Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?

+9
fatımatüzzehra
İrem Zeynep
_se_v_de_
selva
\'\--ŞEYM@--\'
_e_s_r_a_
pınar20
mcnn38
suskunlar fankolik
13 posters

Kavak Yelleri
Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_vote_lcap20%Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_vote_rcap
 20% [ 1 ]
Arka Sıradakiler
Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_vote_lcap80%Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_vote_rcap
 80% [ 4 ]
Toplam Oylar : 5

YazarMesaj
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? Empty
MesajKonu: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 6:59 am

suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 7:00 am

Arka Sıradakiler dizisini daha çok beğeniyorum
mcnn38
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mcnn38

Doğum tarihi : 24/10/80

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 7:05 am

Hani derler ya "al birini vur ötekine" bu da o misal bi kıyaslama ...

Yahu arkadaşlar bana deyin ki "arka sıradakileri" izlerken şu bilince vardım veya şunu öğrendim hangi insaf iz'an sahibi kişi, giyiminden işlediği konulara oyuncuların yaşam tarzlarından verilmeye çalışılan bilince kadar bu dizinin her yönde "pembe dizilerden" farkı olduğunu söyleyebilir.

şahsi kanaatim ama böyle bi başlık açılmasını bile lüzumsuz görüyorum ama başlık şöyle olabilirdi

"bu iki diziden hangisi topluma ve gençlere daha zararlıdır sizce"
http://betulay.eniyiforum.org
pınar20
Özel Üye
Özel Üye
pınar20

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 11:29 am

bence ikiside pek faydalı bir diziler değil...
_e_s_r_a_
Admin
Admin
_e_s_r_a_

Doğum tarihi : 14/08/89

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 2:08 pm

mcnn38 demiş ki:

Yahu arkadaşlar bana deyin ki "arka sıradakileri" izlerken şu bilince vardım veya şunu öğrendim hangi insaf iz'an sahibi kişi, giyiminden işlediği konulara oyuncuların yaşam tarzlarından verilmeye çalışılan bilince kadar bu dizinin her yönde "pembe dizilerden" farkı olduğunu söyleyebilir.

şahsi kanaatim ama böyle bi başlık açılmasını bile lüzumsuz görüyorum ama başlık şöyle olabilirdi

Kesinlikle katılıyorum çok güzel açıklamışsınız........
http://mujgangonul.niceboard.net
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 2:57 pm

yavv ikiside birbirinden iğrenç

öğretici yanını bırakın
ahlakı bozmaktan başka birşey yapmıyorlar
RABBİM ıslah etsin onları
selva
ÜYE
ÜYE

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 9:30 pm

yavv ikiside birbirinden iğrenç

öğretici yanını bırakın

ahlakı bozmaktan başka birşey yapmıyorlar
RABBİM ıslah etsin onları

haklısınız .al birini vur otekini
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimeSalı Ocak 13, 2009 6:44 am

Kavak Yelleri dizisini bilmem ama kesinlikle arka sıradakiler dizisini çok güzel ve başarılı buluyorum zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkes istediği filmi izleyebiliyor. Şu ana kadar izlediğim Arka Sıradakiler dizisinin hiç bir kötü yanınıda bulmuyorum. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz..
mcnn38
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mcnn38

Doğum tarihi : 24/10/80

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimeSalı Ocak 13, 2009 8:55 am

Türkü_Gözlüm demiş ki:
Kavak Yelleri dizisini bilmem ama kesinlikle arka sıradakiler dizisini çok güzel ve başarılı buluyorum zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkes istediği filmi izleyebiliyor. Şu ana kadar izlediğim Arka Sıradakiler dizisinin hiç bir kötü yanınıda bulmuyorum. Dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz..

elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama günahın övülmesi ve örnek gösterilmesi de savunulacak birşey değil, yanlış anlamayın izlediğimiz biçok proğramda bu tür iğrençlikler mevcut lakin izleyor olmak yeterince yalnış iken bir de savunmak tavsiye etmek bana mantıksız geliyor tabi herkesin görüşüne saygım var ama bu dizinin öğretici bi yönünü söyleyin ben de ikna olayaım,

ayrıca rica ederim tüm arkadaşlardan bu konuşmaları tartışma yada zıtlaşma olarak görmesin ve birbirimizi incitecek cümleler kullanmasınlar,bence şahıslar değil fikirler yalnıştır ve fikirlerinden dolayı kimseyi hiçbir önyargıya mahkum etmemeliyiz..

ama sözlerimden kırılan arkadaşlardan Özür diliyorum..
selametle..
http://betulay.eniyiforum.org
_se_v_de_
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
_se_v_de_

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimeSalı Ocak 13, 2009 1:31 pm

mcnn38 demiş ki:
Türkü_Gözlüm demiş ki:

elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama günahın övülmesi ve örnek gösterilmesi de savunulacak birşey değil, yanlış anlamayın izlediğimiz biçok proğramda bu tür iğrençlikler mevcut lakin izleyor olmak yeterince yalnış iken bir de savunmak tavsiye etmek bana mantıksız geliyor tabi herkesin görüşüne saygım var ama bu dizinin öğretici bi yönünü söyleyin ben de ikna olayaım,

ayrıca rica ederim tüm arkadaşlardan bu konuşmaları tartışma yada zıtlaşma olarak görmesin ve birbirimizi incitecek cümleler kullanmasınlar,bence şahıslar değil fikirler yalnıştır ve fikirlerinden dolayı kimseyi hiçbir önyargıya mahkum etmemeliyiz..

ama sözlerimden kırılan arkadaşlardan Özür diliyorum..
selametle..
katılıyorum
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimeÇarş. Ocak 14, 2009 7:10 am

Tamam arkadaşlar tartışmayı kapatalım arkadaşımız bir anket açmış sizde ister oyunuzu kullanım yorup yazın ister oyunuzu tek kullanın anlamadım bu kadar sorun neden çıkarıldı tartışma burda bitmiştir. İnş başka tartışmalar çıkmaz...
İrem Zeynep
Süper Moderatör
Süper Moderatör
İrem Zeynep

Doğum tarihi : 03/07/95
Lakap : iremcik =)

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 2:17 pm

mcnn38 demiş ki:

işte budur harikasın kardeşim. başka ne diyebilirim ki!!!
çok doğru; "al birini vur ötekine"
hiçbirini de sevimiyorum...
http://kendiokulumuzadogru.eniyiforum.org/
fatımatüzzehra
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
fatımatüzzehra

Lakap : cadı, piskopat

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 2:18 pm

nefret ediyorum ikisindende
rude83
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
rude83

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 9:33 am

2 sinide izlemiyorum, izleseydim anketine katılırdım , ama bilmeden sallamak istemiyorum
Hazan
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
Hazan

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 9:16 am

mcnn38 demiş ki:

Kesinlikle katılıyorum.Hatta altına imzamıda atıyorum.
hll
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hll

Lakap : biri;)

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 29, 2009 4:05 pm

arka sıradakiler başlarken okullardaki şiddeti azaltmak için bi projedir yazıo ama....Rolling Eyes
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi?   Kavak Yellerimi? Yoksa Arka Sıradakilermi? I_icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 9:20 pm

ay arka sıradakiler ,,tabikide çokk severim ...izlemekten zevk alırım çok güzel bi dizi oyuncularına bitiomm.. Smile

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-