| Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? | |
|
+9fatımatüzzehra İrem Zeynep _se_v_de_ selva \'\--ŞEYM@--\' _e_s_r_a_ pınar20 mcnn38 suskunlar fankolik 13 posters |
Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? | Kavak Yelleri | | 20% | [ 1 ] | Arka Sıradakiler | | 80% | [ 4 ] |
| Toplam Oylar : 5 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Ptsi Ocak 12, 2009 6:59 am | |
|
| |
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Ptsi Ocak 12, 2009 7:00 am | |
| Arka Sıradakiler dizisini daha çok beğeniyorum | |
|
| |
mcnn38 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 171 Doğum tarihi : 24/10/80 Kayıt tarihi : 20/10/08
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Ptsi Ocak 12, 2009 7:05 am | |
| Hani derler ya "al birini vur ötekine" bu da o misal bi kıyaslama ... Yahu arkadaşlar bana deyin ki "arka sıradakileri" izlerken şu bilince vardım veya şunu öğrendim hangi insaf iz'an sahibi kişi, giyiminden işlediği konulara oyuncuların yaşam tarzlarından verilmeye çalışılan bilince kadar bu dizinin her yönde "pembe dizilerden" farkı olduğunu söyleyebilir. şahsi kanaatim ama böyle bi başlık açılmasını bile lüzumsuz görüyorum ama başlık şöyle olabilirdi "bu iki diziden hangisi topluma ve gençlere daha zararlıdır sizce" | |
|
| |
pınar20 Özel Üye
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Ptsi Ocak 12, 2009 11:29 am | |
| bence ikiside pek faydalı bir diziler değil... | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Ptsi Ocak 12, 2009 2:08 pm | |
| - mcnn38 demiş ki:
- Hani derler ya "al birini vur ötekine" bu da o misal bi kıyaslama ...
Yahu arkadaşlar bana deyin ki "arka sıradakileri" izlerken şu bilince vardım veya şunu öğrendim hangi insaf iz'an sahibi kişi, giyiminden işlediği konulara oyuncuların yaşam tarzlarından verilmeye çalışılan bilince kadar bu dizinin her yönde "pembe dizilerden" farkı olduğunu söyleyebilir.
şahsi kanaatim ama böyle bi başlık açılmasını bile lüzumsuz görüyorum ama başlık şöyle olabilirdi
"bu iki diziden hangisi topluma ve gençlere daha zararlıdır sizce" Kesinlikle katılıyorum çok güzel açıklamışsınız........ | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Ptsi Ocak 12, 2009 2:57 pm | |
| yavv ikiside birbirinden iğrenç öğretici yanını bırakın ahlakı bozmaktan başka birşey yapmıyorlar RABBİM ıslah etsin onları | |
|
| |
selva ÜYE
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Ptsi Ocak 12, 2009 9:30 pm | |
| yavv ikiside birbirinden iğrenç
öğretici yanını bırakın ahlakı bozmaktan başka birşey yapmıyorlar RABBİM ıslah etsin onları
haklısınız .al birini vur otekini | |
|
| |
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Salı Ocak 13, 2009 6:44 am | |
| Kavak Yelleri dizisini bilmem ama kesinlikle arka sıradakiler dizisini çok güzel ve başarılı buluyorum zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkes istediği filmi izleyebiliyor. Şu ana kadar izlediğim Arka Sıradakiler dizisinin hiç bir kötü yanınıda bulmuyorum. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz.. | |
|
| |
mcnn38 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 171 Doğum tarihi : 24/10/80 Kayıt tarihi : 20/10/08
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Salı Ocak 13, 2009 8:55 am | |
| - Türkü_Gözlüm demiş ki:
- Kavak Yelleri dizisini bilmem ama kesinlikle arka sıradakiler dizisini çok güzel ve başarılı buluyorum zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkes istediği filmi izleyebiliyor. Şu ana kadar izlediğim Arka Sıradakiler dizisinin hiç bir kötü yanınıda bulmuyorum. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz..
elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama günahın övülmesi ve örnek gösterilmesi de savunulacak birşey değil, yanlış anlamayın izlediğimiz biçok proğramda bu tür iğrençlikler mevcut lakin izleyor olmak yeterince yalnış iken bir de savunmak tavsiye etmek bana mantıksız geliyor tabi herkesin görüşüne saygım var ama bu dizinin öğretici bi yönünü söyleyin ben de ikna olayaım, ayrıca rica ederim tüm arkadaşlardan bu konuşmaları tartışma yada zıtlaşma olarak görmesin ve birbirimizi incitecek cümleler kullanmasınlar,bence şahıslar değil fikirler yalnıştır ve fikirlerinden dolayı kimseyi hiçbir önyargıya mahkum etmemeliyiz.. ama sözlerimden kırılan arkadaşlardan Özür diliyorum.. selametle.. | |
|
| |
_se_v_de_ TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Salı Ocak 13, 2009 1:31 pm | |
| - mcnn38 demiş ki:
- Türkü_Gözlüm demiş ki:
- Kavak Yelleri dizisini bilmem ama kesinlikle arka sıradakiler dizisini çok güzel ve başarılı buluyorum zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkes istediği filmi izleyebiliyor. Şu ana kadar izlediğim Arka Sıradakiler dizisinin hiç bir kötü yanınıda bulmuyorum. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz..
elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama günahın övülmesi ve örnek gösterilmesi de savunulacak birşey değil, yanlış anlamayın izlediğimiz biçok proğramda bu tür iğrençlikler mevcut lakin izleyor olmak yeterince yalnış iken bir de savunmak tavsiye etmek bana mantıksız geliyor tabi herkesin görüşüne saygım var ama bu dizinin öğretici bi yönünü söyleyin ben de ikna olayaım,
ayrıca rica ederim tüm arkadaşlardan bu konuşmaları tartışma yada zıtlaşma olarak görmesin ve birbirimizi incitecek cümleler kullanmasınlar,bence şahıslar değil fikirler yalnıştır ve fikirlerinden dolayı kimseyi hiçbir önyargıya mahkum etmemeliyiz..
ama sözlerimden kırılan arkadaşlardan Özür diliyorum.. selametle.. katılıyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Çarş. Ocak 14, 2009 7:10 am | |
| Tamam arkadaşlar tartışmayı kapatalım arkadaşımız bir anket açmış sizde ister oyunuzu kullanım yorup yazın ister oyunuzu tek kullanın anlamadım bu kadar sorun neden çıkarıldı tartışma burda bitmiştir. İnş başka tartışmalar çıkmaz... |
|
| |
İrem Zeynep Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 207 Doğum tarihi : 03/07/95 Nerden : Gesi Bağları..!! Lakap : iremcik =) Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Perş. Şub. 26, 2009 2:17 pm | |
| - mcnn38 demiş ki:
Yahu arkadaşlar bana deyin ki "arka sıradakileri" izlerken şu bilince vardım veya şunu öğrendim hangi insaf iz'an sahibi kişi, giyiminden işlediği konulara oyuncuların yaşam tarzlarından verilmeye çalışılan bilince kadar bu dizinin her yönde "pembe dizilerden" farkı olduğunu söyleyebilir. şahsi kanaatim ama böyle bi başlık açılmasını bile lüzumsuz görüyorum ama başlık şöyle olabilirdi "bu iki diziden hangisi topluma ve gençlere daha zararlıdır sizce" işte budur harikasın kardeşim. başka ne diyebilirim ki!!! çok doğru; "al birini vur ötekine" hiçbirini de sevimiyorum... | |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Perş. Şub. 26, 2009 2:18 pm | |
| nefret ediyorum ikisindende | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? C.tesi Şub. 28, 2009 9:33 am | |
| 2 sinide izlemiyorum, izleseydim anketine katılırdım , ama bilmeden sallamak istemiyorum | |
|
| |
Hazan TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Salı Mayıs 12, 2009 9:16 am | |
| - mcnn38 demiş ki:
Yahu arkadaşlar bana deyin ki "arka sıradakileri" izlerken şu bilince vardım veya şunu öğrendim hangi insaf iz'an sahibi kişi, giyiminden işlediği konulara oyuncuların yaşam tarzlarından verilmeye çalışılan bilince kadar bu dizinin her yönde "pembe dizilerden" farkı olduğunu söyleyebilir. şahsi kanaatim ama böyle bi başlık açılmasını bile lüzumsuz görüyorum ama başlık şöyle olabilirdi Kesinlikle katılıyorum.Hatta altına imzamıda atıyorum. | |
|
| |
hll TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 195 Nerden : sölemezsem:) Lakap : biri;) Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? C.tesi Ağus. 29, 2009 4:05 pm | |
| arka sıradakiler başlarken okullardaki şiddeti azaltmak için bi projedir yazıo ama.... | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Perş. Eyl. 03, 2009 9:20 pm | |
| ay arka sıradakiler ,,tabikide çokk severim ...izlemekten zevk alırım çok güzel bi dizi oyuncularına bitiomm.. | |
|
| |
|