Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yorumculardan ve spikerlerden...

2 posters
YazarMesaj
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

Yorumculardan ve spikerlerden... Empty
MesajKonu: Yorumculardan ve spikerlerden...   Yorumculardan ve spikerlerden... I_icon_minitimeSalı Haz. 02, 2009 12:45 pm

Ümit Aktan, Grasshopers-Galatasaray maçında;
-Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler. Bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor nedense.

* Galatasaray'ın Werder Bremen'e 2-1 yenilmesinden sonra, umut verici bir skor olduğu için sevinçli bir halde Mustafa Denizli'nin yanına koşan Bülent Karpat:
-Mustafa iki bir daha kaç eder?

* Tugay vurursa gol olur, vuruyoooor, aut... Bülent Karpat

* Maç: Kocaelispor-Beşiktaş Yayın: TGRT Spiker: Ümit Aktan
Amokachi malvarlığını içine soktu.. (Amokachi altın zincirini formasının içine sokmuştur.)

* Fenerbahçe-Karşıyaka maçı, Öztürk Pekin:
-Aygün kaleci ile karşı karşıya...Aygün... Aygün!!! At onu Aygün! Ahaha gooooll!!! Eehehooe ee yani futbolun güzelliği için at Aygün, seyir zevki için at!

* Can Bartu, Atv'de Beşiktaş maçı yorumlarken:
-Walsh ikinci yarı çok etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum. (Walsh devre arasında oyundan çıkmıştır.)

* Manchester Utd-GS maçının bitişini Ümit Aktan'dan dinliyoruz:
-Bu 90 dakikada üç sıfırlık bir Mançester galibiyetini bile az gören seyirciye karşı, üç ikilik bir Galatasaray galibiyetinin sevincini yaşarken, maçı üç üç bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

* Hüseyin Başaran, Şili-Brezilya maçı, sürekli Zamorano ile Ronaldo'yu karıştırıyor. 4-1 biten maçın 3. golünü atan Ronaldo golü atarken: - Zamorano sıyrıldı, Zamorano, Zamorano ve goool!!! Zamorano'nun golü (kısa bir sessizlik) Yine Zamorano dedim sayın seyirciler�

* 2000/01 Şampiyonlar ligi çeyrek final Galatasaray-Real Madrid radyodan.
Spiker: Ümit Aktan, maç 2-0'dan 3-2'ye döndükten sonra:
-Hagi yine yokluyor kaleyi. Ümit, Hasan ve Jardel'den sonra Casillas'a bir ampul de ben takacağım diyor. İspanya'da da varız, Real Madrid. Madrid'de de varız, orda da takarız.

* İlker Yasin Oliviera'nın hat-trick yaptığı Belçika-Türkiye maçı esnasında:
-Evet sayın seyirciler elin zencisi, elin arabı hat-trick yapıyor, bizim Hakanımız bizim Oktayımız uyuyor.

* Abidin Aydoğdu Danimarka-Fransa maçını anlatırken, hakem yanlış bir karar verir, seyirciler protesto eder:
-Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her yerinde böyledir.

* Akın Göksu, Meltem Tv'de Peruggia-Trabzon UEFA sı maçını anlatıyor. Bir ara yorumcu Hüseyin Tok'un ismini karıştırıyor:
-Evet sayın Top... eee top? Top sahada.. sayın Tok..

* Galatasaray-Milan maçı (Sabri Urgan):
-Capone'un vuruşu ve top direğin ah üstünden dışarı gidiyor sayın seyirciler. Resmen, ah üstü bu, az üstü diil sayın seyirciler..

* Rangers-Fenerbahçe maçında, Fener'in kaçırdığı bi pozisyondan sonra Ziya Şengül: -Bu... bu... bu gol katliamı başka bir şey değil!

* Tarih 19/09/2001, maç PSV Eindhoven-Galatasaray. Yağmur yağmış, saha ıslak ve ağır.
-Dileriz bu yağmur Cimbom'un gol çiçeklerini sulamak için yağıyordur! -Anonim-

* Sene 1988, GS-Monako çeyrek final maçı. Prekazi'nin unutulmaz golü radyodan Orhan Ayhan tarafından şöyle aksedilir:
-Prekazi geliyooooor vuruyoooooor ohhhhha be Prekazi bu ne beee!

* Fenerbahçe-Lyon maçı sonrasında, verilmeyen penaltı pozisyonu hakkında yorumculardan biri "Yüzde yüz penaltıydı" cümlesini kullanır. Bunu duyan Ali Sami alkış
-Ne yüzde yüzü?? Binde bin, binde bin!

-"Seyretmedim, görmedim ama gördügüm kadariyla söylüyorum gol degildi..." Fatih Terim (Adanaspor-Galatasaray maçi sonrasindaki toplantida)

Alpay arka ayağını burktu!..(Türkiye-Brezilya maçından...hangisi arka ayak oluyo onuda söylese)

Belçikalılar 10 kişi kalmalarına rağmen 4-4-2 yi ısrarla sürdürüyor(kaleci yok heralde)

Coly, top diye Hasan'a vurdu. Ama Hasan'ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan... (Türkiye - Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül)

Güner Ümit => `Dünya sında 130 gol atıldıysa kaç gol yenilmiştir?

Yine bir telegol programında, Ali Sami alkış; Fatih Terim icin; bu Fatih Terim sahaya ben ciksam benide futbol oynatacak diyor.. programın mahalle kahvesi ortamının etkisine kendini kaptırmış Turgay Şeren de,
"yok ebenin xmı Ali Sami " diyerekten bu konuda tarihe geçmiştir

Bir de Erman hocadan bir alıntı...
Steviç yedek kulubesinde bacak bacak üstüne atmış oturuyor.
Erman hoca - bu nasıl futbolcu ya...sanki sadrazamın sol .....
Şansal- hop hoca hop....

Telegol programında Ahmet Çakar'ın "Beşiktaş hakkında birileri bir şeylerin olması için düğmeye basıyor" lafından bir hafta sonra Reha Muhtar'ın programa katılması ve yanında bir buton getirip Ahmet Çakar'la "lütfen düğmeye basar misiniz" diye alay etmesi

-alıntı-
yusuf tarik
Moderatör
Moderatör
yusuf tarik

Yorumculardan ve spikerlerden... Empty
MesajKonu: Geri: Yorumculardan ve spikerlerden...   Yorumculardan ve spikerlerden... I_icon_minitimeSalı Haz. 02, 2009 7:40 pm

bunlar da ne daa ben bunları alayımda bızım arkadasın odevıne koyalım sıtesıne...

Yorumculardan ve spikerlerden...
1 sayfadaki 1 sayfası