| İRAN'DA içkilere yapılanlar... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: İRAN'DA içkilere yapılanlar... C.tesi Haz. 06, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... C.tesi Haz. 06, 2009 8:13 pm | |
| s.a ınsanlardan bır cırpıda uzaklasılmamalı ıran yanlıs tutum sergılıyr...bu sozum yanlıs anlasılmasn ..selametle.. | |
|
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... C.tesi Haz. 06, 2009 8:15 pm | |
| ve a.s. çok çirkin görüntüler.içkiden nefret ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Çarş. Haz. 10, 2009 4:03 pm | |
| iranın yapdığını hiç bir ülke yapamıyor bırakın böyle kırıp atmayı nasıl önlenileceği düşünülmüyordur bile belkide helal olsun VALLAHA | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Çarş. Haz. 10, 2009 4:40 pm | |
| sayın hocam ılk once sunu dusunelım kacak yollda olsa yada ızınlı olarak o ulkeye gırmısse onlar cıkıpta govde gosterısı yapar gıbı bunları yapmaya hıc gerek yok..evet baska ulke yapmıyor mısal turkıyenın yapmasını ıstemem cunku dunyada bır ımajı durusu vardır bunu zedeler ve bu Allah korusun daha kotu ıslere sebep olabılır sankı ıran bunları yapıyrda aferın mı dıyorlar daha da kotusu onlardan gerısı yok sımdı dersınız kı ıckının neyını savunuysun ben ıckıyı savnmuyorum burdakı yanlıs tutumu anlatmaya calısıyrm ıns anlatabılmısımdr..bence daha dıkkatlı ve daha dogru ve uzun vadelı vede saglıklı hamleler yapılmalıdır..selametle ve dua ıle.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Cuma Haz. 12, 2009 6:35 am | |
| yusuf tarık kardeşim zaten İranın kimse bana afferim desin diye bir niyeti yok ben müslümanım benim ülkem müslüman o zaman bu içki satılmayacak ve içilmeyecek ister zorla olsun ister kolay haklısın İranın uyguladığı ve yerini bulmadığı insanlarıda iyicemen kötüye götürdüğü yöntemleride var ama böyle yapmak yani herkesi yok sayarak ben böyleyim demek herkesin işi değildir bu yüzden helal olsun | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Cuma Haz. 12, 2009 3:56 pm | |
| s.a seyma kardesım bunu yapsaydı EFENDIMIZ(sav) yapardı hemde en sıddetlısınden ama bızım dınımız okadar yumusak okdar guzel vede evrenselkı buna gerek yok...bunu demem demek olmuyr kı ıckı ıcılsın yada satılsın yanlıs bır yontem ve yanlıs bır tutum ...bılırsın belkı bır zamanlar kahvehanelerden vede meyhanelerden dını öğretmek ıcın adam cıkrılmaya calısılyrdu..ama hangı yontemlerle ve nasıl bılıysun demı..baska turlude olabılırdı bu ama netıce vermeden ogun yapıldıgı an da kalırdı ve bakıyrz sımdı 7.turkce olımpyatları yaplıyr demı nerden nerye.neyse kardesım kusra bakama acızane fıkırlerım tabı afedersn ıncıtecek soz demısemse hakkını helal et ..selametle ve dua ıle.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Cuma Haz. 12, 2009 4:07 pm | |
| yusuf tarık kardeşim seni çok iyi anlıyorum ve söylediğin her söze kesinlikle katıldığımıda bilesin... evet bizim dinimiz yüsr dinidir kolaylık üzerinedir... İstanbulda insanlar rahat yürüyemiyor neden hırsızlık diz boyu cinayet vb. şeyler işte eee tabi bizler sadece 1 yıl ceza verip onlarrı salarsak olacağı budur... ben yine bu yüzdn İRANI tebrik ediyorum estağ. sende ahkkını helal et.. | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Cuma Haz. 12, 2009 4:11 pm | |
| seyma kardesım estgfurllah helal olsunda bu konu okadar guzel ve de konusulacak cok seyın oldugu genıs bır konukı burda yazdıklarım mılyonda bırıdır..ancak sen bence tebrık ettıgın ıranı ıyıce tanı tamam ..hadı selametle ve dua ıle kardesım... | |
|
| |
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Cuma Haz. 12, 2009 4:15 pm | |
| bence sende biraz tanı kardeşim selametle... | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Cuma Haz. 12, 2009 4:20 pm | |
| neyse kusura bakma emrı bakı konustum afedersın ...ama dedıklerım kesındır..ıarn 5 10 seney kalmaz ya yerınde aynen sayack yada daha kotu bır hal alacak bayan lar hıc dısarı cıkamaycak ama cok sukur bız CANIM TURKIYEM bır 5 10 yıla kadar hıc bırsey duramaycak onunde sımdı herkes hayal peres falan desede ınsallah oyle olacak..sımdıden oyle olacıgını belırtılerı basladı...neyse kardesım kapatlım bu mevzuyu nedıyleım konu barı ıckı RABBIM ıslah eylesın ona baglı olanları... | |
|
| |
| Konu: Geri: İRAN'DA içkilere yapılanlar... Cuma Haz. 12, 2009 4:26 pm | |
| RABBİM yardımcımız olsun tamam kapatalım mevzuyu RABBİM o iğrenç veletten mahrum eylesin MÜSLÜMANLARI dua ile kardeşim... | |
|
| |
| İRAN'DA içkilere yapılanlar... | |
|