Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Yağmur Yağarken Salı Haz. 23, 2009 5:27 am | |
| Mevsimi kıştı yaz gibi İklimler değişiyor deniyordu Bir damla yağmur yağmuyordu Bahsedilen kuraklık Çöl olmak gibi şeylerdi Akşam üstüydü Önce birkaç damla düştü Bende çocuksu bir sevinç Ne bilirdim bu kadar Yağmurda sevineceğimi Yağmur yağarken Sevinç gözyaşı dökeceğimi Yağ yağmur pencereme vur Dağlarıma ovalarıma selam götür Kaç günlerdir hasrettik sana Kaç aylardır bu şehir Yağmur yağıyordu Ben seyrediyordum Hiç aklıma gelmezdi Bu yüzden sevineceğim Ama yaşıyordum bak Yağmur sevinci Aylardan Ocak yirmiyedisi Bursada bir akşam üstü Cumartesiydi Sen yağ ben dua ediyorum Doldur barajı dağı ovayı Bereketinle gel bereketlendir Bizde sana hasretlik Bu gece yağ hasreti dindir | | Güner Kurt
|
| |
|
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Yağmur Yağarken Ptsi Tem. 06, 2009 4:41 pm | |
| paylaşım için teşekkürler. yağmur yağarken dualarımızı eksik etmeyelim inş. duaların kabul olma zamanlarından birisi... dua ile | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Yağmur Yağarken Salı Tem. 07, 2009 4:58 am | |
| Evet inş. yağmur yağarkende dua ederiz.. | |
|