Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: "Şiirsiz Olmaz" Görüşü, Sizce Doğru Mudur? Salı Ocak 06, 2009 8:08 am | |
| "Şiirsiz Olmaz" Görüşü, Sizce Doğru Mudur? | |
|
kbr_orhn byklı Özel Üye
Mesaj Sayısı : 274 Nerden : istanbul Lakap : KELEBEK,ZEYTİN Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: "Şiirsiz Olmaz" Görüşü, Sizce Doğru Mudur? Salı Ocak 06, 2009 4:07 pm | |
| bu göreceli bir kavramdır bana göre herkese göre değişir , ben şiiri çok severim gerek okuması olsun gerek yazması kendimi rahatlamış hissederim ama şiir olmazsa kesinlikle olmaz diyenlerdende değilim açıkcası | |
|
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: "Şiirsiz Olmaz" Görüşü, Sizce Doğru Mudur? Perş. Ocak 08, 2009 7:37 am | |
| - kbr_orhn byklı demiş ki:
- bu göreceli bir kavramdır bana göre herkese göre değişir , ben şiiri çok severim gerek okuması olsun gerek yazması kendimi rahatlamış hissederim ama şiir olmazsa kesinlikle olmaz diyenlerdende değilim açıkcası
Kesinlikle katılıyorum Eline sağlık | |
|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: "Şiirsiz Olmaz" Görüşü, Sizce Doğru Mudur? Perş. Ocak 08, 2009 7:43 am | |
| yani yavvv şiiri olmasa olmaz niye olmasın ki sanki yavvv | |
|
İrem Zeynep Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 207 Doğum tarihi : 03/07/95 Nerden : Gesi Bağları..!! Lakap : iremcik =) Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: "Şiirsiz Olmaz" Görüşü, Sizce Doğru Mudur? Perş. Şub. 26, 2009 2:21 pm | |
| Tabii ki de doğru... Şiir kimi zaman çıkılmazları kimi zaman aşkları, kimi zaman dertleri, kimi zaman sevdaları her türlü sevda... O kadar çok şeyi temsil eder ki... Şiir her şeydir... Onsuz asla olmaz... | |
|