fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: HALİMİZE ŞÜKRETMELİYİZ.... Cuma Şub. 13, 2009 1:54 pm | |
| SANMAKİ DERT SADECE SENDE VAR.. SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANLAR DA VAR.. ŞİMDİ BİR ADAMIN KONUŞMASINI OKUYORUZ: ÖYLE YATTA KATTA GÖZÜM YOK AMA Bİ ÇİFT AYAKKABIM OLSA DÜNYANIN EN MUTLU ADAMI OLURUM
VALLA ŞÖYLE PIRL PIRL HAKİKİ DERİ O ADAMBİ ÇİFT BİLE AYAKKABISI OLMAYAN ADAM BİR ADAM GÖRÜR GÖRDÜĞÜ ADAMIN Bİ ÇİFT AYAKKABIYI BIRAK BACAĞI YOK AYAKKABISI OLMAYAN ADAM O ADAMIN HALİNİ GÖRÜR VE HALİNE ŞÜKÜR EDER DEMEK Kİ NEYMİŞ: DERDİMİ DİNLEDİM, DERDİMDEN İĞRENDİM ONUN DERDİNİ GÖRDÜM, DERDİME İMRENDİM Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür...
Gözler arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar, birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen aslabirbirlerini görmezler. [size=16] Arkadaşlık bunun gibi olmalı. Arkadaşsız hayat cehennem gibidir | |
|
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: HALİMİZE ŞÜKRETMELİYİZ.... Cuma Şub. 13, 2009 1:55 pm | |
| BU İLETİYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ | |
|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: HALİMİZE ŞÜKRETMELİYİZ.... C.tesi Şub. 14, 2009 8:30 am | |
| çok güzel bir paylaşım olmuş halimize ne kadar şükretsek az gerçekten
| |
|