Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Canımsın Çarş. Ağus. 12, 2009 5:59 am | |
| ..Canımsın.. Nereden geldin.? Bir yıldız gibi düştün dünyama. Her nereden geldiysen Hoş geldi yüreğin yüreğime Kapıyı çalmadan girdin içeriye Hiç sormadan buldun yerini Hiç uğraşmadan tuttun nabzımı Hiç ağlatmadan güldürdün yüzümü. Gönüle yar diye kazıdın ismini... Daha ben seni, Hiç tanımadan, hiç bilmeden Nereden geldiğini anlayamadan Ne yaşadığımı çözemeden Sen her şeyinle, seni koydun İçime, en derinime. Hoş geldin dünyama.. Yaz sıcağında Tüm susamışlığım da Yağan yağmurları getirdin bana, Ferahlıkla, toprak kokularını da. Kocaman dünyanı, yüreğini Sözlerini, gülüşlerini koydun içime... Yaşamıma umut oldun Yüreğe binbir renk ekledin Ev sahibi gibi açtın kapıyı, Girdin içime... Önce hissettim seni Bütün özümde özünü Nereden geldin.? Aslında biliyorum Öbür yarımsın, aradığım Rüyalarımda yaşadığım S e v d a m s ı n... İyi ki geldin Hoş geldi, yüreğime yüreğin İyi ki varsın C a n ı m s ı n , __________C a n s ı n , __________________C a n d a s ı n..
En son mevsim tarafından Çarş. Ağus. 12, 2009 6:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Canımsın Çarş. Ağus. 12, 2009 11:53 am | |
| mevsimim yüreğine sağlık güzel bir şiir gerçekten... | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Canımsın Çarş. Ağus. 12, 2009 12:16 pm | |
| Rica ederim evet çok güzel bir şiir. | |
|
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Canımsın Çarş. Ağus. 12, 2009 1:13 pm | |
| canım ya çok güzel bir paylaşım.ben o insanı buldum rabbim herkese nasip etsin inş.hayırlısıyla...paylaşım için teşekkürler... | |
|
Admin Admin
| Konu: Geri: Canımsın Perş. Ağus. 13, 2009 11:53 am | |
| Amin. Allah mutluluğunuzu bozmasın inşAllah en kısa zamanda evlenip mutlu olursun. Allah uzun ömürlü mutluluklar nasip etsin cümlemize. İnşallah.... | |
|
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Canımsın Perş. Ağus. 20, 2009 10:17 pm | |
| Rabbim mutluluğunu daim etsin:).Şiir güzelmiş sağol mevsim:) | |
|
fatımatüzzehra TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 530 Nerden : ewden :) Lakap : cadı, piskopat Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Canımsın Cuma Eyl. 25, 2009 2:54 pm | |
| saol cnm gercekten cok gusel | |
|
iMAM hatipli TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Canımsın Ptsi Kas. 09, 2009 9:34 pm | |
| emeğine sağlık ALLAH herkese nasip eyler inş sevilecek birini bulmayı....... | |
|