Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Niçin MÜSLÜMAN oldularrr

3 posters
YazarMesaj
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

Niçin MÜSLÜMAN oldularrr Empty
MesajKonu: Niçin MÜSLÜMAN oldularrr   Niçin MÜSLÜMAN oldularrr I_icon_minitimePaz Ara. 07, 2008 11:18 am

(Atlas Okyanusu ile Akdenizin birbirine karışmadığını gördüm ve ilmen de tesbit edilmiştir. Bunun 1400 sene önce Kur'an-ı kerimde bildirildiğini duyunca, müslümanlığın hak din olduğuna inanıp müslüman oldum.)Kaptan Kusto (Fransız)

Kur'an-ı kerim, Allahın adı ile başlıyor, Allahın birliğini bildiriyordu. Hayretim arttı. Tevhid dini olan müslümanlığı seçtim. Cat Stevens (İngiliz)

İslâm, çağları ardında sürükliyen bir dindir. Müslüman olmakla, çağlarüstü dini seçmiş oldum. Roger Garaudy (Fransız)

Anarşinin ancak İslâm ahlâkına sahip olmakla önleneceğine inandım. İçkiyi bıraktım, tesettüre girdim ve namaza başladım. Tına Gfanzıl (Alman)

İslâmda, ırk, renk ve dil farkı gözetilmediğini, herkesin eşit olduğunu, namaz kılarken de rütbe ayrımı yapılmadığını gördüm. Müslüman oldum. Thomas Clayton (Amerikalı)

İslâm, en iyi şeyleri ihtiva eder. Hiç bir dinde kardeşlik, İslâmdaki gibi değildir. Dr. Rolf Freiherr (Avusturyalı)

İslâm, sevgi, doğruluk, temizlik ve güzel ahlâkı emrettiği için müslüman oldum. A.Uemura (Japon)

İslâmı akla da uygun bulup müslüman oldum. Cecilla Cannolly (Avusturyalı)

İlim Çinde de olsa alın hadisini okudum. İslâmın ilme verdiği önemi görünce müslüman oldum. Mr. Board (Amerikalı)

İslâm, israf ve cimriliği yasaklayan, maddi- manevî her hususta en güzel kaideleri olan dindir. Albay Ronald Rockwell (Amerikalı)

İslâm dünya ve ahiret mutluluğunu gösterdiği için müslüman oldum. B.Karai (Zengibar)

Putlara değil de, bir Allaha ibâdet etmeyi, doğruluğu, emanete riayeti, insanların haklarını gözetmeyi emreden İslâmiyeti kabul ettim. Necaşi (Habeşİmparatoru)

Tufeyl bin Amr, usta bir şairdi. Onun gibi şiirden anlıyan pek azdı. Kur'an-ı kerimi okuyunca, onun şiir ve beşeri bir söz değil, ilahi bir kelam olduğunu hemen anlayıp müslüman oldu.
Hazan
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
Hazan

MesajKonu: Geri: Niçin MÜSLÜMAN oldularrr   Niçin MÜSLÜMAN oldularrr I_icon_minitimePaz Ara. 07, 2008 11:24 am

Çok güzel bir paylaşım teşekkürler
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Niçin MÜSLÜMAN oldularrr   Niçin MÜSLÜMAN oldularrr I_icon_minitimePaz Ara. 07, 2008 11:25 am

rica ederim
sizde hepsini beğendiniz yavvvv Smile
mcnn38
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mcnn38

Doğum tarihi : 24/10/80

MesajKonu: Geri: Niçin MÜSLÜMAN oldularrr   Niçin MÜSLÜMAN oldularrr I_icon_minitimePaz Ara. 07, 2008 2:32 pm

Hazan demiş ki:
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler

katılıyorum arkadaşa eline emeğine sağlık..
http://betulay.eniyiforum.org
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Niçin MÜSLÜMAN oldularrr   Niçin MÜSLÜMAN oldularrr I_icon_minitimePaz Ara. 07, 2008 2:36 pm

rica ederimmmmm
afiyet olsun Twisted Evil

Niçin MÜSLÜMAN oldularrr
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-