Rasul Sevdalısı ÜYE
| Konu: Forumkolik:D:D Ptsi Ekim 12, 2009 9:40 am | |
| Forum Sitelerinde Çok Takılan Çocuğun Düştüğü Durumlar
Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne....
Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et....
Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika.......
Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........
Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep''e boğarım........
Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........
Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........
Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi......
Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -+replerinizi bekliyorum...............
Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti.........
sanatçıdan imzalı foto alan yetkili -hocam imzanız izin verilen boyutlardan büyük
-görmek istemediğimiz birini görünce invisible olabilsek
-eee biriyle tartışıp peş peşe bağırırken ordan biri çıkacak. Flood yapmayalım lütfen herkes sırayla bağırsın.
-yoklama kağıdına imzamı atıyorum yine uyarı lütfen imzanızı altı karakterden fazla atmayınız
- Abii .. surdan tuzlugu uzatir misin? + kendin al lan! - Lan mi? + Eet .. -rep butonun nerde abi
-ben:anneee yemek çok güzel olmuş ellerine sağlık diyecem ama teşekkür butonu nerde acaba annem: ?
-Sayın Müdürüm malumunuz yeni evliyim şartlarımız çok zorlanıyor sizden maaşıma biraz rep istiyorum -Müdür
+ eee doktor ne dedi neyin varmis? - kan tahlili falan yaptilar bedenimde bir virüs varmis + öylemi neymis virüsün ismi? - nasil yani neymis virüsün ismi? + formatlasak acaba gecermi? - ne dion sen anlamiyorumki?? + bos ver simdi ben sana o kadar dedim dimi yaklasma internete virsüs bulasir diye
[alıntı] | |
|
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Forumkolik:D:D Salı Ekim 13, 2009 7:39 am | |
| | |
|