Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Renklerin Kavgası

5 posters
YazarMesaj
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

Renklerin Kavgası Empty
MesajKonu: Renklerin Kavgası   Renklerin Kavgası I_icon_minitimePerş. Ocak 01, 2009 6:24 am

~~ renklerin kavgasi ~~

Dünyanın bütün renkleri bir gün biraraya toplanmışlar ve hangi rengin en önemli ve en
özel oldugunu tartışmaya baslamışlar:

YESIL Renklerin Kavgası Icon_smile demis ki:
"Elbette en önemli renk benim..Ben hayatin ve umudun
rengiyim..cimenler,agaclar,yapraklar icin secilmisim..soyle bir yeryuzune bakın, her taraf benim rengimle kaplı..."

MAVI Renklerin Kavgası Icon_cool hemen atılmış;
"Sen sadece yeryuzunun rengisin..Ya ben? Ben hem gokyuzunun hem denizin rengiyim.
Gokyuzunun mavisi insanlara huzur verir, ve huzur olmadan siz hicbir ise yaramazsiniz"

SARI Renklerin Kavgası Icon_mad söz almış:
"Siz dalgamı geciyorsunuz? Ben bu dunyaya sıcaklık veren rengim..Günesin rengiyim..Ben olmazsam soguktan donarsiniz hepiniz"

TURUNCU Renklerin Kavgası Icon_lol onun sözünü kesmiş:
"Ya ben?? Ben saglik ve direncin rengiyim..insan yasami icin gerekli vitaminler hep benim
rengimde bulunur..Portakali,havucu dusunun..Ben pek ortalarda gorune bir renk
olmayabilirim ama günes dogarken ve batarken gokyuzune o guzel rengi veren de benim unutmayin"

KIRMIZI Renklerin Kavgası Icon_wink daha fazla dayanamamis:
"Ben hepinizden üstünüm!!!Ben kan rengiyim!! Kan olmadan hayat olur mu!!
Ben tehlike ve cesaretin rengiyim!!!Savaşın ve ateşin rengiyim!! Aşkın ve tutkunun rengiyim!!! Bensiz bu dünya bomboş olurdu!!! Renklerin Kavgası Icon_wink

MOR Renklerin Kavgası Icon_neutral ayaga kalkmis:
"Hepinizden üstün benim..Ben asalet ve gücün rengiyim.Butun krallar, liderler beni secmisler.. Ben otorite ve bilgenin rengiyim,insanlar beni sorgulamaz..dinler ve itaat ederler"

Ve bütün renkler hep bir ağızdan kavgaya tutusmuslar..Her biri digerini itip kakiyor;
"En buyuk benim" diyormus...Derken...Bir anda simsekler cakmis, ve yagmur damlaciklari
gokten dusmeye baslamis.Butun renkler neye ugradiklarini sasirmis,korkuyla birbirlerine sarilmislar...VE YAGMUR"un sesi duyulmus...

"Sizi aptal renkler...Bu kavganizin anlami ne,bu ustunluk cabaniz neden? Renklerin Kavgası Icon_evil Siz bilmiyor musunuz ki her biriniz farkli bir gorev icin yaratildiniz, birbirinizden farklisiniz ve her biriniz kendinize özelsiniz...simdi elele tutuşun ve bana gelin"

Renkler bunun uzerine kendilerinden cok utanmislar Renklerin Kavgası Icon_redface ..Elele tutusup birlikte gokyuzune havalanmislar ve bir yay seklini almislar..Yagmur onlara "bundan böyle..." demis...

"Her yagmur yagdiginda siz birlesip bir renk cumbusu halinde gökyuzunden yeryuzune uzanacaksiniz..
Gokyuzunu bir kusak gibi saracaksiniz ve size GOKKUSAGI diyecekler...Anlastik mi?"

Iste bu yuzden ne zaman dunyamiz yagmurla yikansa, ardindan gokyuzunde, GOKKUSAGI belirir...

Biz de gökkusağındaki o renkler gibi birbirimizden farklıyız, ve hepimiz özeliz... Renklerin Kavgası Icon_wink
_e_s_r_a_
Admin
Admin
_e_s_r_a_

Doğum tarihi : 14/08/89

Renklerin Kavgası Empty
MesajKonu: Geri: Renklerin Kavgası   Renklerin Kavgası I_icon_minitimePerş. Ocak 01, 2009 9:47 am

Çok güzel paylaşım teşekkürler Boom
http://mujgangonul.niceboard.net
gülşah
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
gülşah

Renklerin Kavgası Empty
MesajKonu: Geri: Renklerin Kavgası   Renklerin Kavgası I_icon_minitimePerş. Ocak 01, 2009 2:24 pm

paylaşım için teşekkürler...
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

Renklerin Kavgası Empty
MesajKonu: Geri: Renklerin Kavgası   Renklerin Kavgası I_icon_minitimeC.tesi Ocak 03, 2009 6:37 am

Rica ederim arkadaşlar Wink Wink
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

Renklerin Kavgası Empty
MesajKonu: Geri: Renklerin Kavgası   Renklerin Kavgası I_icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 7:45 pm

paylaşımın için tşkler kardeşim benim en sevdiğim renkte mor ve kırmızıdır Smile harbiden çok güzel bir paylaşım..emeğine sağlık... Alkış
...Gül Güzeli...
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
...Gül Güzeli...

Renklerin Kavgası Empty
MesajKonu: Geri: Renklerin Kavgası   Renklerin Kavgası I_icon_minitimePtsi Mayıs 25, 2009 10:17 am

çooooooooook güzel yaaa.
paylaşım için saolsın.
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

Renklerin Kavgası Empty
MesajKonu: Geri: Renklerin Kavgası   Renklerin Kavgası I_icon_minitimeÇarş. Mayıs 27, 2009 8:53 pm

iyiki kavgayı benim kırmızı başlatmamış .. Smile

Renklerin Kavgası
1 sayfadaki 1 sayfası