be Very Happy Ön yargılı değilmisiniz

1 sayfadaki 1 sayfası