Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Türkçe Olimpiyatları katılan Erdoğan.....

YazarMesaj
yusuf tarik
Moderatör
Moderatör
yusuf tarik

Türkçe Olimpiyatları katılan Erdoğan..... Empty
MesajKonu: Türkçe Olimpiyatları katılan Erdoğan.....   Türkçe Olimpiyatları katılan Erdoğan..... I_icon_minitimePaz Haz. 07, 2009 6:19 pm

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışındaki Türk okullarında görev yapan öğretmenlere övgü dolu sözler söyledi. 7. Türkçe Olimpiyatları törenine katılan Erdoğan, dünyanın bir ucunda Türkçe konuşan varsa bunda Türk öğretmenlerinin emeği olduğunu belirterek, "Ben bu kardeşlerimi, beni mazur görün Osmanlı'nın akıncıları olarak görüyorum. Bu kardeşlerim oraya dilimizle gittiler. Necip Fazıl'ı, Akif'i, Nazım Hikmet'i, Ali Şir Nevai'yi dinlettiler.Bundan dolayı tebrik ediyorum. Kutluyorum" dedi. Günlerdir televizyon ekranlarında 7. Türkçe Olimpiyatları için gelen öğrencilerin heyecanını yaşadığını söyleyen Erdoğan, "Gözlerimizden yaşlar dökülüp izledik. Kolbastıyı izleyince, ondan önce o delikanlıyı özgüven içinde dinleyince gerçekten onda da yine duygularımız depreşti. Şahsen gönlümden ağlamaklı oldum" şeklinde konuştu.

GA_googleFillSlot("halti");

alıntı.

Türkçe Olimpiyatları katılan Erdoğan.....
1 sayfadaki 1 sayfası