| Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
burak AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 75 Doğum tarihi : 24/08/96 Nerden : Ankara, Keçiören Lakap : popçik Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Ptsi Şub. 09, 2009 7:32 pm | |
| hüzünü aglatır bızı ona üzülmek yakısmaz sevindirir bizleri o tatlı gamzesizle . | |
|
| |
burak AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 75 Doğum tarihi : 24/08/96 Nerden : Ankara, Keçiören Lakap : popçik Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Salı Şub. 10, 2009 9:16 am | |
| siz yazmıyacaksınız herhalde ben bir şiir daha yazıyım usttekı güzel olmadı düşünür, düşünür kendi yürür, kendi durur sevgisiyle güller acar ona sevilmek yakısır olmadı ama zamanı gelince daha guzel yazacagım | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Salı Şub. 10, 2009 12:52 pm | |
| Çok güzel yazmışsın kardeşim ellerine sağlık.Devamınıda bekleriz | |
|
| |
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Çarş. Şub. 11, 2009 6:36 am | |
| Ellerine sağlık burak çok güzel yazmışsın ben pek beceremiyorum ama yazdım birşeyler işte Sen gittin gideli Yiğit yalnız kaldı Değer miydi gittiğine Seven insan terkedermi | |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:32 am | |
| Sen miydin çok sevdiğini söyleyip ,giden? Umutlarımı yıkıp döneceğini vaad eden? Sen miydin ilkbaharıma kış gibi çöken? İkimiz için kurduğum hayalleri kabusa çeviren ?
Sen miydin bugünlerimi öldürüp ,yarınlarımı söndüren? Gözlerimdeki ışığı karanlıkla sömüren… Sen miydin sevgi dolu yüreğimi, Bir şerefsiz uğruna derbeder eden ? Yıkıp gittiğin yarınlarımda , Birgün mutlu olacağımızı söyleyen Yazık uğrunda döktüğüm yaşlara! Yazık senin için harap olan hayatıma ! Artık ne o yazar:furkan Celik | |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:34 am | |
| ben bır aycın tuyun hayranıyım onu cok sevıyorum oguz eger boyle bır sey yapmıssa ona hıc yakısmamıs bır rol ustlenmıs ama ben bu bolumun ruyadır dıye dusunuyorum ınsallah ruyadırr... | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:40 am | |
| ELİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:43 am | |
| GÜLLER HEP ELLERİNDE AÇSIN AMA DİKENLERİ HİÇ PATMASIN SEVDA HEP SENİ BULSUN AMA SENİ YARALAMASIN MUTLULUK HEP YÜREĞİNE DOLSUN AMA BENİ UNUTTURMASIN..!!! ****CLASS BİDENESİ**** |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:47 am | |
| Akşamın ardında batarken güneş, İçime düştü bir garip ateş, Yollar sokaklara dilendi geçti, Beklediğim umutlar kayboldu gitti Akıttım göz yaşlarımı, gözlerim küstü, Geceler yakaladı beni suç üstü, Sabahlar duru geceler sessiz, Hiç bir şey olmuyor inan ki sensiz yazan: Furkan Celik . Bursa Emırsultan Lisesi. O kadar guzel degıl ama alın kendı emeğimle yazmıs olmam daha onemlii | |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:50 am | |
| Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma… Sakın unutma:) Ne kadar Lıse 3 Sayısal Ogrencisi olsam da ıcımde hep bır baska ınsan var ve bunu sıır ne sozlerımle dısarıya cıkarabılıyorum... | |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:52 am | |
| siirler hakkında yorumlarınızı beklıyorum kardeslerım hepınızle tanısmak ısterım mumkunse | |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:54 am | |
| Sevmeyi bilemedin Sevilmeye hakkin yok Gün sayip beklemedin Özlenmeye hakkin yok! Sevdamla cosmadin ki Dag deniz asmadin ki Umutla kosmadin ki Kavusmaya hakkin yok! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:54 am | |
| TEK RAKİPİM TÜRK HAVA YOLLARI TEK SEVDİĞİM SEN TEK İÇTİĞİM SİGARA LM EN SEVDİĞİM SEY SEN VE ÖZLEM |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:55 am | |
| ŞİİR LER İYİ İDARE EDER Sırıt |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:56 am | |
| ıdare eder mı | |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:56 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:57 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:58 am | |
| şaka şaka kardeşim güzel Eline sağlık |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:58 am | |
| |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:59 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 9:59 am | |
| |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 10:00 am | |
| bu soz bılındık bır soz olabılır bılmeyenler ıcın soyleyeyım kullenmıs ates yanar mı buz tutmus su akar mı bu gozler senı gordu bır baskasına bakar mı | |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 10:01 am | |
| sagol tesekkur ederım kardesım | |
|
| |
furkan ÜYE
| Konu: Geri: Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi Paz Şub. 22, 2009 10:01 am | |
| bende artvın ama bursa da ıkametkah edıyorum | |
|
| |
| Ayçin Tuyun'u en cok sevenler buraya sevgısını ispatlayacak bir şiir yazabilirmi | |
|