Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: BEN SENİ GÖRMEDEN SEVDİM... Perş. Ağus. 27, 2009 7:06 am | |
|
Yorgun gecelerde titreyen, Bir yetim bir öksüz yüreğimle sevdim Seni. Ey gönül bahçemde büyüttüğüm nazlı çiçek Ey sevdamın adı, aşkın gerçek anlamı Bu hasret bu gurbet söyle, söyle ne zaman bitecek Ben Seni görmeden sevdim Yolunu gözledim bir Medine sabahı Ellerimde güller, güllerki kokunu aldığım Kokunu alıp yandığım, yanıp yanıp ağladığım Ben Seni görmeden sevdim Gözlerini gözlerime deydir Efendim, ellerini ellerime Sevmeyi Senden öğrendim ilkin Sevilmesi gereken her şeyi Senden Şefkat Seninle mana buldu Buz çöllerini Seninle aştım Abı-hayat sundum sıcak ikliminde Gözlerini gözlerime deydir, ellerini ellerime Efendim Ben Seni görmeden sevdim Bahar yüzlü insanlar bildim etrafında pervane Onlardan biri olmak istedim hep, her emrine amade Seninle yaşamak, Seninle ölmek, Seninle ağlamak ve Seninle tebessüm etmek Aynı sofrayı Seninle paylaşmak istedim Ama en çok Seni, Seni görmek istedim Göremesemde… Ben Seni görmeden sevdim Kokunu aldım güllerden Ben Seni görmeden sevdim Adını andım yürekten Sevgiliii, en Sevgiliii Görmeden, görmeden sevdim ben Seni ey Sevgili Ben Seni görmeden sevdim Veysel Karani sabrıyla büyüttüm sevgimi Yüzünü yoldaş ettim Kah yeller gibi estim Yemende Kah mecnun gibi düştüm çöllere Bil ki ölüm kapımı çalıp geldiğinde Ne zaman? Nasıl? Kim bilir nerede ? Ben Seni görmeden sevdim Rüyalarım var Sana dair Özlemlerin var Sana Al yüreğim senin olsun Sultanım Uyandır beni aşka Ey gülü vefa, Ey rahmet sağanağı Yağmur yağmur, tane tane düştünde gönlüme Kurak topraklarım hayat buldu gelişinle Ben Leyla çölünde seraplar gördüm çok zaman Boş hülyalara daldım kayboldum Su içtiğim pınarlara ateşler dokundu Ben aşkımın hicranını sırtımda taşıdım Ben Seni görmeden sevdim Seni görmeden seven milyonlarca sevdalı gibi En berrak duyguları besledim Sana, en nadide hisleri Gell Efendim, al götür beni uzaklara Düşmeden gülüm tuzaklara Gözlerimde yaş akar durur Bu ayrılık beni yakar vurur Gözlerini gözlerime deydir Ellerini ellerime Efendim BEN SENİ GÖRMEDEN SEVDİM... | |
|
iMAM hatipli TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: BEN SENİ GÖRMEDEN SEVDİM... Perş. Ağus. 27, 2009 12:25 pm | |
| çok güzel bi paylaşım emeğine sağlık kardeşim | |
|
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: BEN SENİ GÖRMEDEN SEVDİM... Cuma Eyl. 25, 2009 2:50 pm | |
| | |
|
interesting_girl ÜYE
Mesaj Sayısı : 27 Doğum tarihi : 01/07/95 Nerden : Kırşehir Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: BEN SENİ GÖRMEDEN SEVDİM... Ptsi Kas. 30, 2009 12:04 pm | |
| Paylaşım için sağol canım,çok güzelmiş. | |
|
esinLEN ÜYE
Mesaj Sayısı : 2 Doğum tarihi : 28/02/88 Nerden : türkiye Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: BEN SENİ GÖRMEDEN SEVDİM... Perş. Ara. 03, 2009 1:59 pm | |
| çok beğendim ..paylaşım için sağol ... | |
|