Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Leyla&Mecnun - İskender Pala

5 posters
YazarMesaj
mcnn38
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
mcnn38

Doğum tarihi : 24/10/80

Leyla&Mecnun - İskender Pala Empty
MesajKonu: Leyla&Mecnun - İskender Pala   Leyla&Mecnun - İskender Pala I_icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 12:10 pm

Leyla&Mecnun - İskender Pala Ipl210 Yazar : İskender Pala
Fiyat : 6,50.-YTL.
Basım Yılı : 01/1999
Sayfa : 100
Isbn : 975–8950–38–X

Bir bütün idim ben Leylâ ile. Sense Leylâ’yım diyorsun. Sen Leylâ isen eğer; beni yakmaya hayalin yeter, takatim yok sana kavuşmaya. Varlığı olmayan bir zerreye aynadan ne fayda? Canım gideli hayli zamandır, cismindeki bir başka candır; bir özge candır. Sensin beni benden ayıran, uzaklaştıran. Ben yokum, senin tecellin var. Vuslatının ağır yükünü kaldıramam ki. Önceleri sen vardın, şimdi ben yok oldum. Manevi dünyamda dostum daima sensin. Dış görünüşe değer verme bahsi ortadan kalktı artık. Gönül çok önceleri sana koştu canım seninle gitti. Şimdiki canım Leylâ’ya değil, Mevlâ’ya yönelik. Bir’lik yolunda seninle olmam, yanarım. Şimdi, gözümün nuru, gönlümün aydınlığı!.. Ben maskaralığa nam salmışım nam salmışım bari sen bu yola girme. İçinden çıkma namus perdesinin. Mecnun olan benim; bana yaraşır delilik, kınamışlık. Şimdi git, aşk töresini, âşıklık geleneğini, maşuk gidişatını bozma. Gir şimdi, ey vefalı! Açtırma kötü söz arayanların dudaklarını; sakız verme dedikodu arayanların ağızlarına. Beni aramaya çıktığını âleme bildirip deliliğine ferman yazdırma. Kimse seni burada görmeden git. Ben ki varım; sen içimdesin, bunu bil!..

Arkadaşlar herkese tavsiye ederim aşkın gerçek anlamını öğrenmeniz için..

Ayrıca "Kurban Amca"nın anlattığı hikayeleri daha iyi anlamanıza yardımcı olacağına eminim..
http://betulay.eniyiforum.org
Admin
Admin
Admin
Admin

Lakap : Bir Garip Yolcu

MesajKonu: Geri: Leyla&Mecnun - İskender Pala   Leyla&Mecnun - İskender Pala I_icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 1:55 pm

Senin tavsiyenle okudum bu kitabı gerçekten dediğin kadar varmış. Teşekkür ederim
lemianur
ÜYE
ÜYE
lemianur

Doğum tarihi : 28/03/88

MesajKonu: Geri: Leyla&Mecnun - İskender Pala   Leyla&Mecnun - İskender Pala I_icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 6:13 pm

iskender pala
çok sevdiğim bir yazar leyla ve mecnunu henüz okumadım ama ben şu an AŞKNAMEYİ OKUYORUM ve herkese tavsiye ediyorum... hayırlı bayramlar...
tugce
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
tugce

MesajKonu: Geri: Leyla&Mecnun - İskender Pala   Leyla&Mecnun - İskender Pala I_icon_minitimeÇarş. Ara. 10, 2008 4:20 pm

ben okumadım ama bu tavsiyeden sonra okumaya çalışıcam..
_se_v_de_
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
_se_v_de_

MesajKonu: Geri: Leyla&Mecnun - İskender Pala   Leyla&Mecnun - İskender Pala I_icon_minitimeSalı Ocak 13, 2009 1:47 pm

okmadım fakat okurum inş.

Leyla&Mecnun - İskender Pala
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-