Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sohbet Odası ( Kapandı)

+54
Kevser99
beyazgelincik
bekir_20
...Gül Güzeli...
mavihayal090
urkutlulu
burak
ferruhi
sinembeyza
mustafa35
N.F.K
fthucmk
İrem Zeynep
iMAM hatipli
ŞEHZADE
furkan
rude83
sahra
melek
ankakusu
oğuzcu
kentakili
mercan
rustem
kanky_84
hamzaa
yaprak46
pc_94
fatımatüzzehra
büşra12
ceza
bırakmabeni
pınar20
abdülhey_kv
leyli-can
esmerim
suskunlar fankolik
Orhan
yağ-mur
Selahattinn
dogrulukekseni
\'\--ŞEYM@--\'
gulsah
kbr_orhn byklı
tugce
asilkaan
noxchyn_orhanbiyiklifan
_e_s_r_a_
zarif_yurekli
Hazan
Admin
kerim
gülşah
mcnn38
58 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Sonraki
YazarMesaj
fatımatüzzehra
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
fatımatüzzehra

Lakap : cadı, piskopat

Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 Empty
MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 12:48 pm

elh. sızınde cumanız mubarek olsun
rustem
ÜYE
ÜYE

Lakap : KAPADOKYALI

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 2:49 pm

arkadaşlar cumanızmübarek olsun
gülşah
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
gülşah

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 6:13 pm

sizinde cumanız mübarek olsun...
gülşah
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
gülşah

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 6:25 pm

selamun aleyküm arkadaşlar...
esmerim
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 14, 2009 12:57 pm

heeeeyyy kardeşler nasılsınız orda kımse yokm
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
mercan
ÜYE
ÜYE
mercan

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 14, 2009 2:59 pm

var var Smile
kanky_84
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

Doğum tarihi : 12/09/84

MesajKonu: slm arkadaşlar   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 7:54 am

hayırlı sabahlar nasılnız ??
leyli-can
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
leyli-can

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 10:10 am

sizede hayırlı sabahlar biz iyiz şükür siz nasılsınız?
kanky_84
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

Doğum tarihi : 12/09/84

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 1:14 pm

teşekürler leydi can adn senın
pc_94
Özel Üye
Özel Üye
pc_94

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 2:34 pm

a.s hg isim ne acaba?(kanky 84)
kentakili
ÜYE
ÜYE

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeSalı Şub. 17, 2009 11:56 pm

selam arkadaşlar belki bira ağır bir sleştiri olacak ama ben haytımda stvnin dizilerinin senaraitleri kadar kötü senarizt görmedim bu ne ya mavi rüyada saçmalık üstüne saçmalık bunalım üstüne bunalım ucuz hikayelerle milleti bunalıma soktular ayrca yeşeren düşler buda yetmedi şimdi doğruluk ekseni her hafta bir saçmalık dizide doğru dürüs bir gurban var gerisi on para etme bu kadar saçmalık olurmu bizim evin hallerinide geçti her hafta yok sinem intahar edecek yok doğan bir iyi bir kötü ışıl kasabadan gitti gidiyor ayıp ya milletle dalga geçer gibi hayır bir defa ilemiş bulundum devamını merak ediyorum yoksa izlemek istediğimden değil tek türkiyedede aynısı yav anlamıyorsanız seneryo yzmaktan bırakın anlayan biri yazsın ben senarizleri halkı bunalıma soktukları için kınıyorum
oğuzcu
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 10/04/90

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeÇarş. Şub. 18, 2009 1:57 pm

walla bende izlemezdim hiç stvyi bu tatilde bi başladım verem olacam ya şu oğuzla sırma ve tek türkiyedeki aşk çıkmazları öldürecek beni..gerçekten çok saçmalıyolar bazen oyuncular neyi ne için yapıyolar karışıyo dizilerde..dün ki ayrı bi saçmalıktı zaten
ankakusu
ÜYE
ÜYE

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeÇarş. Şub. 18, 2009 3:25 pm

ya arkadaşlar bu dizi ilk güzel başladı ama son bölümlerde özellikle dünkü bölümde o kadar saçma sapan konular vardı ki bu oğuz un nişan atması bence çok fazla seyirci kaybedecek. çünkü çok saçma yani. bence bu dizinin senaristi değişmeli. ya bir dizi bu kadar mı saçma olur ya bence geçen yani(19.) bölüm rüya gibi bir şey olması lazım sesimizi yönetime duyurmamız lazım
suskunlar fankolik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
suskunlar fankolik

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePerş. Şub. 19, 2009 7:21 am

kentakili demiş ki:
selam arkadaşlar belki bira ağır bir sleştiri olacak ama ben haytımda stvnin dizilerinin senaraitleri kadar kötü senarizt görmedim bu ne ya mavi rüyada saçmalık üstüne saçmalık bunalım üstüne bunalım ucuz hikayelerle milleti bunalıma soktular ayrca yeşeren düşler buda yetmedi şimdi doğruluk ekseni her hafta bir saçmalık dizide doğru dürüs bir gurban var gerisi on para etme bu kadar saçmalık olurmu bizim evin hallerinide geçti her hafta yok sinem intahar edecek yok doğan bir iyi bir kötü ışıl kasabadan gitti gidiyor ayıp ya milletle dalga geçer gibi hayır bir defa ilemiş bulundum devamını merak ediyorum yoksa izlemek istediğimden değil tek türkiyedede aynısı yav anlamıyorsanız seneryo yzmaktan bırakın anlayan biri yazsın ben senarizleri halkı bunalıma soktukları için kınıyorum

Haklısın yaw stv kanalı tüm dizileri aşk maşk oldu. Tekk türkiyede bile dila şivan yok dia fırat yok dila tarık sürekli onların konuları işleniyor örneğin kollama dizisini çok seviyorum ama şimdi çok soğudum. Yok memduh bey ranaya aşık olacakmış yok yiğit melikeye aşık olacak hep bu konular işleniyor. Stv dizilerinin kanalından bende bıktım..
melek
ÜYE
ÜYE
melek

Doğum tarihi : 22/08/91

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePerş. Şub. 19, 2009 10:34 am

sa stvdeki diziler için yorum yapılacaksa eğer tek türkiye ne kadar stresli bir dizi olsa bile türkiyenin gerçeklerini yansıtıyor sadece tek türkiye deil dizilerin hepsi öyle ve doğruluk ekseni hiç kaçırmadan takip ettiğimiz bir dizi ama o kadar stres varki ve birazda saçmalamaya başlandı sanki.... ama yinede diziyi severek takip ediyoruz.....
gülşah
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
gülşah

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePerş. Şub. 19, 2009 2:51 pm

selamun aleyküm arkadaşlar...
leyli-can
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
leyli-can

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePerş. Şub. 19, 2009 4:08 pm

Ve aleykümselam..
leyli-can
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
leyli-can

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePerş. Şub. 19, 2009 8:19 pm

Arkadaşlar DÜNYA RADYOYU DİNLEYEN VAR MI?
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeCuma Şub. 20, 2009 4:55 pm

ben anlayamıyorum bir kardeşimiz eleştiri yapmış ona sonsuz saygım varrr yavvv ama
diyorki kardeşimizz merak ettiğim için izliyorummm eeee kardeş bu senaristin ii olmasını göstermiyor mu ALLAH aşkına
birde demiş ki halkı bulanıma sokuyorr yavvv değerli kardeşimm demek ki seni etkiliyorki sende bulanıma giriyorsunn eee peki bu senaristin neresi kötü yavvv
başka kanalların başka dizilerine bakmıyor musunuz?
maalesef elbette bakıyorsunuz bakıyoruz ama onlar kadar alçaldımı sizce onlar el üstünde yaptıkları iğrençlikte ama bu dizini senaristi değişmeli niye efendimm
çünkü müptelası oldummm izliyorum yoksa beğendiğimden değill komik yani gerçekten KOMİKKKKKK
gerçekten ben bu eleştiriyi kabul etmiyorum bazı arkadaşlarada teessüflerimi bildiriyorum
KIRDIYSAM AFFOLAA
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeCuma Şub. 20, 2009 7:44 pm

millet kımse yok mu eee neler oldu uzun süredir yoktum Razz Shocked
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeCuma Şub. 20, 2009 8:24 pm

ARKADAŞLAR İLGİNÇDİR BEN BU SİTEYE GİRDİĞİM DE KIMSELER OLMUYO YA NE ANLADIM BEN BUNDAN AMAAAAAAAAAA Mad
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeCuma Şub. 20, 2009 8:40 pm

geceniz iyi olsun arkadaşlar nasılsınız!!!
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 21, 2009 8:23 pm

eeeeeee millet neörersininiz
oğuzcu
ÜYE
ÜYE

Doğum tarihi : 10/04/90

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimeC.tesi Şub. 21, 2009 9:50 pm

aynen ya ne zaman gelsem kimse yok çok sinir bozucu
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı)   Sohbet Odası ( Kapandı) - Sayfa 15 I_icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 8:15 pm

millet nerde ya konuşacak insan yok buralarda

Sohbet Odası ( Kapandı)
15 sayfadaki 41 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Sonraki
 Similar topics
-