| Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz | |
|
+10Admin hamzaa drsncnr58 _se_v_de_ mustafa35 kbr_orhn byklı gülşah _e_s_r_a_ \'\--ŞEYM@--\' suskunlar fankolik 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| |
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Perş. Ocak 01, 2009 9:25 am | |
| bu çok güzel olmuş yavvv emeğinize sağlıkkkk Oley | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Perş. Ocak 01, 2009 9:47 am | |
| AĞUSTOS Şakalaşmayı sever Duyarlı ve ilgilidir Korkusuzdur Liderlik özellikleri vardır Ruhbilimle ilgilenir Kolay provoke edilir Dikkatli ve tedbirlidir Bağımsızlığına düşkündür Yol göstermeyi sever Romantiktir Boom | |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Perş. Ocak 01, 2009 2:25 pm | |
| çok güzel ellerinize sağlık... | |
|
| |
| |
| |
kbr_orhn byklı Özel Üye
Mesaj Sayısı : 274 Nerden : istanbul Lakap : KELEBEK,ZEYTİN Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz C.tesi Ocak 03, 2009 9:28 am | |
| HAZİRAN Aynı anda birden fazla şey düşünür Nazik ve tatlı dillidir Hassastır Kararsızdır Komik ve eğlencelidir Konuşkandır Kolay arkadaş edinir Kolay incinir Gribe yatkın bünyesi vardır Çok inatçıdır aynen beni yansıtıyo paylaşım için saolun | |
|
| |
mustafa35 AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 42 Doğum tarihi : 21/09/89 Nerden : izmir / konak / gültepe Kayıt tarihi : 09/01/09
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz C.tesi Ocak 10, 2009 10:04 pm | |
| EYLÜL 1. MADDE KESİMLİKLE YANLIŞ Özür | |
|
| |
_se_v_de_ TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Paz Ocak 11, 2009 10:34 am | |
| MART Çekici kişilik Utangaç ve tutucu Esrarengiz Cömert ve sempatik Rahatına düşkün Duyarlı Hizmet etmekten zevk alır Kolay sinirlenmez Güvenilir Nezakete önem verir İyi bir gözlemcidir İntikamcıdır Seyahat etmeyi sever Dikkat çekmeyi sever Dekorasyona meraklıdır Tempolu müzikleri sever Çok değişkendir 2. hariç hepsi uyuyor Alkış | |
|
| |
drsncnr58 AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 73 Doğum tarihi : 24/08/84 Nerden : sivas Kayıt tarihi : 23/10/08
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Paz Ocak 18, 2009 5:51 pm | |
| AĞUSTOS Şakalaşmayı sever Duyarlı ve ilgilidir Korkusuzdur Liderlik özellikleri vardır Ruhbilimle ilgilenir Kolay provoke edilir Dikkatli ve tedbirlidir Bağımsızlığına düşkündür Yol göstermeyi sever Romantiktir ben neymişim ya paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Ptsi Ocak 19, 2009 7:20 am | |
| Sen süpermişsin yaww KASIM Eğlenceli kişilik İnsanları kolay etkiler Çalışkan ve sorumluluk sahibi Kontrolu ele almayı sever Enerjik ve çevresini motive eden biridir İyi bir liderdir İçten ve yardımseverdir Adil davranır Sürprizleri sever Hataları affetmez İradesi güçlüdür Derin duygularla sever Herkesi oldugu gibi kabul eder Sır saklamayı bilirBen Kralım yaww Önemli değil arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz C.tesi Ocak 31, 2009 2:13 pm | |
| bende ağustosluyum ama hepsıde uyuyo buna rağmen aylara gore ruh hali olduguna inanmıyorum ! | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Salı Şub. 17, 2009 6:57 am | |
| OCAK
Hırslı ve ciddi kişilik Öğrenmeyi ve öğretmeyi sever İnsanların zaaflarını ortaya çıkarmayı sever Çok eleştirir Akıllı ve planlı programlıdır Çok çalışır ve üretkendir Duyarlı ve derin hisleri olan biridir İnsani nasıl mutlu edeceğini bilir Aşırı dikkatlidir Bünyesi kuvvetlidir Zor heyecanlanır Romantiktir ama aşkını ifade etmekte zorlanır Çocukları sever Evcil ve sadık bir eş olur Sosyal yönden zayıftır | |
|
| |
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Salı Şub. 17, 2009 11:59 am | |
| ben anlamıyorum böle seylerden | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Ptsi Eyl. 14, 2009 9:30 pm | |
| - Türkü_Gözlüm demiş ki:
- Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz
NİSAN Aktif ve enerji doludur Çabuk karar verip çabuk pişman olur Şefkatlidir Mantığını dinler Diplomatiktir İnsanları teselli etmeyi sever Dostlarının sorunlarıyla yakından ilgilenir Cesurdur Maceraperesttir Sevgisini ve ilgisini belli eder Hafızası güçlüdür Baş ve göğüs hastalıklarına eğilimlidir
ayyy bu doğruları soluo | |
|
| |
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Ptsi Eyl. 14, 2009 9:31 pm | |
| Allah razı olsun tıpkısı bennn | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Salı Eyl. 15, 2009 1:28 pm | |
| HAZİRAN Aynı anda birden fazla şey düşünür Nazik ve tatlı dillidir Hassastır Kararsızdır ve eğlencelidir Konuşkandır Kolay arkadaş edinir Kolay incinir Gribe yatkın bünyesi vardır Çok inatçıdır
Allah belamı versin ki kesinlikle beni anlatıyor şu ikisi hariç tabi...Gribe yatkın bünyesi vardır Çok inatçıdır no bende yok bunlar... Komik | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Cuma Ekim 09, 2009 5:54 pm | |
| ah ah bu msjı yazdıktan sonra bana nazar değdi galiba kesin birgül'ün nazarı değmiştir kaç gündür gribim geberiooommm | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Cuma Ekim 09, 2009 6:52 pm | |
| yaaa ben değdirdim nazarımı eee nazar bu insanı mezara hayvanı kazana sokarmış sen haline şükret Sırıt Sırıt | |
|
| |
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Paz Ekim 11, 2009 9:18 am | |
| ya benide sokar o zman mezara heleki senin nazar değmişki sağlam olamıycam heralde...hayin birgül insan bi maşşallah der güzelliğimi kıskandın demiiiiii Komik bidaha beni görünce maşallah dede ölmeyim ya:( | |
|
| |
ask1905 ÜYE
Mesaj Sayısı : 1 Doğum tarihi : 25/12/93 Nerden : Hollanda Kayıt tarihi : 25/10/12
| Konu: Geri: Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz Perş. Ekim 25, 2012 5:10 pm | |
| ARALIK Sadık ve cömert Sabırsız Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik Azimli Sosyal yönü kuvvetli Dostlarını kendinden fazla düşünür Kızgınlığı uzun sürmez Sevildiğini hissetmek ister Espri anlayışı gelişmiştir | |
|
| |
| Doğduğunuz Aya Göre Ruh Haliniz | |
|