| Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. | |
|
+15rude83 htc ManOnFire64 ...Gül Güzeli... ceza pc_94 leyli-can _se_v_de_ pınar20 kbr_orhn byklı _e_s_r_a_ tugce \'\--ŞEYM@--\' gülşah mcnn38 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
mcnn38 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 171 Doğum tarihi : 24/10/80 Kayıt tarihi : 20/10/08
| Konu: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Çarş. Kas. 19, 2008 7:34 am | |
| Arkadaşlar "KÜTÜPHANE"miz hepimize hayırlı olsun, Öncelikle bölümün amacı ve kullanımı hakkında birşeyler söyleme istiyoruz, bu bölümde üyelerimizin konu açamıyor fakat açılan konular hakkında görüşlerini belirtebiliyor.Yönetim olarak arkadaşlara yararlı olabileceğini düşündüğümüz kitapların tanıtımlarını yapacağız lakin sizlerinde tanıtılmasını tavsiye ettiğiniz kitaplar var ise bu başlık altından bildirir iseniz en kısa zamanda cevaplanacaktır. Ayrıca bu konu başlığı üzerinden şuan okuduğunuz kitapların isim yazar ve kişisel görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. selametle... | |
|
| |
mcnn38 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. C.tesi Ara. 06, 2008 2:54 pm | |
| arkadaşlar kitap okumuyor musunuz, yoksa kendinizden başka kimse okusn istmiyor musunuz ? yada tavsiye etmeye değer kitaplar okumuyorsunuz ??? | |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Paz Ara. 07, 2008 5:04 pm | |
| Ahmet Hamdi Tanpınar'dan Beş Şehir ve Huzur çok güzel kitaplar okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| |
| |
tugce TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Ptsi Ara. 08, 2008 8:32 am | |
| dr.sevim asımgilin ismailağa sokağını okudum güzel bir kitap... yine dr.sevim... hayat güzeldiri okuyorum şimdi.. | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Ptsi Ara. 08, 2008 10:44 am | |
| Emine Şenlikoğlu - Bize nasıl kıydınız güzel bir kitap tavsiye ederim........ | |
|
| |
kbr_orhn byklı Özel Üye
Mesaj Sayısı : 274 Nerden : istanbul Lakap : KELEBEK,ZEYTİN Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Çarş. Ara. 10, 2008 10:57 am | |
| samipaşazade Sezai den ''sergüzeşt'' kitabı çok güzel olumanızı tavsiye ederim | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. C.tesi Ocak 03, 2009 12:06 pm | |
| Said Alpsoy - Bir Karşılaştırma: KURAN & İNCİL * Hz. Lut (AS) kızlarıyla yattı mı? * Allah (CC) yaban öküzüne benzetilir mi? * Kötülüğün kaynağı kadın mı? * Fiziksel kusurlar insanı günahkar yapar mı? * Allah (CC) insan pisliği ile ekmek pişirilmesini emreder mi? * Hz. Davud (AS) ırz düşmanı mıydı? Zina etti mi? Hile ile adam öldürttü mü? * Allah (CC) katliam emri verir mi? * İnsan kızını köle olarak satabilir mi? * Allah (CC) güreş tutar mı? güreşte mağlup olur mu? Hile yapar mı? * Hz. İbrahim (AS) kendi kız kardeşiyle evelendi mi? * Allah'ın (CC) baş eseri hangisidir? Su aygırı mı? İnsan mı? İncil'deki ayetlerdeki çelişkilerden söz ediyor. Sorular soruyor ve ayetlerle onlara cevap veriyor. Kıyaslama yapıyor. Gerçekten kaliteli bir kitap, tavsiye ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. C.tesi Ocak 03, 2009 12:07 pm | |
| HOCA EFENDİNİN ÖLÜMSÜZLÜK İKSİRİ çok güzel okuyun bence canlarrrrrrr :study: | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Ptsi Ocak 05, 2009 1:31 pm | |
| Mine Sota - Siz Adamı Ölmekten Güldürürsünüz
"carpe diem!" yayınlarından; gerçek hayattan düşündüren, eğlendiren, didikleyen, gıcıklayan, güldüren, insana kendini gösteren yazıların bulunduğu çok güzel bir kitap! Güldürürken düşündüren onlarca hikaye var. Ben fırsat buldukça yazıp, foruma ekliyorum. Tavsiye ederim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Ptsi Ocak 05, 2009 1:34 pm | |
| Bende şu an Mehmet Alagaş'ın "Kadının Onuru" adlı kitabını okuyorum, ve de tavsiye ediyorum... |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Çarş. Ocak 07, 2009 5:42 pm | |
| Fethullah Gülen hocaefendi'den Sükutun Çığlıkları'nı okuyorum çook güzel... | |
|
| |
mcnn38 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Ptsi Ocak 12, 2009 6:56 am | |
| Arkadaşlar bu kitabı tavsiye etmemin nedeni biçok kardeşimizin kitapda bahsi geçen şehitlerin hayatlarından bi haber olduğunu farketmemdir.Keşke anneler çocuklarına masal diye bu kahramanların hayatlarını anlatsa,ablalar ve abiler kardeşlerinin boş vakitlerini onları böyle değerli hayatları anlatarak değerlendirse sizcede yetişen neslimizin gelişimi adına yararlı olmaz mı !... Ürün Özellikleri / Açıklamalar Yayın Evi CİHAN YAYINLARI Yazar BURHAN BOZGEYİK Boyut 13,5x19,5 cm ISBN 9756476369 Dili TÜRKÇE Sayfa Sayısı 208 Elinizdeki bu eserde, Hz. Adem Aleyhisselam’ın sevgili oğlu Habil’den günümüze pek çok şehit öykülerine yer verilmektedir. Kavimleri tarafından şehit edilen peygamberler, şehit sahabiler, bedir şehitleri, Uhud şehitleri, şehit alimler, şehit halk kahramanları, Çanakkale şehitleri, İstiklal Harbi şehitleri, Kore şehitleri, Kıbrıs şehitleri, Afgan şehitleri, terör şehitleri... Bu şehit öyküleri, insanlık tarihinin yüz akıdır. Her biri, gerçekte tarihin göğüsüne asılmış bir şeref madalyasıdır. Bazen gözyaşıyla, bazen gıptayla, ama her zaman göğüsünüz kabararak, imrenerek okuyacağınız öyküler güldestesi... | |
|
| |
pınar20 Özel Üye
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Ptsi Ocak 12, 2009 11:57 am | |
| Bende, Şule şenler yüksel'in huzur sokağ'ı adlı kitabını okudum.Çok güzel bir roman tavsiye ederim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Salı Ocak 13, 2009 11:02 am | |
| FETULLAH GÜLEN HOCA EFENDİ NİN İKİNDİ YAĞMURLARI kitabını okuyorum tavsiye ederimmmmmmmmmmmm | |
|
| |
_se_v_de_ TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Salı Ocak 13, 2009 1:30 pm | |
| bende ''emine ŞENLİKOĞLU'' bize nasıl kıydınz kitabını okuyorum ve tavsiye ediyorum... | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Perş. Ocak 22, 2009 12:26 pm | |
| Remzi ÇAVUŞ'un TARİHTE İLGİNÇ GERÇEKLER kitabını okudum cidden çok güzel bi kitap herkeze tavsiye ederim.. | |
|
| |
pc_94 Özel Üye
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Perş. Ocak 22, 2009 5:50 pm | |
| ben şimdilik dokuzuncu hariciye koğuşunu okuyorum daha bitmedi ama güzel...tavsiye ederim... | |
|
| |
ceza AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Ptsi Mart 09, 2009 7:12 pm | |
| Yavuz BAHADIROĞLU nun Merhaba söğüt ü tavsiye ediyorum arkadaşlar... | |
|
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Perş. Mart 12, 2009 2:23 pm | |
| arkadaşlar benim okuduğum kitap imam-ı gazalinin kalplerin keşfi çok güzel herkese tavsiye ederim. | |
|
| |
ManOnFire64 AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 64 Nerden : Uşak Lakap : Çaki Kayıt tarihi : 23/10/08
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Perş. Mart 12, 2009 3:33 pm | |
| benazir buttho'nun kendi kaleminden hayat hikayesi DOĞUNUN KIZI isimli kitabını okuyorum herkese tavsiye ederim | |
|
| |
htc Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. Perş. Mart 12, 2009 5:43 pm | |
| chiristy brown un sol ayağım adlı kitabı müthiş arkadaşlar | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. C.tesi Mart 28, 2009 1:51 pm | |
| ilk başlayacaklar için bu tür kitaplara:HALİT ERTUĞRUL KENDİNİ ARIYAN ADAMI |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. C.tesi Mart 28, 2009 3:05 pm | |
| Hiç kitap okumadım, Zamanında, mecburen biraz edebiyat biraz da felsefe kitabını açtım , diğerlerini ise sıfır diyerekten sattım.. Ama okumadığıma çok pişmanım. Konuyla pek ilgisi yok ama, içimdekileri dökeyim dedim, kusura bakmayın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. C.tesi Mart 28, 2009 3:19 pm | |
| kitap okumayı sevmek isteyenlere don kişotu öneriyorum.sefiller de çok önemli bir kaynak |
|
| |
| Hangi Kitabı Okuyorsun veya Tavsiye Edersin.. | |
|