| Sohbet Odası ( Kapandı) | |
|
+54Kevser99 beyazgelincik bekir_20 ...Gül Güzeli... mavihayal090 urkutlulu burak ferruhi sinembeyza mustafa35 N.F.K fthucmk İrem Zeynep iMAM hatipli ŞEHZADE furkan rude83 sahra melek ankakusu oğuzcu kentakili mercan rustem kanky_84 hamzaa yaprak46 pc_94 fatımatüzzehra büşra12 ceza bırakmabeni pınar20 abdülhey_kv leyli-can esmerim suskunlar fankolik Orhan yağ-mur Selahattinn dogrulukekseni \'\--ŞEYM@--\' gulsah kbr_orhn byklı tugce asilkaan noxchyn_orhanbiyiklifan _e_s_r_a_ zarif_yurekli Hazan Admin kerim gülşah mcnn38 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Cuma Şub. 13, 2009 12:48 pm | |
| elh. sızınde cumanız mubarek olsun | |
|
| |
rustem ÜYE
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : ANKARA_çubuk Lakap : KAPADOKYALI Kayıt tarihi : 26/01/09
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Cuma Şub. 13, 2009 2:49 pm | |
| arkadaşlar cumanızmübarek olsun | |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Cuma Şub. 13, 2009 6:13 pm | |
| sizinde cumanız mübarek olsun... | |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Cuma Şub. 13, 2009 6:25 pm | |
| selamun aleyküm arkadaşlar... | |
|
| |
esmerim TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) C.tesi Şub. 14, 2009 12:57 pm | |
| | |
|
| |
mercan ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) C.tesi Şub. 14, 2009 2:59 pm | |
| var var | |
|
| |
kanky_84 AKTİF ÜYE
| Konu: slm arkadaşlar Ptsi Şub. 16, 2009 7:54 am | |
| hayırlı sabahlar nasılnız ?? | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Ptsi Şub. 16, 2009 10:10 am | |
| sizede hayırlı sabahlar biz iyiz şükür siz nasılsınız? | |
|
| |
kanky_84 AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Ptsi Şub. 16, 2009 1:14 pm | |
| teşekürler leydi can adn senın | |
|
| |
pc_94 Özel Üye
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Ptsi Şub. 16, 2009 2:34 pm | |
| a.s hg isim ne acaba?(kanky 84) | |
|
| |
kentakili ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Salı Şub. 17, 2009 11:56 pm | |
| selam arkadaşlar belki bira ağır bir sleştiri olacak ama ben haytımda stvnin dizilerinin senaraitleri kadar kötü senarizt görmedim bu ne ya mavi rüyada saçmalık üstüne saçmalık bunalım üstüne bunalım ucuz hikayelerle milleti bunalıma soktular ayrca yeşeren düşler buda yetmedi şimdi doğruluk ekseni her hafta bir saçmalık dizide doğru dürüs bir gurban var gerisi on para etme bu kadar saçmalık olurmu bizim evin hallerinide geçti her hafta yok sinem intahar edecek yok doğan bir iyi bir kötü ışıl kasabadan gitti gidiyor ayıp ya milletle dalga geçer gibi hayır bir defa ilemiş bulundum devamını merak ediyorum yoksa izlemek istediğimden değil tek türkiyedede aynısı yav anlamıyorsanız seneryo yzmaktan bırakın anlayan biri yazsın ben senarizleri halkı bunalıma soktukları için kınıyorum | |
|
| |
oğuzcu ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Çarş. Şub. 18, 2009 1:57 pm | |
| walla bende izlemezdim hiç stvyi bu tatilde bi başladım verem olacam ya şu oğuzla sırma ve tek türkiyedeki aşk çıkmazları öldürecek beni..gerçekten çok saçmalıyolar bazen oyuncular neyi ne için yapıyolar karışıyo dizilerde..dün ki ayrı bi saçmalıktı zaten | |
|
| |
ankakusu ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Çarş. Şub. 18, 2009 3:25 pm | |
| ya arkadaşlar bu dizi ilk güzel başladı ama son bölümlerde özellikle dünkü bölümde o kadar saçma sapan konular vardı ki bu oğuz un nişan atması bence çok fazla seyirci kaybedecek. çünkü çok saçma yani. bence bu dizinin senaristi değişmeli. ya bir dizi bu kadar mı saçma olur ya bence geçen yani(19.) bölüm rüya gibi bir şey olması lazım sesimizi yönetime duyurmamız lazım | |
|
| |
suskunlar fankolik TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Perş. Şub. 19, 2009 7:21 am | |
| - kentakili demiş ki:
- selam arkadaşlar belki bira ağır bir sleştiri olacak ama ben haytımda stvnin dizilerinin senaraitleri kadar kötü senarizt görmedim bu ne ya mavi rüyada saçmalık üstüne saçmalık bunalım üstüne bunalım ucuz hikayelerle milleti bunalıma soktular ayrca yeşeren düşler buda yetmedi şimdi doğruluk ekseni her hafta bir saçmalık dizide doğru dürüs bir gurban var gerisi on para etme bu kadar saçmalık olurmu bizim evin hallerinide geçti her hafta yok sinem intahar edecek yok doğan bir iyi bir kötü ışıl kasabadan gitti gidiyor ayıp ya milletle dalga geçer gibi hayır bir defa ilemiş bulundum devamını merak ediyorum yoksa izlemek istediğimden değil tek türkiyedede aynısı yav anlamıyorsanız seneryo yzmaktan bırakın anlayan biri yazsın ben senarizleri halkı bunalıma soktukları için kınıyorum
Haklısın yaw stv kanalı tüm dizileri aşk maşk oldu. Tekk türkiyede bile dila şivan yok dia fırat yok dila tarık sürekli onların konuları işleniyor örneğin kollama dizisini çok seviyorum ama şimdi çok soğudum. Yok memduh bey ranaya aşık olacakmış yok yiğit melikeye aşık olacak hep bu konular işleniyor. Stv dizilerinin kanalından bende bıktım.. | |
|
| |
melek ÜYE
Mesaj Sayısı : 9 Doğum tarihi : 22/08/91 Nerden : muğla Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Perş. Şub. 19, 2009 10:34 am | |
| sa stvdeki diziler için yorum yapılacaksa eğer tek türkiye ne kadar stresli bir dizi olsa bile türkiyenin gerçeklerini yansıtıyor sadece tek türkiye deil dizilerin hepsi öyle ve doğruluk ekseni hiç kaçırmadan takip ettiğimiz bir dizi ama o kadar stres varki ve birazda saçmalamaya başlandı sanki.... ama yinede diziyi severek takip ediyoruz..... | |
|
| |
gülşah TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Perş. Şub. 19, 2009 2:51 pm | |
| selamun aleyküm arkadaşlar... | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Perş. Şub. 19, 2009 4:08 pm | |
| | |
|
| |
leyli-can TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Perş. Şub. 19, 2009 8:19 pm | |
| Arkadaşlar DÜNYA RADYOYU DİNLEYEN VAR MI? | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Cuma Şub. 20, 2009 4:55 pm | |
| ben anlayamıyorum bir kardeşimiz eleştiri yapmış ona sonsuz saygım varrr yavvv ama diyorki kardeşimizz merak ettiğim için izliyorummm eeee kardeş bu senaristin ii olmasını göstermiyor mu ALLAH aşkına birde demiş ki halkı bulanıma sokuyorr yavvv değerli kardeşimm demek ki seni etkiliyorki sende bulanıma giriyorsunn eee peki bu senaristin neresi kötü yavvv başka kanalların başka dizilerine bakmıyor musunuz? maalesef elbette bakıyorsunuz bakıyoruz ama onlar kadar alçaldımı sizce onlar el üstünde yaptıkları iğrençlikte ama bu dizini senaristi değişmeli niye efendimm çünkü müptelası oldummm izliyorum yoksa beğendiğimden değill komik yani gerçekten KOMİKKKKKK gerçekten ben bu eleştiriyi kabul etmiyorum bazı arkadaşlarada teessüflerimi bildiriyorum KIRDIYSAM AFFOLAA | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Cuma Şub. 20, 2009 8:24 pm | |
| ARKADAŞLAR İLGİNÇDİR BEN BU SİTEYE GİRDİĞİM DE KIMSELER OLMUYO YA NE ANLADIM BEN BUNDAN AMAAAAAAAAAA |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) Cuma Şub. 20, 2009 8:40 pm | |
| geceniz iyi olsun arkadaşlar nasılsınız!!! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sohbet Odası ( Kapandı) C.tesi Şub. 21, 2009 8:23 pm | |
| eeeeeee millet neörersininiz |
|
| |