| Memleketiniz Neresi? | |
|
+25beyazgelincik rude83 alayına_gider N.F.K Kevser99 Tugba06 ...Gül Güzeli... ManOnFire64 fatımatüzzehra urkutlulu sinembeyza suskunlar fankolik hamzaa leyli-can pınar20 emel6788 pc_94 sevgikelebegi senna gülşah \'\--ŞEYM@--\' _e_s_r_a_ kbr_orhn byklı _se_v_de_ esmerim 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Çarş. Ağus. 19, 2009 1:11 pm | |
| - buket demiş ki:
- MAKEDONYA/ÜSKÜP acaba benimde hemşerilerim varmı Acaba
ben değilim varsa da bilmiyorum aslen TOKAT doğma ve 15 yaşına kadar büyüme SAMSUN 15 den itibaren bir ihtimal BURSA olacak 3 yıl sonra da İSTANBUL ya da SİNOP Sırıt Sırıt | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? C.tesi Ağus. 22, 2009 9:46 pm | |
| oooo kıss Ankaraya da gelsene ayyy:) | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Paz Ağus. 23, 2009 12:23 pm | |
| - beyazgelincik demiş ki:
- oooo kıss Ankaraya da gelsene ayyy:)
Üniversite İstanbul ya da Sinop olmazsa geleceğim inşallah | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Paz Ağus. 23, 2009 3:57 pm | |
| ay gel gel cnm inş ank olur ..gelde seni bizim bağlara götüreyim ankarayı gezdireyim sana cnm.. | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Paz Ağus. 23, 2009 5:37 pm | |
- ay gel gel cnm inş ank olur ..gelde seni bizim bağlara götüreyim ankarayı gezdireyim sana cnm..
kesin geliyorum Sırıt inşşşşşallah olur Sırıt hep beraber bekleyeceğiz ben sana 3 yıl sonra kesin bir haber veririm Sırıt | |
|
| |
esmerim TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Ptsi Ağus. 24, 2009 8:01 am | |
| sivaslıyım ama doğum yerı ıstanbul | |
|
| |
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Salı Ağus. 25, 2009 6:29 pm | |
| - *birgül* demiş ki:
- beyazgelincik demiş ki:
- ay gel gel cnm inş ank olur ..gelde seni bizim bağlara götüreyim ankarayı gezdireyim sana cnm..
kesin geliyorum Sırıt inşşşşşallah olur Sırıt hep beraber bekleyeceğiz ben sana 3 yıl sonra kesin bir haber veririm Sırıt 3 yıl sonramı?haha 3 yıla kadar ben ölürüm beee... Komik | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Salı Ağus. 25, 2009 9:58 pm | |
- *birgül* demiş ki:
- beyazgelincik demiş ki:
kesin geliyorum Sırıt inşşşşşallah olur Sırıt hep beraber bekleyeceğiz ben sana 3 yıl sonra kesin bir haber veririm Sırıt
3 yıl sonramı?haha 3 yıla kadar ben ölürüm beee... Komik inşallah dört gözle bekleriz Sırıt Sırıt(şaka tabi ) ölmezsin ölmezsin kötüye birşey olmaz Sırıt Sırıt | |
|
| |
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Çarş. Ağus. 26, 2009 12:20 pm | |
| ölümde kurtulun benden emiii:(şu mübarek günlerde ay sen çok espritüelsin yha tabi tabi sen ve ben gibi kötülere hiç bişi olmaz... sen daha kötüsün ben kötüysemm yha :ponpon: | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Cuma Eyl. 04, 2009 10:01 pm | |
- ölümde kurtulun benden emiii:(şu mübarek günlerde ay sen çok sin yha tabi tabi sen ve ben gibi kötülere hiç bişi olmaz...
sen daha kötüsün ben kötüysemm yha :ponpon: inşallah ben de onu bekliyorum Sırıt Sırıt tövbe ya rab Allah hayırlısını versin espritüel miyim ben yav bu espiri mi Sırıt evet kötüye birşey olmaz yaşasın kötülük Sırıt benden Gargamelden sonra en kötüyüm Sırıt Komik Sırıt peşimden hemşo geliyor sonra aylin sonra sen Sırıt | |
|
| |
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? C.tesi Eyl. 05, 2009 9:45 am | |
| inş inş... o da olur bir gün:)tabi Allah hayırlı versn inş...hadi be kötülüklerde en başta ben gelirim yaşasın kötülük... Oley dün bizi görmeliydin ben, senin hemşo, aylin felan 3 lü ittifak oluşturduk ay bu aylinle serhanda bir çene var ay allah bunlara nasıl çene vermiş susmak bilmiyolar yhaaa kafamı şişirdiler neymiş bunlar yaa:) sende olsaydın ekip tam olcaktı..kulaklarını çinlattık kızz:D | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? C.tesi Eyl. 05, 2009 10:31 am | |
- inş inş... o da olur bir gün:)tabi Allah hayırlı versn inş...hadi be kötülüklerde en başta ben gelirim yaşasın kötülük... Oley dün bizi görmeliydin ben, senin hemşo, aylin felan 3 lü ittifak oluşturduk ay bu aylinle serhanda bir çene var ay allah bunlara nasıl çene vermiş susmak bilmiyolar yhaaa kafamı şişirdiler neymiş bunlar yaa:) sende olsaydın ekip tam olcaktı..kulaklarını çinlattık kızz:D
iyi sen başı çek bakem .heee demek ki hemşo o yüzden 3 lü ittifak yazmıştı evet yav dır dır dır kafası şişiyor insanın anlarım halini aynısı bana da oluyor kulaklarımı çınlattınız çünkü dün gelirken acayip çınladılar bando ekibi geçti mübarek ya şaka bir yana da hemşo ile aylin benim yanımda hiç konuşmuyor neyse birgün konuşurlarsa o zaman sana hak veririm belllllki | |
|
| |
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Salı Eyl. 08, 2009 11:57 am | |
| evet o yüzden yazmış :Dya ya konuşmuyorlar sen öyle san hele şu pc canavarı aylin varya ..ay kızın bilmediği yok ya maşalllah pek zeki sizin gibi:)tmm sen bir gün konuşta hak ver bana.. | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Perş. Eyl. 10, 2009 2:40 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Cuma Ekim 23, 2009 9:42 pm | |
| ah ah o günler yok artık mazide kaldı her şey memleketime gelince Yozgatlıydım ben sanırsam galiba Acaba Sırıt | |
|
| |
Ecevit - Irem ÜYE
Mesaj Sayısı : 3 Doğum tarihi : 10/08/97 Nerden : italya Kayıt tarihi : 27/09/12
| Konu: Geri: Memleketiniz Neresi? Ptsi Ekim 01, 2012 7:07 pm | |
| Hayiir ( KONYALIYIM ) Izmiir ? | |
|
| |
| Memleketiniz Neresi? | |
|