Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Güzelliğin Tarifi

2 posters
YazarMesaj
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

Güzelliğin Tarifi Empty
MesajKonu: Güzelliğin Tarifi   Güzelliğin Tarifi I_icon_minitimePerş. Haz. 11, 2009 9:08 pm

Ünlü film yıldızı Audrey Hepburn’e güzelliğin sırrını sordular.sinema oyunculuğunun yanı sıra iyilikseverliği ile de tanınan Hepburn bu soruya karşılık aşağıdaki makjay tarifini verdi :

****** Çekici dudaklara sahip olmak istiyorsanız,dudağınıza tatlı sözden başkasını dokundurmayın.
****** Güzel gözleriniz olsun istiyorsanız,güzel insanlarla göz göze gelin,gerçek dostlar edinip sık sık görüşün.
****** İdeal beden ölçülerine sahip olmak ve hep zayıf kalmak istiyorsanız,yemeğinizi yoksullarla ve açlarla paylaşın.
***** Alımlı saçlara sahip olmak istiyorsanız,çocuğunuzun günde en az bir kere onu okşamasına izin verin.
***** Dikkat çekici pozlar vermek istiyorsanız,yanınıza bilgelik ve tevazuyu alarak yürüyün;asla cahilce ve gurula yürümeyin.

İnsanların da tıpkı elimizin altındaki eşyalar gibi, hatta onlardan çok daha fazla onarılmaya, yenilenmeye,bakım görmeye,gözden geçirilmeye ihtiyaçları vardır.Hiçbir insanı eskidi ,bozuldu, işe yaramıyor diye elinizden çıkarma hakkınız yoktur.

Hatırlayın,bir yardım eline ihtiyaç duyarsınız,kendi omzunuzdan kolunuza doğru göz gezdirin,dirseğinize ve bileğinize varın, işte tam orada bir yardım eli bulacaksınız.

Yaşlandıkça, iki elinizin olduğunu,birinin kendinize,diğerinin de başkalarına yardım etmek üzere yanınızda hazır beklediğini fark edeceksiniz.

Bir kadının güzelliği giydiği elbisede,beden ölçülerinde ya da saçını tarayış stilinde değildir.

Bir kadının güzelliği gözlerinden okunmalı,çünkü gözler kalbe yani aşkın yaşadığı ülkeye giden kapıdır.

Bir kadının güzelliği yüzündeki benlerden değil,içinde sakladığı ruhundan okunur.

Audrey Hepburn,güzel kalmak adına ömrünün son yıllarını dünya çocuklarına iyilik etmeye harcadı UNICEF temsilcisi olarak çocukların iyiliği için dünya dolaştı…

Not Senai Demirci’nin Aşka Dair öyküler Romanından Alıntı Yaptım..((((Herkese tavsiye edebileceğim bir kitap))))
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

Doğum tarihi : 24/05/94
Lakap : Kömür gözlü ;) :)

Güzelliğin Tarifi Empty
MesajKonu: Geri: Güzelliğin Tarifi   Güzelliğin Tarifi I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 10:06 am

Ben de diyorum ne diyor bu Sırıt Sırıt

Ben zaten kabus gibiyim Sırıt Sırıt.Neyse bakalım uygulayacağım bunları Very Happy Very Happy.Eğer hala bu halim sürerse demek ki yanlış birşey bunları yapmak Sırıt Sırıt.

Bu arada yazı için teşekkürler.Geç oldu ama güç olmasın Sırıt
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

Güzelliğin Tarifi Empty
MesajKonu: Geri: Güzelliğin Tarifi   Güzelliğin Tarifi I_icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 6:29 pm

aman kız sakın uygulama iyice kabusluktan çıkar gulyabaniye felan dönersinde aman deyim.. ben uyguladım şeklim kaydı Twisted Evil bunları uygularsan ters etki yapıo mesela şifalı bitki otlarını birbirine katıpta cilde ii gelio feln deyipte uyguluyozda sivilce yapıorya ben deniz şekil a da görüldüğü gibi :pale: yan etki yapıyorya bu da öle yapıooo Laughing Ağla
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

Doğum tarihi : 24/05/94
Lakap : Kömür gözlü ;) :)

Güzelliğin Tarifi Empty
MesajKonu: Geri: Güzelliğin Tarifi   Güzelliğin Tarifi I_icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 8:48 pm

beyazgelincik demiş ki:
aman kız sakın uygulama iyice kabusluktan çıkar gulyabaniye felan dönersinde aman deyim.. ben uyguladım şeklim kaydı Güzelliğin Tarifi Icon_twisted bunları uygularsan ters etki yapıo mesela şifalı bitki otlarını birbirine katıpta cilde ii gelio feln deyipte uyguluyozda sivilce yapıorya ben deniz şekil a da görüldüğü gibi Güzelliğin Tarifi Icon_pale yan etki yapıyorya bu da öle yapıooo Güzelliğin Tarifi Icon_lol Güzelliğin Tarifi 53114

iyi madem uygulamam Smile kabus olmaya devam Güzelliğin Tarifi 174283 Güzelliğin Tarifi 174283

Güzelliğin Tarifi
1 sayfadaki 1 sayfası