kbr_orhn byklı Özel Üye
Mesaj Sayısı : 274 Nerden : istanbul Lakap : KELEBEK,ZEYTİN Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: arkadaşlık Salı Ocak 13, 2009 3:59 pm | |
| Savaşın en kanlı günlerinden biriydi. Asker en iyi arkadaşının az ileride, kanlar içinde yere düştüğünü gördü. İnsanın başını bir saniye siperden çıkaramayacağı gibi bir ateş altındaydılar.
Asker teğmenine koştu hemen: - Komutanım, bir koşu arkadaşımı alıp geleyim mi? 'Delirdin mi?' der gibi baktı teğmen... — Gitmeye değmez oğlum, arkadaşın delik deşik olmuş. Büyük olasılıkla ölmüştür bile. Kendi hayatını da tehlikeye atma sakın!
Ama asker o kadar ısrar etti ki, teğmen izin vermek zorunda kaldı.
- Peki, dene bakalım!
Asker yoğun ateş altında fırladı siperden ve mucize eseri, arkadaşının yanına kadar gitti, yaralı arkadaşını sırtlandığı gibi taşıdı. Birlikte siperin içine yuvarlandılar.
Teğmen koşup yaralıya bir göz attı ve nefes nefese bir kenara yıkılmış askere döndü:·- Sana hayatını tehlikeye atmaya değmez, dememiş miydim? Bu zaten ölmüş...
- Değdi Komutanım, değdi! dedi asker. - Nasıl değdi, arkadaşın zaten ölmüş, görmüyor musun? - Gene de değdi komutanım, çünkü yanına vardığımda henüz yaşıyordu...
Ve onun son sözlerini duymak, dünyalara bedeldi benim için... Ve, hıçkırarak, arkadaşının son sözlerini tekrarladı: 'Geleceğini biliyordum!'
GELECEĞİNİ BİLİYORDUM!
Kalbimizde 'arkadaşlık' denilen bir mucize var. Nasıl olduğunu, nasıl başladığını bilemezsiniz. Ama bunun özel bir armağan olduğunu, Allah'ın bir lütfu olduğunu bilirsiniz. Gerçekten de arkadaşlar nadide mücevherlerdir. Yüzünüzü güldürüp, başarmanız için cesaret verirler. Sizi dinlerler ve kalplerini açmaya hazırdırlar.
Bugün arkadaşlarınıza, onlarla ne kadar ilgilendiğinizi gösterin. Bu yazıyı arkadaş olarak gördüğünüz herkese gönderin. Size gönderen dahil
<BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> <BLOCKQUOTE> </BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE> | |
|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: arkadaşlık Çarş. Ocak 14, 2009 11:22 am | |
| güzel bir paylaşım olmuş Ölümsüz kahramanlardada böyle birşey izlemiştim candan arkadaş bulmak gerçekten çok önemlii | |
|
pınar20 Özel Üye
| Konu: Geri: arkadaşlık Çarş. Ocak 14, 2009 11:33 am | |
| İşte gerçek arkadaşlık böyle olur..çok güzel.. | |
|
kbr_orhn byklı Özel Üye
Mesaj Sayısı : 274 Nerden : istanbul Lakap : KELEBEK,ZEYTİN Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: arkadaşlık Cuma Ocak 16, 2009 11:29 am | |
| katılıorum işte arkadaşlık | |
|
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: arkadaşlık Cuma Ocak 16, 2009 12:55 pm | |
| bencede paylaşım için sağol | |
|
drsncnr58 AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 73 Doğum tarihi : 24/08/84 Nerden : sivas Kayıt tarihi : 23/10/08
| Konu: Geri: arkadaşlık Cuma Ocak 16, 2009 1:01 pm | |
| paylaşım için teşekkürler allah hepimize böylesine güzel arkadaşlar ve arkadaşlıklar nasip eder inşallah | |
|
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: arkadaşlık C.tesi Ocak 17, 2009 6:21 am | |
| - drsncnr58 demiş ki:
- paylaşım için teşekkürler
allah hepimize böylesine güzel arkadaşlar ve arkadaşlıklar nasip eder inşallah Amin. Allah böyle güzel arkadaşları başımızdan eksik etmesin. Paylaştığın için sağol | |
|
kbr_orhn byklı Özel Üye
| Konu: Geri: arkadaşlık C.tesi Ocak 17, 2009 10:49 am | |
| aminn hep böyle kişilerle karşılaşmak nasip olur inş | |
|
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: arkadaşlık C.tesi Ocak 17, 2009 11:34 am | |
| paylaşım için teşekkürler... | |
|