| Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? | |
|
+33buket hll fatımatüzzehra ferruhi beyazgelincik ...Gül Güzeli... rude83 Kevser99 N.F.K İrem Zeynep mavihayal090 urkutlulu hamzaa gülzeynep oğuzcu leyli-can burak rustem senna selva gülşah pc_94 \'\--ŞEYM@--\' kbr_orhn byklı tugce _se_v_de_ noxchyn_orhanbiyiklifan Admin nevist suskunlar fankolik Elifrana _e_s_r_a_ Hazan 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
mavihayal090 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 370 Doğum tarihi : 03/02/89 Nerden : BURSA Kayıt tarihi : 10/03/09
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 11:16 am | |
| tesettür. not:leyli-canım bestami korkmazın söyledği o ezgiyi ömer abide söylüyor.ben ikisinide dinlesinler derim çok güzel.SÖZLERİ ŞÖYLE ÖMER ABİNİNKİNİN; HAYATIMIN GECE YARISINDA BİR UMUT VAR YANGIN BEKLEYİŞLER MAHŞERİNDE HANİDİR SANA DİKİLİR GÖZLER GÜL AÇMAK İÇİN BİLİRMİSİN NEYDİ ŞU AVUCUMDA SIKI SIKI TUTTUĞUM BAKIŞINDAN ARDA KALAN SON SOLUĞUM GÜN SARKIYOR ZİNDANIMA YANAKLARINDAN LEYLİ CAN LEYLİ CAN İŞTE CAN SANA KURBAN AH BAHTIN GİBİ PERÇEMİNDE DAĞINIK İZİN VER ÇAĞA TAŞIYALIM GÜLÜŞÜNÜ HANİDİR SANA DİKİLİR GÖZLER GÜL AÇMAK İÇİN |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 12:39 pm | |
| cnm BESTAMİ KORKMAZIN SÖLERİ BUNLAR DEİL LEYLİ-CANIN SÖZLERİ BAŞKA DEİL YANİ BU.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 12:40 pm | |
| gülüm zaten bu ömer abininkinin sözleri |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 12:42 pm | |
| ama ikiside aynı ezgiyi sölüyo yazmıssında o yüzden şey yaptım ben neyse ikiside güzel... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 12:50 pm | |
| canım arkadaşım bakma sen bana.hani bir söz vardır eli bir yerde aklı bir yerde anllamı taşıyan.şimdi burada söylemek uygun olmaz.benimkisi o hesap |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 12:52 pm | |
| yok cnm estağfirullah önemli deil zaten boşver.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 12:53 pm | |
| tamam konuya dönek.bestami korkmaz aklıma geldi |
|
| |
Kevser99 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 165 Nerden : Google Lakap : qiskoqat Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 1:34 pm | |
| arkadaşın profiline bakmıştım aklıma hayallerim geliyor.. Çünkü hukuk son sınıf öğrencisi imiş.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 1:35 pm | |
| canım inşaallah olursun. ama senin nickin daha güzel:zira cennet ırmağını hatırlattı bana |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 5:07 pm | |
| mümine kardeşim |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 5:15 pm | |
| yaşı benden küçük olabilir ama kalbi benden büyük imanlı kardeşimin |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 5:22 pm | |
| kalbi temizmi temiz bir ablam | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 5:24 pm | |
| hee ACEYE yatırıyorum ama yine de seninki gibi olmuyor be gülüm. işini bilen şeymam |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 5:30 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 5:49 pm | |
| şeyma:gülümsün şeyda bülbülümsün seni sevene ömürsün şeymam can şeymam: şeymayı görünce şiir yazmaya kalkıyorum haddim değil ama |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 5:53 pm | |
| şiirlere iham oldun kardeşim tertemizdir benim kardeşim bilinmez şu yürekte ondan gayrı şeymamdır can kardeşim |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 6:00 pm | |
| beni en çok öven ablam geliyor aklıma (hak etmiyorum ya ondandırrrr) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 6:04 pm | |
| hak ediiiiiiiiiiiisiiiiiiiiiiiin gardaş. direk güzellikler aklıma geliyor onu görünce:şeymam benim |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? Ptsi Mart 23, 2009 6:12 pm | |
| RABBİME şükretmem gerektiği aklıma geliyor ya böyle ablam olmasaydı yada tanışmasaydım Aman RABBİM şükürler olsun | |
|
| |
| Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor? | |
|