Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

aklından ne geçiyorrrrrr

+18
senna
yusuf tarik
İrem Zeynep
rude83
...Gül Güzeli...
beyazgelincik
leyli-can
pc_94
esmerim
suskunlar fankolik
Hazan
gülşah
_e_s_r_a_
pınar20
Admin
tugce
kbr_orhn byklı
\'\--ŞEYM@--\'
22 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: aklından ne geçiyorrrrrr   aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 6:14 pm

benim aklımdan şu geçiyor yarınki planım ii bii istirahata ihtiyacım var bende gezmeye çıkcam yarın tatile gidiyorum arkadaşlar..birz kafa dinliycem birgül beni çok yordu bugün dr. kalbimi ağrıttın Surprised :kabuss..bi çene bi çene ya bugün çok güldüm başkasına yazıom diye birgüle yazmışsım Very Happy aklıma geldikçe gülüom yaa .. Smile

kendinize iyi bakın arkadaşlar uzak bi yere gitmiyorum Ankara içi Ank ye 1 saatlik felan uzaklıkta bir yere gidiyorumm:)2 güne kalmaz dönerim...Hakkınızı helal edin... Sulu göz Sulu göz Sulu göz
buket
Moderatör
Moderatör
buket

Lakap : KaptanBuki

MesajKonu: Geri: aklından ne geçiyorrrrrr   aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 7:06 pm

HELAL OLSUN ABLACIM.keşkee bende bi tatil vrebilsem kenidime:(bizim ev kalmış gidiyor bi görceniz temizlik yapmaktan yoruldum yhauu bii ALLAH'ın kulu yokmu yardım edenn... aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 129200
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

Doğum tarihi : 24/05/94
Lakap : Kömür gözlü ;) :)

MesajKonu: Geri: aklından ne geçiyorrrrrr   aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 I_icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 2:47 pm

beyazgelincik demiş ki:
benim aklımdan şu geçiyor yarınki planım ii bii istirahata ihtiyacım var bende gezmeye çıkcam yarın tatile gidiyorum arkadaşlar..birz kafa dinliycem birgül beni çok yordu bugün dr. kalbimi ağrıttın aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 Icon_surprised :kabuss..bi çene bi çene ya bugün çok güldüm başkasına yazıom diye birgüle yazmışsım aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 Icon_biggrin aklıma geldikçe gülüom yaa .. aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 Icon_smile

kendinize iyi bakın arkadaşlar uzak bi yere gitmiyorum Ankara içi Ank ye 1 saatlik felan uzaklıkta bir yere gidiyorumm:)2 güne kalmaz dönerim...Hakkınızı helal edin... aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 477177 aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 477177 aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 477177

benim ne suçum var aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 Icon_biggrin aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 Icon_biggrin ama o yazdığın benimle ilgiliydi ve sana çok kızdım keşke bana deseydin dedikodumu yapın siz ancak aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 Kopfschuettel

neyse bugün aklımdan okul işlerim geçiyor zaten hiç çıkmadı ki Sad Sad
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

Doğum tarihi : 24/05/94
Lakap : Kömür gözlü ;) :)

MesajKonu: Geri: aklından ne geçiyorrrrrr   aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 I_icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 2:54 pm

buket demiş ki:
HELAL OLSUN ABLACIM.keşkee bende bi tatil vrebilsem kenidime:(bizim ev kalmış gidiyor bi görceniz temizlik yapmaktan yoruldum yhauu bii ALLAH'ın kulu yokmu yardım edenn... aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 129200

aaaaa aşk olsun canım gelirim ne demek

ama taşınırken sen de yardım edersin söyleyeyim.Taşınacağımızdan 2 gün önce haber veririm gelirsin aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 174283 aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 174283
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: aklından ne geçiyorrrrrr   aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 8:33 pm

Valla kızlar temizlik yapmasaydınız ben de gelirdim..temizlikten yılmışım zaten ..ıyhh .. Very Happy ölee gel çene yap derseniz gelirim...

benim aklımdan ne geçior şu an . Acaba off ya yarın kontür alsam diyordum kontürüm yok yhaa offf :no: paraaaaaaaaa paraaaaaaaaaaaaaaaaa Sulu göz
**AhuMelis**
ÜYE
ÜYE
**AhuMelis**

Doğum tarihi : 15/11/96

MesajKonu: Geri: aklından ne geçiyorrrrrr   aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 I_icon_minitimePtsi Mayıs 14, 2012 3:50 pm

Yarın Okul Varrr Sad
Böşra
ÜYE
ÜYE
Böşra

Doğum tarihi : 10/06/94
Lakap : Ağırvasıta

MesajKonu: Geri: aklından ne geçiyorrrrrr   aklından ne geçiyorrrrrr - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Tem. 15, 2012 11:43 am

Bişeyler yemek Smile

aklından ne geçiyorrrrrr
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-