| BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! | |
|
+3kbr_orhn byklı tugce mcnn38 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mcnn38 TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 171 Doğum tarihi : 24/10/80 Kayıt tarihi : 20/10/08
| Konu: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Salı Ekim 28, 2008 1:17 pm | |
| | |
|
| |
tugce TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Paz Kas. 09, 2008 10:33 am | |
| sondakiler insanı çok etkiliyor .. :pale: halinden utanıyor insan | |
|
| |
mcnn38 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Paz Kas. 09, 2008 1:25 pm | |
| sadece sondakiler mi hangisi şükürsüzlüğümüzü vurmuyor yüzümüze hangisihatırlatmıyor başımızdan gözümüzden yağan nimetlerini Rahmanın, hangisi???? | |
|
| |
kbr_orhn byklı Özel Üye
Mesaj Sayısı : 274 Nerden : istanbul Lakap : KELEBEK,ZEYTİN Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Ptsi Ara. 01, 2008 7:41 pm | |
| gerçekten insanı çok etkilio çok güzel olmuş saolun | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Salı Ara. 02, 2008 5:50 am | |
| İnsanlar açlıktan ne hallere gelmişler.Allah hepimizin yardımcısı olsun | |
|
| |
kbr_orhn byklı Özel Üye
Mesaj Sayısı : 274 Nerden : istanbul Lakap : KELEBEK,ZEYTİN Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Salı Ara. 02, 2008 10:27 am | |
| | |
|
| |
lemianur ÜYE
| Konu: Geri: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Paz Ara. 07, 2008 10:40 am | |
| anlaşılan görüntüler insanları pek etkilemişiz (hamdolsun) evet bir çok müslüman kardeşimiz bu ve benzeri görüntüleri görür ve üzülür ama her nedense bir kaç dakika sonra yine unutur .... unutmamamız gereken bişey var "EY KARDEŞLER" biz de onlardan biri olabilirdik ve belkide olacağız ne demiler kiminin parası kiminin duası ... ALLAH'A (cc) hamdolsun aç değil açıkta da değililiz ben adım gibi eminim hepimizin cebinde 3-5 kuruş var, hepimizin buzdolapları tıka basa dolu .... evet ALLAH'A (CC) şükürler olsun Rabbim daha çok verin ama bişeyler yapalım ... hiç birşey yapamıyorsak bile ..... ellerimizi RAHMANA kaldıramayacak kadarda düşmedik ( öyle değil mi?) bize yakışan mülkün sahibi olan ALLAH'A (cc) dua dua yalvarmak bize ismeden veren RABBİMİZ elbet isteyince (samimiyet ve ihlasla) verecektir... duaylaaa........................ | |
|
| |
mcnn38 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Paz Ara. 07, 2008 2:36 pm | |
| - lemianur demiş ki:
- anlaşılan görüntüler insanları pek etkilemişiz (hamdolsun) evet bir çok müslüman kardeşimiz bu ve benzeri görüntüleri görür ve üzülür ama her nedense bir kaç dakika sonra yine unutur ....
unutmamamız gereken bişey var "EY KARDEŞLER" biz de onlardan biri olabilirdik ve belkide olacağız ne demiler kiminin parası kiminin duası ... ALLAH'A (cc) hamdolsun aç değil açıkta da değililiz ben adım gibi eminim hepimizin cebinde 3-5 kuruş var, hepimizin buzdolapları tıka basa dolu .... evet ALLAH'A (CC) şükürler olsun Rabbim daha çok verin ama bişeyler yapalım ... hiç birşey yapamıyorsak bile ..... ellerimizi RAHMANA kaldıramayacak kadarda düşmedik ( öyle değil mi?) bize yakışan mülkün sahibi olan ALLAH'A (cc) dua dua yalvarmak bize ismeden veren RABBİMİZ elbet isteyince (samimiyet ve ihlasla) verecektir...
duaylaaa........................ katılıyorum ... | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| |
| |
_se_v_de_ TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! Çarş. Ocak 14, 2009 10:40 am | |
| [quote="mcnn38"] - lemianur demiş ki:
- anlaşılan görüntüler insanları pek etkilemişiz (hamdolsun) evet bir çok müslüman kardeşimiz bu ve benzeri görüntüleri görür ve üzülür ama her nedense bir kaç dakika sonra yine unutur ....
unutmamamız gereken bişey var "EY KARDEŞLER" biz de onlardan biri olabilirdik ve belkide olacağız ne demiler kiminin parası kiminin duası ... ALLAH'A (cc) hamdolsun aç değil açıkta da değililiz ben adım gibi eminim hepimizin cebinde 3-5 kuruş var, hepimizin buzdolapları tıka basa dolu .... evet ALLAH'A (CC) şükürler olsun Rabbim daha çok verin ama bişeyler yapalım ... hiç birşey yapamıyorsak bile ..... ellerimizi RAHMANA kaldıramayacak kadarda düşmedik ( öyle değil mi?) bize yakışan mülkün sahibi olan ALLAH'A (cc) dua dua yalvarmak bize ismeden veren RABBİMİZ elbet isteyince (samimiyet ve ihlasla) verecektir...
duaylaaa........................ ya evet çok kötü diyoruz ama onlar bunu an ve an yaşıyorlar | |
|
| |
| BU YILIN E-POSTASI İLAN EDİLDİ..!!! | |
|