Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kopma noktası bu olsa gerek :)

YazarMesaj
hamzaa
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hamzaa

Doğum tarihi : 07/08/91
Lakap : ultrAdeLi ^^

Kopma noktası bu olsa gerek :) Empty
MesajKonu: Kopma noktası bu olsa gerek :)   Kopma noktası bu olsa gerek :) I_icon_minitimePtsi Mart 01, 2010 4:35 pm

Bir Vatandaşın Notları (=

Bölük
komutanının yanına koşarak gelip çakı gibi bir selam verdikten sonra
heyecanla "Beni arzu etmişsiniz komutanım" diyen ve yüzbaşının "Seni ne
arzu edecem lan!" kükremesiyle magma yollarına düşen Mehmetçik için
kocaman bir alkış lütfen...

Alışverişimizi yaptık ve kasaya yanaştık. Kasiyer çocuk önce bana baktıKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs sonra telefonuna sarıldı. Sonra birini arayıpKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs artık nasıl bir heyecana kapıldıysa; "Dediğim kız burada oğluum!" dediKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs ben şaşkın şaşkın babama baktımKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs babamınsa ağzından şu sözler döküldü: "Babası da burada de!"

Amerika'da yaşıyorum. Sürekli dinlediğim bir radyo kanalı varKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs haftada 1 saatKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs bir ülkenin müziklerini çalyorlar. 6 yıldır merakla bekliyordumKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs sıra ne zaman Türkiye'ye gelecek diye. Nihayet bu sabah Türkiye seçilmişti. Ve ilk parça geldi: Ceylan söylüyorKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs "Saçlarını dağıtırsınKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs rüzgarlara bırakırsın..." EvetKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs 6 yıl bekledimKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs yuh dedimKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs başka da bir şey demedim.

Sevgili anneanneciğimKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs havaalanındaki kadın polis memurunun amacı sana sarılmak değil üzerini aramaktı. Hadi sarılıp sırtını sıvazladınKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs bir de üstüne öpmenin ne gereği vardı?

Gece görüş mesafesinin 1 (!) metreye kadar düştüğü sisli havadaKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs 45 dakika boyunca kaplumbağa hızı ile ilerledikten sonraKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs yanlışlıkla sileceği çalıştırmamla birlikte 20 metre ilerisini gördüm. Daha neler göreceğim bakalım...

İşyerime arkadaşım ziyarete geldi. Ne içmek istediğini sorduğumda çay cevabı ile 5-6 metre uzakta olan askerimeKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs 2 işareti yapıp çay karıştırma hareketini yaptım. Asker olduğu yerde 2 kere döndü. Bir an arkadaş koptuKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs ben şaşkın...

Fazla kilolarından şikayet edipKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs
akupunktura gitmeye karar veren tombik anneme babamın yorumu: "Sana bu
saatten sonra inşaat çivisi çaksak fayda etmez hanım..." O günden beri
küslerKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs barışmalarını bekliyoruz.

Annem babamın içki içmesine tepki gösterir her zaman. Babam arkadaşlarıyla içerken bir gün arkadaşı "Maydonoz alKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs
yenge anlamaz." demiş. Ve gecenin bir yarısı bizi gülme krizine sokan
son. Ayakta zar zor duran bir baba ve elinde bir demet maydonoz...

Elindeki bıçakları satabilmek adına "Bu bıçakla her şeyi yapabilirimKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs
bu mümkün!" diyen kapıdaki pazarlamacıya dayımın "Üstüne de oturabilir
misin peki?" şeklindeki sorusu susmak bilmez pazarlamacıyı konuşamaz
duruma getirdi.

Ağrıyan dizim için devlet hastanesine gidip gelirkenKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs sıraydıKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs randevuyduKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs röntgendiKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs MR'dıKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs
kan tahliliydi koştururken günler geçti ve ben sonuçları doktora
gösteremeden dizimin ağrısının geçtiğini farkettim. Tıp ilerledi
dedikleri bu olsa gerek!

Everest’in eteklerinde İrlanda ikinci lig takımlarının flama ve bayraklarının dahi olduğu baraKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs bizden de olsunKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs Türk dokusu bulunsun diye astığım Fenerbahçe formamın üzerine “.......... Fener!” yazan elemanKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs Allah belanı versin.

Babamın karşı komşusu hakkında yorumu: "Bu adam da çok kılıbık. Ben ne zaman balkonu yıkasamKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs o da çamaşır asıyor." Canım babamKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs eski kazak erkeklerden kim kaldı senden başka!

Haftanın 5 günü dışarıdan yemek isteyenKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs geri kalan iki günde de makarna ve tavuk dışında bir şey yapmayı beceremeyen karımKopma noktası bu olsa gerek :) Virgs dün akşam Yemekteyiz programına başvuracağını söyledi. Hala gülüyorum...Kopma noktası bu olsa gerek :) Icon_cool

http://www.hamzaaltuntas.org

Kopma noktası bu olsa gerek :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yalanda Olsa
» yalan da olsa......