| öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. | |
|
+3\'\--ŞEYM@--\' ...Gül Güzeli... yusuf tarik 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
yusuf tarik Moderatör
| Konu: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Ptsi Haz. 08, 2009 10:43 am | |
| s.a RABBIM tüm sınava gireceklerın yar ve yardımcısı olsun hepsının yanında olsun zıhınlerını kapatmasın acık eylesın insallah vatanımız mılletımız guzel işler yapabılecek bolumlere gıtmelerınde yardımcı olsun ALLAHIM....SELAMETLE VE DUA ILE.. | |
|
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Ptsi Haz. 08, 2009 12:35 pm | |
| rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.rabbim yar ve yardımcıları olsun.haklarında hayırlısı ne ise o olsun.dua ve selametle... | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Salı Haz. 09, 2009 6:54 am | |
| amin amin RABBİM yardımcıları olsun ama bu başlık neden burda anlamış değilim Acaba | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Salı Haz. 09, 2009 12:11 pm | |
| s.a seyma kardesım anlamadıgın seyı sen cok ıyı bılıyosun bılmem anlatabıldım mı?? | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Salı Haz. 09, 2009 4:30 pm | |
| anlamadığım şeyi çok iyi bilseydim burada dile getirmezdim neyse benim anlam veremediğim şey senin için uygunsa sorun yok... sadece açmış olduğun paylaşımın adminler buyrun başlığına uygun olmamasıydı söylemek istediğim... vessalam... | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Çarş. Haz. 10, 2009 7:59 am | |
| Allah kısenın emeğini boşa çıkarmassın. İnş kasanırsınız | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Çarş. Haz. 10, 2009 4:46 pm | |
| s.a kardesım ılk once afedersın o anlamda anlamadım ve bende hıc dıkkat etmedım dogrusu ..ıkıncısı bu dua nıce arkadasımız gırecek bu sınava sadece dua etmemız ıcın sızde bızde bu yollardan gectık onun ıcındır ..velhasılı hakkınızı helal edın tekrar kusura bakmayın seyma kardesım...selametle ve dua ıle.. | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| |
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Perş. Haz. 11, 2009 9:34 pm | |
| RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Cuma Haz. 12, 2009 6:01 am | |
| Öss Kolay gelsin herkese | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Cuma Haz. 12, 2009 3:35 pm | |
| evet butun dualara katılarak amın dıyrum...hayrlısı neyse o olur ıns herkesın hakkında...selametle.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. C.tesi Haz. 13, 2009 6:44 pm | |
| vallaha bugün hacı bayram veli hazretlerini ve diğer zatlarımızın yanına gittim öss ye girecek tüm kardeşlerim için dua ettim bide trt ye çıkcam ropörtaj yaptıkta kırmızı kafalı siyah gözlüklü bi kız görürseniz blinki benimdir hehhe | |
|
| |
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Çarş. Tem. 22, 2009 11:51 am | |
| benim dua kabul oldamı kazanan olmadı bizim evde abimin 5. girişi öss ye 0 çekti.. :no: | |
|
| |
_e_s_r_a_ Admin
Mesaj Sayısı : 1434 Doğum tarihi : 14/08/89 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. Cuma Ağus. 14, 2009 10:15 am | |
| | |
|
| |
| öss sınavına girecek arkadaşlar için dua edelim...buyrun.. | |
|