| Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz | |
|
+6mustafankara İrem Zeynep kbr_orhn byklı _se_v_de_ gülşah Admin 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz C.tesi Ara. 13, 2008 7:15 am | |
| Mavi gözlüler:
Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişilerdir. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşlarıdır. Çevreleri tarafından da çok sevilirler… Yeşil gözlüler:
Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın bunu bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişilerdir. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar… Ela gözlüler:
Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar… Koyu kahverengi gözlüler:
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler… Açık kahverengi gözlüler: Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar… | |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Perş. Ara. 18, 2008 3:59 pm | |
| paylaşım için teşekkürler... | |
|
| |
_se_v_de_ TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Çarş. Ocak 14, 2009 10:30 am | |
| koyu kahverengi bazıları uyuyor ama baazıları uymuyo Nanik | |
|
| |
kbr_orhn byklı Özel Üye
Mesaj Sayısı : 274 Nerden : istanbul Lakap : KELEBEK,ZEYTİN Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Çarş. Ocak 14, 2009 11:51 am | |
| | |
|
| |
İrem Zeynep Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 207 Doğum tarihi : 03/07/95 Nerden : Gesi Bağları..!! Lakap : iremcik =) Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Çarş. Şub. 25, 2009 1:47 pm | |
| Koyu kahverengi gözlüler:
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler…Duygusallık işte... Ben yavv aynı... | |
|
| |
mustafankara ÜYE
Mesaj Sayısı : 21 Doğum tarihi : 01/10/88 Nerden : adana-ankara Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Çarş. Şub. 25, 2009 2:33 pm | |
| Aynen dediğiniz gibi!!! | |
|
| |
esmerim TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Çarş. Şub. 25, 2009 3:11 pm | |
| | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Çarş. Şub. 25, 2009 3:57 pm | |
| Kesinlikle saçma Neden bana uymuyor Sırıt Ben mi farklıyım yoksa ?
Paylaşımın için saol | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Perş. Şub. 26, 2009 6:14 am | |
| Bazen uymayabiliyorlar sen farklı değilsin Rica ederim.. | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Perş. Şub. 26, 2009 8:07 am | |
| Hımm
Demek ki ben, bazen uymayanlardanım
Saygılar.. | |
|
| |
emel6788 ÜYE
Mesaj Sayısı : 24 Doğum tarihi : 28/10/88 Nerden : hayatın içinden:-) Kayıt tarihi : 21/01/09
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Perş. Şub. 26, 2009 9:21 am | |
| bende açık kahverengi söylediklerinize tam uymasamda uyuyorum paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz Ptsi Eyl. 14, 2009 12:36 pm | |
| Koyu kahverengi gözlüler:
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler… ayyyyynı ben paylaşım için teşekkürler | |
|
| |
| Göz Renginize Göre Kişilik Özellikleriniz | |
|