| Kabirde sorulmayacak sorular. !!! | |
|
+3rude83 \'\--ŞEYM@--\' buket 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Kabirde sorulmayacak sorular. !!! C.tesi Tem. 11, 2009 3:47 pm | |
| *1992 De hangi takım Şampiyon oldu? *Yaşadığın Son Dönemde Cumhurbaşkanı Kimdi? *Recep Tayyib Erdoğanı Severmiydin? *Abdullah Gül'ü nasıl bilirdiniz? *En son Kaç para Maaş Alıyordun? *Hangi Partiye Oy atardın? *Avrupa Yakasının son Bölümünü Seyretmişmiydin? *Kaç tane Sevgilin oldu? *En son nereye Tatile gidelbildin?
Kabirde Sorulacak Sorular
Rabbin kim?
Dinin nedir?
Hangi Peygamberin ümmetindensin?
Kitabın nedir?
Kıblen neresidir?
İtikadda mezhebin nedir?
Amelde mezhebin nedir?
Kimin zürriyetindensin?
Kimin milletindensin?
Bu soruların Kaçına Cevap Verebilir insan? Elbette hepsine Fakat İman üzere Ölmeden asla ve asla bu sorulara cevap verilemez.
ResulALLAH Ne buyuruyor..
“Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz, nasıl dirilirseniz öyle mahşere çıkarsınız.”
Şu an insan nasıl yaşadığına baklamalı hergün gidip gelirken gördüğümüz mezarlarda kendini ölmeyecek sananlar ile dolu ,kimi gencecik kimi 80'inde gitmiş ''ama gitmiş'''....
Dünyalıklara kandık Dinimizi bilemedik Yıllardırda Doğruyu bilmeden münafık gibi yaşadık Şimdi Kafirin tezlerini savunur İslamı Reddeder ve İslama Düşman Olur Olduk.
HAKMIDIR RESULALLAH'IN (s.a.v) AHİR ZAMAN ÜMMETLİĞİNE HAKMIDIR RESULALLAH'IN (s.a.v) AHİR ZAMAN GENÇLİĞİLİĞİNE
Affeyle bizi Yarabbi sana layık olamadık Affet bizi Ya Resullah Sana adam bigi Ümmet olamadık. | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Kabirde sorulmayacak sorular. !!! Çarş. Tem. 15, 2009 1:17 pm | |
| Çok güzel bir paylaşım AMA GİİTİLER... ne kadar doğru ne olursan ol kaç yaşında olursan ol yine gideceğin yerin belli RABBİM bizleri uyyandırsın yar ve yardımcımız olsun İNŞALLAH Buketim güzel yüreğine imamla dolu kalbine sağlık RABBİM razı olsun bu güzel sunum için dua ile... | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Kabirde sorulmayacak sorular. !!! Çarş. Tem. 15, 2009 2:45 pm | |
| Gerçekten çok güzel Paylaşım,
Neler görüyorum, inanamıyorum, inanılmaz dinimize ters düşünceler var ve ben bunları gördükçe ne kadar kötü bir zamanda olduğumuzu anlıyor ve üzülüyorum, inşALLAH Rabbim bu körelmiş Kalpleri, merhmametiyle affıyla Kalp gözlerini açar.. | |
|
| |
nükhet ÜYE
Mesaj Sayısı : 18 Nerden : Turgutlu/Manisa Lakap : ஐ◄███▓▒░░ NüKhEt░░▒▓███►ஐ Kayıt tarihi : 14/07/09
| Konu: Geri: Kabirde sorulmayacak sorular. !!! Çarş. Tem. 15, 2009 9:02 pm | |
| sağolun buket ablacım.güzel paylaşım.ALLAH RAZI OLSUN | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Kabirde sorulmayacak sorular. !!! Salı Ağus. 18, 2009 5:19 am | |
| Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler buket.. | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Kabirde sorulmayacak sorular. !!! Salı Ağus. 18, 2009 12:26 pm | |
| ben teşkr edrim arakadaşlar.beğendiğinze sevindim:) | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Kabirde sorulmayacak sorular. !!! Cuma Ağus. 21, 2009 9:22 pm | |
| evet gerçekten de doğru inşallah o soruların cevaplarını veririz.Paylaşımın için teşekkürler:) | |
|
| |
esmerim TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Kabirde sorulmayacak sorular. !!! Ptsi Ağus. 24, 2009 7:52 am | |
| rabbım razı olsun bızı bağışlasın hakıkı kul ve hakıkı ümmet olmamızı nasıp eylesın ,inş | |
|
| |
| Kabirde sorulmayacak sorular. !!! | |
|