| İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) | |
|
|
KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARINI NASIL BULUYORSUNUZ ? | Güzel, başarılı olmama yardımcı oldu. | | 22% | [ 2 ] | Hayatımda etkili olmadı ama faydalı. | | 0% | [ 0 ] | Zaten bildiğim şeyler! | | 0% | [ 0 ] | En iyi kişisel gelişim kitabı, Kur'an-Kerim bence. | | 33% | [ 3 ] | Bülent AKYÜREK'e katılıyorum. | | 11% | [ 1 ] | Kişi islamla gelişir. | | 0% | [ 0 ] | Ben zaten gelişmiş biriyim. | | 0% | [ 0 ] | Böyle şeylere kesinlikle inanmam. | | 11% | [ 1 ] | Hiç bir fikrim yok | | 11% | [ 1 ] | Banane yaa :@ | | 11% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 9 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Cuma Şub. 06, 2009 1:56 pm | |
| <table id=table2 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><tr><td vAlign=top width=70></TD> <td vAlign=top width=10></TD> <td vAlign=top></TD></TR></TABLE>
| | | | |
İçinizdeki Öküze Oha Deyin! |
Kişisel Gelişim Kitapları tersinden bir Kuran gibi! Kuran’ı tersten okuyan her insan bu kitaplardan yazabilir! Şeytan, Kişisel Gelişimi kullanarak damarlarımıza sızıyor. Bu kitaplar “Şeytanın İlmihal Kitapları” olmaya başladı. Çok satan, çok okunan ve tartışılan “Yılgın Türkler’in Antimodernist yazarı BÜLENT AKYÜREK’ten bir kavga kitabı daha! AKYÜREK, bu kitabında Kişisel Gelişim Kitaplarının şeytana, kapitalizme hizmet ettiğini ve Kişisel Gelişim Kitaplarının bir nevi Satanist, Kapitalist kuşatması olduğunu ayet ayet Kuran-ı Kerim ile karşılaştırarak ispatlıyor. Ayrıca yazarın bu eseri, Neo-tasavvuf olma özelliğiyle de bir ilk... İnsanın nefsini kışkırtan Kişisel Gelişim, hepimizi bir tüketim nesnesi haline getiriyor. Dinimizde “Kazanmak” ya da Kaybetmek” değil “Sevap” veya “Günah” vardır! Öyleyse başarıya endeksli bu kitaplar niçin çok satıyor anlamış değilim, din elden gitti mi yoksa? | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Cuma Şub. 06, 2009 5:03 pm | |
| paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Çarş. Şub. 11, 2009 6:01 pm | |
| RABBİM korusun dinimiz elden gitmedi elhhamdulillah tabiki ellerinden geleni yapıyorlar biliyorlar bizim dinimize RABBİMİZ VE EFENDİMİZE bağlılığımız sayesinde ayakta durduğumuzu bildikleri için boş durmayacaklardır elbettt
| |
|
| |
esmerim TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Çarş. Şub. 11, 2009 10:21 pm | |
| çok haklısın yaa nereye gidiyor bu dünya bilmiyorum kii | |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Perş. Şub. 12, 2009 12:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Cuma Şub. 20, 2009 4:43 pm | |
| hepimiz çok haklı ama kardeşler haklıyız diyerek sıvışamayız ki bu işin içinden o insan dışı varlıklar ne yapıyorlarsa biz onların binlerce mislisini yapmalıyız İNŞALLAH ki böylece dinimizin kardeşliğimizin üstünlüğünü görsünler kardeşler unutmayalım ki ŞİMDİ ÖNDE GİDEN BATININ KENDİSİ DEĞİL KULLANDIKLARI MÜ'MİNLİK SIFATIDIR bence bunun en başında çalışkanlık gelir buda hepimizde ne kadar varrr bilmiyorumm en başta ben geliyorum ya zaten neyse RABBİM TEALE affetsin nacizane fikrim bu bizde dinimizi dinimizin bütün güzelliklerini heryerde herkese anlatalımm İNAŞALLAH ÇOK YAZDIMMM YAVVVV KUSURUMA BAKMAYINNN | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Cuma Şub. 20, 2009 6:23 pm | |
| Allah razı olsun şuan o kitabı okuyorumm ..bi arkadaşımda tavsiye etti cidden çok güzel.. | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) C.tesi Şub. 28, 2009 7:22 pm | |
| walla başlıgı ben açtım ama hiç mesajlara bakmamıştım şimdi bakmak aklıma geldı hepınızden özür diliyorum arkadaşlar. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) C.tesi Şub. 28, 2009 10:08 pm | |
| |
|
| |
sinembeyza AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) C.tesi Şub. 28, 2009 11:05 pm | |
| teşekkürler güzel bi paylaşım | |
|
| |
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Paz Mart 01, 2009 2:32 pm | |
| hmz_27 kardeş bu konuyu açmandaki sebeb nedir açıklarmısınnnn lütfen şimdidin sağol diğer arkadaşlarda yorumlarını yazabilirler ben bu kitabın bir takım din düşmanı olan adiler tarafından çıkarıldığını anlıyorum ama diğer üye arkadaşlar hiç eleştiride bulunmuyor paylaşım için teşekkürler diyerek geçiştiriyorlar ya BEN ANLAMADIM YADA ONLARRR selametle | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
| |
| |
| |
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) Ptsi Mart 02, 2009 7:32 pm | |
| - <--ŞEYM@--> demiş ki:
- hmz_27 demiş ki:
- Şeyma Kardeşim öncelıkle kıtabı elıne alıdınmı onu sormak isterim. Sonra bu kitabı yazan insanı bıraz araştırıp ondan sonra adi olduğuna karar versen daha iyi olur diyorum bu kitabı yazan insan tamamen iyi niyetle yazmıştır. Nerden Biliyorsun diye soracak olursan Ben 3 yıldır Kitap sektöründeyim lütfen mesajıma karşılık vermeden önce Bülent Akyürek'i araştır.
tamam kardeş tamam senden olmasada başka kişiden aldım cevabımı yanlış anlama olmuş adi lafı diğer kitaplara dua ile vessalam İyi umarım senı kırmamışımdır. | |
|
| |
| İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN ! - BÜLENT AKYÜREK (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR) | |
|