Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz

+9
MUHAMMED ALİ
...Gül Güzeli...
\'\--ŞEYM@--\'
rustem
Admin
hamzaa
rude83
_e_s_r_a_
keremimam
13 posters
YazarMesaj
keremimam
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 06/09/85
Lakap : keremimam

allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz Empty
MesajKonu: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:43 am

size biri sorsa bugün allah için ne yaptınız dese cevabınız ne olurdu?
_e_s_r_a_
Admin
Admin
_e_s_r_a_

Doğum tarihi : 14/08/89

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:44 am

Embarassed
http://mujgangonul.niceboard.net
rude83
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
rude83

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:45 am

Şükrettim

Olmaz mı?
keremimam
ÜYE
ÜYE

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:49 am

allah teala onca nimet vermiş onca güzel şey vermiş sadece şükretmek kafimidir sizce
keremimam
ÜYE
ÜYE

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:51 am

rude83 demiş ki:
Şükrettim

Olmaz mı?
yetmaz bence allah teala onca nimet vermiş sağlık vermiş sıhhat vermiş dünyayı bizim hizmetimize sunmuş sadece bir şükür yeterlimi sence
rude83
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
rude83

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:54 am

farz ları uyguladıktan sonra şükretmek yeterli bence.
hamzaa
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hamzaa

Doğum tarihi : 07/08/91
Lakap : ultrAdeLi ^^

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 12:01 pm

rude83 demiş ki:
farz ları uyguladıktan sonra şükretmek yeterli bence.

Şöyle düşünün lüks bir mağazadan Çok beğendiğiniz bir ürünü size anormal bir indirimle satıyorlar.(mesela 150,00 tl lik ürünü 15,00 tl ye vermek gibi) siz sadece ücreti ödeyip çıkıyorsunuz, Bu sadece farzı yerine getirmek gibi (benzetmede hata olmaz inş.) Zaten ücreti vermek zorunlu birşey Yani ücreti farz olarak alırsak, O mağazaya Teşekkür etmekse Bir memnuniyet göstergesidir. Bunuda Sünnet ve diğer Müstehablar olarak al. Şimdi meselenın özüne dönersek Allah (c.c) verdiği nimetler ve diğer herşey için namaz kılmak vs. gibi eylemler zaten şükürdür yani farzları yerıne getırmek bir şükürdür Sünnet ve Müstehabları yerıne getırmek ise Bir deyimle Extradır yanı sadece şükür yetmez
http://www.hamzaaltuntas.org
Admin
Admin
Admin
Admin

Lakap : Bir Garip Yolcu

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 7:28 am

Eğer Allahın emirlerini yerine getirirsek Allahın verdiği nimetlere şükredersek, İnsanlara karşı merhametli davranırsak, İnsanları mutlu edecek şeyler yapabilirsek inşallah kulluk yapabiliyoruz ama yeterince değil galiba Rolling Eyes
rustem
ÜYE
ÜYE

Lakap : KAPADOKYALI

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 7:31 am

allaha karşı korkumdan hiç bir şey söyleyemezdim
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 2:25 pm

başlıktaki sorunuza hitaben kesinlikle hayır diye cevap veriyorum
gerçekten insan çevreye değil kendine bile biraz bakınması yeterli olacaktır RABBİMİZİN nimetlerini görmemiz açısından o kadar çoklar ve o kadar kusursuzlar ki biz aciz kullarına ikram ettikleri
biz secdeye başımızı koysak her zaman heran yine ödeyemeyiz verdikleri karşısında
bu yüzden hayır diyorum ben kim RABBİME yeterince kulluk yapmak kim
AMA ONUN YOLUNDAYIZ İNŞALLAH rahmetinden ümit kesenlerdende değiliz elbet
Zaten RABBİM bunu istiyorrrrrr
konuyu açan kardeşimden RABBİM razı olsun
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 2:32 pm

rustem demiş ki:
allaha karşı korkumdan hiç bir şey söyleyemezdim

kardeş di'li geçmiş zaman kullanmıssın yani şimdi öyle değilsin değil mi?
İNŞALLAH değildir
çünkü RABBİMİN merhameti gazabını geçmiştir
bir annenin sevgisini düşünün lütfen ne olursa olsun çocuğunu affeder değil mi?
işte RABBİMİZİN merhameti 100 tanedir sadece 1 tanesi annelere verilmiştir mahşer gününde annelere vermiş olduğu o merhametide alarak biz kullarına öyle muamele yapacaktır
gerçekten RABBİM çok merhametlidir
ayrıca efendimiz MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V) NİNDE şefattini unutmayalım İNŞALLAH
vessalam
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 10:38 am

elimize,dilimize,gözümüze...hakim olabilmeliyiz bence.farzları hakkıyla yerine getirmeli,sabredebilmeli, sürekli allahı zikretmeli,verdikleri güzelliklere şükretmeli...bize şuanı yaşattığı için hamdusenada bulunmalıyız.yapmamız gereken aslında o kadar çok şey varki...birde insanda nefs olunca,işte nefsimize hakim olabilmeliyiz.birde şeytana uymamalıyız.rabbim doğru yolundan ayırmasın inşallah...
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 11:38 am

amin amin
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePerş. Nis. 02, 2009 7:31 pm

bu gün Allah için ne yaptım.kocA BİR HİÇ.Rabbim beni o kadar çok seviyor ki.bense Ona hiç layık olamadım.bir serap oldu islamca yaşamak gözümde.5 vakit namaz alışkanlık bende.Rabbim ne yaptın derde.korkarım utanır yüzüm.varsa hala haya yüzümde.bir af penceresi gözlerimde.seher vaktini şeytana emenet ederim.kalkıp şükretmek nerede.dinlerim sesini rahmetin.diyor ya senai abide:O bana günahlarımı dahi unutturur.Rabbim sana hiç birşey yapamadım bu gün yine.senin için bir adım attımsa biliyorum sana koşanların yanında bu hiç bir şey.bunun yüzü suyu hürmetine affet densizliklerimi,haddimi bilmeyişimi,ölümlü dünyanın benim sanmışlığını.
MUHAMMED ALİ
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 29/01/88

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeÇarş. Nis. 29, 2009 4:26 pm

İNSAN ANCAK ALLAH'A ŞÜKÜR VE SAMİMİYETİYLE KALBİNİ MUTMAİN EDEBİLİR.GÖZLERDEN AKITILAN YAŞLAR ANCAK ALLAHÜ TEALA İÇİN OLUSA GÜZEL VE DERİNDEN OLABİLİYOR
MESUT
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 25/09/75

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 12:57 pm

şahsım adına böyle ani bir soruda herhal kaçacak bir yer uyduracak bir savunma arardım. '' ne yaptın?'' beyni çatlatacak duyguları alt üst edecek bir soru cevabını vermeye çalıştığım ama hep içi boş ameller. ibrahim sadrinin bir şiir okumuştu ''peygamber(sav) evinize gelse'' diye bilen varmıdır. onada cevap verememiştik AAAhhhhhh benim arsız nefsim
alperen
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 01/07/83
Lakap : yok

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 20, 2009 10:51 am

Hz. Aişe validemiz efendize sorarlar bir gün;
-Hz. Aişe : Ey Allah'ın Resulü neden bu kadar cok ibadet ediyorsun kendini bitiriyosun Allah seni zaten kabul etmiş kendine..
- Efendimiz : Ya Aişe bu kabule karşılık Rabbime şükreden bir kul olmayayım mı?!!!
saadet...
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 05/01/88

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePerş. Mayıs 21, 2009 10:59 am

her zaman karsılasılan bir soru aslında ama düsününce gercekten cevabını vermek zor. keske hep bunu düsünerek hareket etsek...namaz kılınca cok sey yaptıgını düsünen insanlar var ama namaz zaten bir borc.keske daha cok zamanımızı ayırabilsek Sad
saadet...
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 05/01/88

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimePerş. Mayıs 21, 2009 11:05 am

Sad Ayakları şişinceye kadar namaz kılan bir peygamberin gözleri şişinceye kadar uyuan ümmetiyiz. ölüm bizi uyandırmadan uyanmak dilegi ile...... Sad Sad Sad
cesika
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

Doğum tarihi : 21/08/94

MesajKonu: Geri: allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz   allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz I_icon_minitimeC.tesi Haz. 27, 2009 1:39 pm

kendim için konuşuyum hayır insan ister istemez nefsine uyuyorve bu çok üzüçü allah yakmasın allah affetsin :pale: Crying or Very sad :no:

allah c.c. ya yeterince kulluk yapabiliyormuyuz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-