Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)

+2
leyli-can
hamzaa
6 posters

KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARINI NASIL BULUYORSUNUZ ?
Güzel, başarılı olmama yardımcı oldu.
İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_lcap22%İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_rcap
 22% [ 2 ]
Hayatımda etkili olmadı ama faydalı.
İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_lcap0%İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Zaten bildiğim şeyler!
İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_lcap0%İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
En iyi kişisel gelişim kitabı, Kur'an-Kerim bence.
İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_lcap33%İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_rcap
 33% [ 3 ]
Bülent AKYÜREK'e katılıyorum.
İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_lcap11%İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_rcap
 11% [ 1 ]
Kişi islamla gelişir.
 0% [ 0 ]
Ben zaten gelişmiş biriyim.
 0% [ 0 ]
Böyle şeylere kesinlikle inanmam.
İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_lcap11%İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_vote_rcap
 11% [ 1 ]
Hiç bir fikrim yok
 11% [ 1 ]
Banane yaa :@
 11% [ 1 ]
Toplam Oylar : 9

YazarMesaj
hamzaa
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hamzaa

Doğum tarihi : 07/08/91
Lakap : ultrAdeLi ^^

İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Empty
MesajKonu: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 1:56 pm

<table id=table2 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td vAlign=top width=70></TD>
<td vAlign=top width=10>İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) N</TD>
<td vAlign=top></TD></TR></TABLE>
İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) 268907_k_5366
İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) NİÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) N
İçinizdeki Öküze Oha Deyin!

Kişisel Gelişim Kitapları tersinden bir Kuran gibi!

Kuran’ı tersten okuyan her insan bu kitaplardan yazabilir!

Şeytan, Kişisel Gelişimi kullanarak damarlarımıza sızıyor.

Bu kitaplar “Şeytanın İlmihal Kitapları” olmaya başladı.

Çok satan, çok okunan ve tartışılan “Yılgın Türkler’in Antimodernist yazarı BÜLENT AKYÜREK’ten bir kavga kitabı daha! AKYÜREK, bu kitabında Kişisel Gelişim Kitaplarının şeytana, kapitalizme hizmet ettiğini ve Kişisel Gelişim Kitaplarının bir nevi Satanist, Kapitalist kuşatması olduğunu ayet ayet Kuran-ı Kerim ile karşılaştırarak ispatlıyor. Ayrıca yazarın bu eseri, Neo-tasavvuf olma özelliğiyle de bir ilk...

İnsanın nefsini kışkırtan Kişisel Gelişim, hepimizi bir tüketim nesnesi haline getiriyor. Dinimizde “Kazanmak” ya da Kaybetmek” değil “Sevap” veya “Günah” vardır! Öyleyse başarıya endeksli bu kitaplar niçin çok satıyor anlamış değilim, din elden gitti mi yoksa?
http://www.hamzaaltuntas.org
leyli-can
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
leyli-can

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeCuma Şub. 06, 2009 5:03 pm

paylaşım için teşekkürler
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeÇarş. Şub. 11, 2009 6:01 pm

RABBİM korusun dinimiz elden gitmedi elhhamdulillah
tabiki ellerinden geleni yapıyorlar
biliyorlar bizim dinimize
RABBİMİZ VE EFENDİMİZE bağlılığımız sayesinde ayakta durduğumuzu bildikleri için
boş durmayacaklardır elbettt
esmerim
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeÇarş. Şub. 11, 2009 10:21 pm

çok haklısın yaa nereye gidiyor bu dünya bilmiyorum kii
fatımatüzzehra
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
fatımatüzzehra

Lakap : cadı, piskopat

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 12:15 pm

HEPİNİZ çok haklı
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeCuma Şub. 20, 2009 4:43 pm

hepimiz çok haklı ama kardeşler haklıyız diyerek sıvışamayız ki bu işin içinden o insan dışı varlıklar ne yapıyorlarsa biz onların binlerce mislisini yapmalıyız İNŞALLAH
ki böylece dinimizin kardeşliğimizin üstünlüğünü görsünler
kardeşler unutmayalım ki
ŞİMDİ ÖNDE GİDEN BATININ KENDİSİ DEĞİL KULLANDIKLARI MÜ'MİNLİK SIFATIDIR
bence bunun en başında çalışkanlık gelir
buda hepimizde ne kadar varrr bilmiyorumm
en başta ben geliyorum ya zaten neyse
RABBİM TEALE affetsin
nacizane fikrim bu
bizde dinimizi dinimizin bütün güzelliklerini heryerde herkese anlatalımm
İNAŞALLAH

ÇOK YAZDIMMM YAVVVV KUSURUMA BAKMAYINNN
leyli-can
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
leyli-can

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeCuma Şub. 20, 2009 6:23 pm

Allah razı olsun şuan o kitabı okuyorumm ..bi arkadaşımda tavsiye etti cidden çok güzel..
hamzaa
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hamzaa

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 7:22 pm

walla başlıgı ben açtım ama hiç mesajlara bakmamıştım şimdi bakmak aklıma geldı hepınızden özür diliyorum arkadaşlar. Sad
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:08 pm

Eline sağlık
sinembeyza
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE
sinembeyza

Doğum tarihi : 02/07/91

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 11:05 pm

teşekkürler güzel bi paylaşım Smile
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimePaz Mart 01, 2009 2:32 pm

hmz_27 kardeş bu konuyu açmandaki sebeb nedir
açıklarmısınnnn lütfen
şimdidin sağol

diğer arkadaşlarda yorumlarını yazabilirler
ben bu kitabın bir takım din düşmanı olan adiler tarafından çıkarıldığını anlıyorum ama diğer üye arkadaşlar hiç eleştiride bulunmuyor paylaşım için teşekkürler diyerek geçiştiriyorlar
ya BEN ANLAMADIM YADA ONLARRR
selametle
hamzaa
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hamzaa

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimePaz Mart 01, 2009 4:35 pm

Şeyma Kardeşim öncelıkle kıtabı elıne alıdınmı onu sormak isterim. Sonra bu kitabı yazan insanı bıraz araştırıp ondan sonra adi olduğuna karar versen daha iyi olur diyorum bu kitabı yazan insan tamamen iyi niyetle yazmıştır. Nerden Biliyorsun diye soracak olursan Ben 3 yıldır Kitap sektöründeyim lütfen mesajıma karşılık vermeden önce Bülent Akyürek'i araştır. Mad
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 2:39 pm

hmz_27 demiş ki:
Şeyma Kardeşim öncelıkle kıtabı elıne alıdınmı onu sormak isterim. Sonra bu kitabı yazan insanı bıraz araştırıp ondan sonra adi olduğuna karar versen daha iyi olur diyorum bu kitabı yazan insan tamamen iyi niyetle yazmıştır. Nerden Biliyorsun diye soracak olursan Ben 3 yıldır Kitap sektöründeyim lütfen mesajıma karşılık vermeden önce Bülent Akyürek'i araştır. Mad

tamam kardeş tamam senden olmasada başka kişiden aldım cevabımı
yanlış anlama olmuş adi lafı diğer kitaplara dua ile vessalam
hamzaa
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hamzaa

MesajKonu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)   İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 7:32 pm

<--ŞEYM@--> demiş ki:
hmz_27 demiş ki:

tamam kardeş tamam senden olmasada başka kişiden aldım cevabımı
yanlış anlama olmuş adi lafı diğer kitaplara dua ile vessalam

İyi umarım senı kırmamışımdır.

İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-