Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Günün Ayeti

+3
_e_s_r_a_
\'\--ŞEYM@--\'
Hazan
7 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 6:41 am

Arkadaşlar günün ayetini buradan paylaşabilirsiniz.
Hazan
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
Hazan

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 12:51 pm

ALLAHı unutup da ALLAH'ın da kendilerini unutturduğu kimseler gibi olmayın onlar, yoldan çıkan kimselerdir.

HASR/24/19
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 7:00 pm

o adam ALLAH'IN KENDİNİ GÖRDÜĞÜNÜ HİÇ BİLMİYOR MU?

ALAK SURESİ
_e_s_r_a_
Admin
Admin
_e_s_r_a_

Doğum tarihi : 14/08/89

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePaz Ocak 18, 2009 10:12 am

Gökte burçları var eden, onların içinde bir kandil (güneş) ve nurlu bir ay barındıran Allah, yüceler yücesidir. (FURKAN/61)

(Onlar mı hayırlı) yoksa, karanın ve denizin karanlıkları içinde size yolu bulduran, rahmetinin (yağmurun) önünde rüzgarları müjdeci olarak gönderen mi? Allah'ın yanında başka bir ilâh mı var? Allah onların koştukları ortaklardan çok yücedir, münezzehtir. (NEML/63)

Rabbin, dilediğini yaratır ve seçer. Onların seçim hakkı yoktur. Allah, onların ortak koştuklarından münezzehtir ve şanı yücedir. (KASAS/68)

Allah, O'dur ki, sizi yarattı, sonra da size rızık verdi, sonra sizi öldürür, sonra sizi diriltir. Hiç sizin ortak koştuklarınızdan, bunlardan birini yapacak olan var mı? Allah, onların ortak koştuklarından münezzeh ve yücedir. (RUM/40)

Bu da şundandır ki, Allah hakkın ta kendisidir. (İnsanların) O'ndan başka taptıkları ise mutlaka batıldır. Şüphesiz ki Allah, çok yücedir, çok büyüktür. (LOKMAN/30)

Yerin bitkilerinden, kendi nefislerinden ve daha bilemeyecekleri şeylerden bütün çiftleri yaratan Allah'ın şanı ne yücedir. (YASİN/36)

O halde her şeyin mülkü ve tasarrufu (hükümranlığı) elinde bulunan Allah'ın şanı ne yücedir. Siz de yalnız O'na döndürüleceksiniz. (YASİN/83)
http://mujgangonul.niceboard.net
kanky_84
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

Doğum tarihi : 12/09/84

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: RASULULLAH EFENDİMİZ S.A.BUYURUYORKI KADINLARA   Günün Ayeti I_icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 1:20 pm

KADINLAR NAMAZINI KILSALAR ORUCUNU TUTSALAR VE KOCASINA İTAAT ETSELER GÖZÜNÜ KAPATIP ACSALAR CENNETIN HANGİ KAPISINDAN İSTERLERSE ORDAN GRERLER BUYURUYOR HADİSİ ŞERİF .................NE KADAR KOLAY DEYILMİ???**
Admin
Admin
Admin
Admin

Lakap : Bir Garip Yolcu

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 6:31 am

"Gökleri ve yeri yaratan Allah'ın (c.c), onların benzerlerini yaratmaya gücü yetmez mi? Evet yeter. O, hakkıyla yaratandır, hakkıyla bilendir."

(Yâsin: 81)
rude83
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
rude83

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 8:45 am

Çok güzel mükemmel, herkesin eline sağlık.
Admin
Admin
Admin
Admin

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeÇarş. Mart 04, 2009 7:54 am

"Sonra o gün, nimetlerden mutlaka hesaba çekileceksiniz."

(Tekâsür: Cool
Misafir
Misafir
Anonymous

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 7:04 am

"Sonra o gün, nimetlerden mutlaka hesaba çekileceksiniz."
(Tekâsür:8 )
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeÇarş. Mart 11, 2009 12:21 pm

Allah (c.c) bana yeter.ondan başka ibadete layık hiçbir ilah yoktur.Ben ona tevekkül ettim.Yüce Arşın Rabbide O dur.(Tevbe suresi 129.ayet) Efendimiz (s.a.v) sıkıldığında çok okurmuş.
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePerş. Mart 12, 2009 11:51 am

Rabbim benim göğsümü aç.Bana işimi kolaylaştır.Dilimden şu düğümü çöz ki sözümü anlasınlar.(Taha suresi 25,26,27,28. ayetler) (Bir şeyler anlatmak istediğimizde,peltek konuşanlar,sınava girecek olanlar okuyabilir.) Hz.Musa (as.)duasıdır.
_e_s_r_a_
Admin
Admin
_e_s_r_a_

Doğum tarihi : 14/08/89

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePerş. Mart 12, 2009 12:05 pm

O, sana kendisinden öncekileri tasdik edip doğrulayan bu kitabı hak ile indirdi. Daha önce insanlara hidayet olarak Tevrat'ı ve İncil'i de yine O indirmişti.. Evet bu Furkan'ı da O indirdi. Gerçek şu ki, Allah'ın âyetlerini inkâr edenler için çetin bir azap vardır. Allah çok güçlüdür, intikamını alır
http://mujgangonul.niceboard.net
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeC.tesi Mart 14, 2009 12:22 pm

allah (cc)bana yeter.ondan başka ibadete layık hiçbir ilah yoktur.ben ona tevekkül ettim.yüce arşın rabbi de o dur.(tevbe suresi 129.ayet)efendimiz (sav)sıkıldığında çok okurmuş.
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePaz Mart 15, 2009 10:12 am

"Rabbimiz bizim gücümüzün yetmediği işlerden bizi sorumlu tutma,bizi affet,bizi bağışla,bize acı.Çünkü sen mevlamızsın.Kafir kavimlere karşı bize yardım et.(Bakara-286)
Admin
Admin
Admin
Admin

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePtsi Mart 16, 2009 6:02 am

"Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah'a (c.c) karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin."

(Hucûrat: 10)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePtsi Mart 16, 2009 10:45 am

"RABBİMİZ ÜSTÜMÜZE SABIR YAĞDIR VE BİZİ MÜSLÜMN OLARAK ÖLDÜR."
(Araf Suresi 126.ayet)
Admin
Admin
Admin
Admin

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeSalı Mart 17, 2009 5:57 am

"Yapmakta olduğunuz şeylere karşılık afiyetle yiyin için. Şüphesiz Biz iyilik yapanları işte böyle mükafâtlandırırız."

(Mürselât: 43-44)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeSalı Mart 17, 2009 1:13 pm

"RABBİMİZ CEHENNEM AZABINI ÜZERİMİZDEN SAV.DOĞRUSU ONUN AZABI GELİP GEÇİCİ BİR ŞEY DEĞİLDİR."
(FURKAN-65)
Admin
Admin
Admin
Admin

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeÇarş. Mart 18, 2009 6:17 am

"Rabbini, içinden yalvararak ve korkarak, yüksek olmayan bir sesle sabah-akşam zikret ve gafillerden olma."

(A'râf:205)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 9:47 am

"EY RABBİMİZ BİZİ SANA TESLİM OLANLARDAN KIL NESLİMİZDEN DE SANA TESLİM OLAN BİR ÜMMET ÇIKAR,BİZE İBADET YERLERİMİZİ GÖSTER,TÖVBEMİZİ KABUL ET ZİRA TÖVBELERİ KABUL EDEN,ÇOK MERHAMETLİ OLAN ANCAK SENSİN."(BAKARA 28)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeCuma Mart 20, 2009 10:22 am

"EY RABBİMİZ UNUTURSAK VEYA HATAYA DÜŞERSEK BİZİ HESABA ÇEKME.
EY RABBİMİZ BİZDEN ÖNCEKİLERE YÜKLEDİĞİN GİBİ BİZE DE AĞIR BİR YÜK YÜKLEME."(bakara-285)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimeÇarş. Mart 25, 2009 10:49 am

"Rabbim, bana ve anne babama verdiğin nimete şükretmemi ve razı olacağın yararlı iş yapmamı temin et.Benim için de zürriyetim için de iyiliği devam ettir.Ben sana döndüm.Ve ellbette ki ben müslümanlardanım."
(Ahkaf-15)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePerş. Mart 26, 2009 11:12 am

"SABAH- AKŞAM RABLERİNE,ONUN RIZASINI DİLEYEREK DUA EDENLERE BİRLİKTE CANDAN SABRET.SAKIN DÜNYA HAYATININ SÜSÜNÜ İSTEYEREK GÖZLERİN ONLARDAN BAŞKASINA KAYMASIN.KALBİNİ BİZİ ANMAKYAN GAFİL KILDIĞIMIZ KÖTÜ ARZULARINA UYMUŞ VE İŞİ GÜCÜ AŞIRILIK OLAN KİSEYE BOYUN EĞME."
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePaz Nis. 05, 2009 11:57 am

bana dua edin size karşılık vereyim.
mü'min suresi 60. ayet)
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Günün Ayeti Empty
MesajKonu: Geri: Günün Ayeti   Günün Ayeti I_icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 7:09 pm

Hasbiyallahu la ilahe illa huv aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbil arşil azim.

Allah (c.c) bana yeter.O'ndan başka ibadete layık hiçbir ilah yoktur.Ben ona tevekkül ettim.Yüce Arşın Rabbi'de O'dur.
( tevbe s.129.ayet)

Günün Ayeti
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-