Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler!

2 posters
YazarMesaj
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Empty
MesajKonu: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler!   Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! I_icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 6:34 pm

Kardeşim!
Biliyorum bana hem dargın hemde kızgınsın… O kalleş O namussuz kurşunlar tepene inerken ben ülkemde senin o çaresiz halini görmezden gelerek sokaklarımda dolandım durdum, okuldan dönecek evladımı bekledim, ekmek parası için dedim çalıştım ama senin ekmeksiz kaldığını hiç hatrıma getiremedim…

Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır.Tıklayarak Orjinal Boyutta Görebilirsiniz.Orjinal Resim Boyutu 810x465Piksel ve 415KBayt' tır.
Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Filistin1mq2

Kardeşim!
Biliyorum ahirette öyle manidar bakacaksın ki bana o kalbindeki kurşun yaraları ile ben senin karşında kurşundan beter vurulmuşa döneceğim… Sen bombalanırken benim Ülkemde bira tokuşturanlara neden hizmet ettiğimi soracaksın! Nasıl cevap vereceğim bilmiyorum…

Kardeşim!
Az evvel haberini aldım ölmüşsün!
Hemde ölümüde öldürerek ölmüşsün!
Ama ben senin kadar olamıyorum… Öyle ki “ölemiyorum” bile…!

Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır.Tıklayarak Orjinal Boyutta Görebilirsiniz.Orjinal Resim Boyutu 810x374Piksel ve 338KBayt' tır.
Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Wol_errorBu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır.Tıklayarak Orjinal Boyutta Görebilirsiniz.Orjinal Resim Boyutu 810x374Piksel ve 338KBayt' tır.
Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Filistin3wa7

Kardeşim!
Bu gün senin için o başıboş o kendini bilmez taksim caddelerinde ağladık! Haykırdık! Camlardan bize baktılar ne oluyor diye! Elimdeki senin bana gönderdiğin o mektubu gösterdim onlara “İsrail, Filistini Yakıyor”!

Kardeşim…
Nasıl sabır bu bizdeki bilmiyorum amma… Sende öldün ya bu bardak taşmaya gebe demektir… Az daha sabır diyorum ve sana Binler Selam Ve Dua
Kardeşime, Kardeşlerime…
El-Fatiha…

suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

MesajKonu: Geri: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler!   Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! I_icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 6:36 pm

Alıntı :
Kardeşim…
Nasıl sabır bu bizdeki bilmiyorum amma… Sende öldün ya bu bardak taşmaya gebe demektir… Az daha sabır diyorum ve sana Binler Selam Ve Dua
Kardeşime, Kardeşlerime…
El-Fatiha…

Allah yardımcıları olsun Filistinin. İsrailinde Allah kökünü kurutsun amin

Paylaşım için teşekkürler. Ellerinize yüreğinize sağlık
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler!   Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! I_icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 6:37 pm

Türkü_Gözlüm demiş ki:
Alıntı :
Kardeşim…
Kardeşime, Kardeşlerime…
El-Fatiha…

Allah yardımcıları olsun Filistinin

amin amin İNŞALLAH
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

MesajKonu: Geri: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler!   Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! I_icon_minitimePerş. Ocak 08, 2009 7:00 am

Dün televizyonda filistinli bir kız çocuğu gördüm ağlayarak bir şiir okumuştu. Çok üzüldüm Öyle bir içten ağlıyordu ki Ağla Ağla . Allah filistin halkının yardımcıları olsun
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler!   Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! I_icon_minitimePerş. Ocak 08, 2009 7:10 am

Türkü_Gözlüm demiş ki:
Dün televizyonda filistinli bir kız çocuğu gördüm ağlayarak bir şiir okumuştu. Çok üzüldüm Öyle bir içten ağlıyordu ki Ağla Ağla . Allah filistin halkının yardımcıları olsun

AMİN AMİN

Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler!
1 sayfadaki 1 sayfası