_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: **Rüzgar Gülü** Ptsi Ocak 19, 2009 12:46 pm | |
| Rüzgar Gülü
onumden cekilirsen istanbul gorunecek nerede oldugumu bilecegim sisler utanacak egilecek agzinin ucundan opecegim sacina kalbimi takacagim avcunda bir siir buyuyecek nerede oldugumu bilecegim
bu ciplak geceler yok mu bu plak boyle aglamiyor mu camlari kirmak isten degil delirecek miyim neyim kirpiklerimden misra dokuluyor kenyada simsiyah yalnizim yoksul bir silepte gemiciyim malezyada yuk bekliyorum onumden cekilirsen istanbul gorunecek nerede oldugumu bilecegim
gozlerini sondurme muhtacim ben senin aydinligina muhtacim yepyeni bir ilkbahar harcayip bir yaz bogup bir sonbahar harcayip ruzgar gulunu arayacagim oranda pernanboucta tombuktuda vincler yine aksamlari indirecekler yine karanliga bulasacagim gozlerin ruzgarda savrulacak
ikimiz iki sap bugday olsak sen benim olsan ben senin olsam bir gece vakti aklina gelsem uykunu tutsam birakmasam seni kucaklasam kucaklasam birbirimizin kalbini dinlesek dunyanin kalbini dinlesek buyuk atesler yaksalar iki guvercin ucursalar nerede oldugumuzu bilsek | |
|
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: **Rüzgar Gülü** Çarş. Ocak 21, 2009 6:39 am | |
| Çok güzel bir şiir _e_s_r_a_ paylaştığın için sağol | |
|