\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Ptsi Ocak 05, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Ptsi Ocak 05, 2009 6:36 pm | |
| - Alıntı :
- Kardeşim…
Nasıl sabır bu bizdeki bilmiyorum amma… Sende öldün ya bu bardak taşmaya gebe demektir… Az daha sabır diyorum ve sana Binler Selam Ve Dua Kardeşime, Kardeşlerime… El-Fatiha… Allah yardımcıları olsun Filistinin. İsrailinde Allah kökünü kurutsun amin Paylaşım için teşekkürler. Ellerinize yüreğinize sağlık | |
|
| Konu: Geri: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Ptsi Ocak 05, 2009 6:37 pm | |
| - Türkü_Gözlüm demiş ki:
-
- Alıntı :
- Kardeşim…
Nasıl sabır bu bizdeki bilmiyorum amma… Sende öldün ya bu bardak taşmaya gebe demektir… Az daha sabır diyorum ve sana Binler Selam Ve Dua Kardeşime, Kardeşlerime… El-Fatiha… Allah yardımcıları olsun Filistinin amin amin İNŞALLAH | |
|
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Perş. Ocak 08, 2009 7:00 am | |
| Dün televizyonda filistinli bir kız çocuğu gördüm ağlayarak bir şiir okumuştu. Çok üzüldüm Öyle bir içten ağlıyordu ki Ağla Ağla . Allah filistin halkının yardımcıları olsun | |
|
| Konu: Geri: Şerefsizlik mertebesine bile yükselemeyenler! Perş. Ocak 08, 2009 7:10 am | |
| - Türkü_Gözlüm demiş ki:
- Dün televizyonda filistinli bir kız çocuğu gördüm ağlayarak bir şiir okumuştu. Çok üzüldüm Öyle bir içten ağlıyordu ki Ağla Ağla . Allah filistin halkının yardımcıları olsun
AMİN AMİN | |
|