| Güzel Sözler | |
|
+30beyazgelincik sahra urkutlulu \'\--ŞEYM@--\' esmerim hamzaa nesrullah mustafa35 furkan İrem Zeynep ayşegül rude83 kanky_84 nuyageva melek fatımatüzzehra bnur _se_v_de_ pınar20 ceza leyli-can burak mercan gülşah suskunlar fankolik Admin drsncnr58 Hazan Elifrana _e_s_r_a_ 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 17, 2009 11:56 am | |
| papatyam
PAPATYAM Birsabah gözlerimi açtığımda sen yoktun papatya. Karanlıklara karışmıştın kırgın bir sabahın şafağında, arkanda huysuz ve uyutmayan geceler bırakarak. Nikahladın beni yanlızlığıma şahidim olarak ve aynı zamanda ölüm fermanıma imza atarak. Ölüm sadece gömülmek değildir papatyam yaşayan ölülerde vardır tıpkı benim gibi,, böyle bir ölüm tasarladığımı sanmıyorum ama bana sen bu ölümü yakıştırmışsın olsun papatyam sen öl demiş sin ya ben yaşarkende ölürüm . bugün ölümümün birinci yıl dönümüymüş bense asırlar olduğunu sanarken meğer yıllar beni yudum yudum dirhem dirhem öldürüyomuş papatyam .birgün ahirete göç vaktim gelirse yani mezara gömerlerse beni bedenimde aşkın kefenim, hasretin mezartaşım, gittiğin sabahın son gecesinde bana seni seviyorum değişinde üstüme okunmuş son dua olsun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 17, 2009 11:56 am | |
| şehadet bir aşktır şehit ise bir aşık | |
|
| |
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 17, 2009 11:57 am | |
| sevda nedir ki hakka olmayınca kavga nedir ki hak için olmayınca ölüm nedir ki şehadet olmayınca rabbim sizi sevsin ki şehitlerden olasınız es selam aleykum | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 17, 2009 12:25 pm | |
| YAPAMAZ ERTUĞRUL EVLADI SENSİZ CAN VERİR,CANANI VERMEZ TÜRKLER EBEDİ HADİMUL HAREMEYNİNİZ ÖLSEKTE RAVZANI RUHUMUZ BEKLER!! | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Güzel Sözler Çarş. Şub. 18, 2009 6:34 am | |
| Geniş, siyah gölgesi hayatımı kaplayan, Tepemde kanat germiş bir kartaldır yalnızlık. Kalp çarpıntılarıyla günleri hesaplayan Bir benim, benim olan bir masaldır yalnızlık. " | |
|
| |
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Şub. 19, 2009 7:12 am | |
| Okyanusa sığmayan anlamlarla dolu gözlerin, Gözlerinin esiriyim, Sakın düşürme kirpiklerini,sakın, Onlar benim aynalarım. Beni hayata bağlayan onlar, Çözemezsin... | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Şub. 19, 2009 9:52 am | |
| En kurnaz tilkiyide ininde yakalarlar!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Şub. 19, 2009 10:04 am | |
| Leyli-can sizin eklediğinizde çok güzelmiş.. Asıl yalnızken yalnız değilim.
Schiller |
|
| |
melek ÜYE
Mesaj Sayısı : 9 Doğum tarihi : 22/08/91 Nerden : muğla Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Şub. 19, 2009 10:42 am | |
| EğEr bİrGüN GüÇ KuLLaNMaNIz GerEkiRse yÜrEğİnİzİn gÜcÜnÜ kUllAnIN ÇüNkÜ YÜREK DAİMA BİLEKTEN GÜÇLÜDÜR!!!.... | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Şub. 19, 2009 1:41 pm | |
| Beğendiğine sevindim Yağmur.. Hayatınız kötü bir yola girmişse,unutmayın ki direksyon sizde Hiçbirşey ele geçince kafada olduğu gibi kalmaz!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Şub. 19, 2009 3:02 pm | |
| Kayalık boğazlarda yön arayan bir gemi Usta kaptan kılavuza varılmadan geçilmez.”
NFK |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Şub. 19, 2009 4:05 pm | |
| Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..M.A.E | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Güzel Sözler Cuma Şub. 20, 2009 6:14 am | |
| Herşey benden önce, Ben (sen) den sonrayım... | |
|
| |
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Güzel Sözler Ptsi Şub. 23, 2009 7:41 am | |
| Yalan dünya, 4 mevsimde 1 bahar olur. | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Güzel Sözler Ptsi Şub. 23, 2009 12:14 pm | |
| RENKLERİ KÖRDEN, EDEBİ EDEPSİZDEN ÖĞRENDİM... | |
|
| |
nuyageva ÜYE
Mesaj Sayısı : 10 Doğum tarihi : 21/08/90 Nerden : fani dünyanın fani yolcusu Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: Geri: Güzel Sözler Ptsi Şub. 23, 2009 1:32 pm | |
| Unutma ki dünya fani Veren Allah alır canı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: ARKADAŞLAR SİZİNLE Bİ KAÇ SÖZ PAYLAŞMAK İSTİYORUM YORUM YAPARSINIZ SEVİNİRİM Ptsi Şub. 23, 2009 9:18 pm | |
| 1.SENİN DİZ ÇÖKMEN BENİ YÜCELTMEZ SADECE ÖLDÜRÜR.. 2.GÜN DAĞLAR ARKASINDAN YÜKSELİRKEN,GÖZLERİM BİR ATEŞ PARÇASI KADAR YANARSA, BİR DOST SESİNE İHTİYAÇ DUYARSAN,BİR SELAMINA DAĞLAR YIKILIR BİLESİN(BİDENESİ) 3.ÇAKALLAR ALEMİN DE KURT İSEK ZALİM OLMAMIZDANDIR DOST VE ARKADAŞ SAHİBİYSEK DELİKANLI OLMAMIZDANDIR HANÇER BUĞAZIMIZA NAMLU KAFAMIZA DAYANDIĞI HALDE BİZ DOSTLARIMIZI SATMADIK PADİŞAH KARDEŞİ DEĞİLİZ KARDEŞİMİZ İÇİN CAN VERİRİZ ÇÜNKÜ KARDEŞLER MECBURİ KARDEŞTİR AMA ARKADAŞLAR SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR(BİDENESİ) 4.ÇAKAL GİBİ DOSTUN OLCAĞINA ASLAN GİBİ DÜŞMANIN OLSUN....!!!! 5.HİÇ KIMSEYE GÜVENME BEYAZ BİR GÜLÜN BİLE SİYAH GÖLGESİ VARDIR(BİDENESİ) |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 24, 2009 7:35 am | |
| Hayata Gözlerimi Yumuyorum Bu gece Ne SeviLen Kaldı kalbimde Nede Seven Bir umut Kaldı Geleceğimde Gidiyorum Umutsuz Günlerime. | |
|
| |
kanky_84 AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 24, 2009 8:41 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 24, 2009 12:00 pm | |
| Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
" O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle O daha az sever seni, Senin O'nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin... Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye. Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak...
Can YÜCEL | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 24, 2009 12:07 pm | |
| YAŞAMAK SOLUMAK DEĞİL ÇALIŞMAKTIR!! | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Güzel Sözler Salı Şub. 24, 2009 1:50 pm | |
| Ya olmasın bu ayrılık denen illet yada adam gibi sevmesini öğrensin bu millet | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Güzel Sözler Çarş. Şub. 25, 2009 7:07 am | |
| İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Güzel Sözler Çarş. Şub. 25, 2009 8:35 am | |
| AL HANÇERİ VUR SIRTIMA NAMERDİM DÖNÜPDE BAKARSAM ACİMA NASILSA KAHBELİK SON MODA.........!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Güzel Sözler Perş. Şub. 26, 2009 6:12 am | |
| İnsanlar hatalarını mutluyken değil ancak mutsuzken anlar.
Daniel Defoe | |
|
| |
| Güzel Sözler | |
|