Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz

+10
senna
buket
hll
cesika
kardelen-vera
beyazgelincik
Hazan
rude83
\'\--ŞEYM@--\'
Admin
14 posters

Marmara
Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_lcap25%Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_rcap
 25% [ 3 ]
Ege
Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_lcap17%Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_rcap
 17% [ 2 ]
Akdeniz
Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_lcap0%Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Karadeniz
Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_lcap17%Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_rcap
 17% [ 2 ]
İç Anadolu
 17% [ 2 ]
Güneydoğu Anadolu
 17% [ 2 ]
Doğu Anadolu
Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_lcap7%Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Toplam Oylar : 12

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Lakap : Bir Garip Yolcu

Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Empty
MesajKonu: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 4:50 am

\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 7:01 am

DOĞU ANADOLU'NUN PARİSİNDE YAŞIYORUM.... :cheers:
rude83
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
rude83

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 7:36 am

Kurban olayım iç Anadolu' ya..

Seviyorum ANKARA' mı..

Ankara, Ankara , Seni görmek ister her bahtı kara Smile
Hazan
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
Hazan

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimeSalı Mayıs 12, 2009 9:12 am

Güneydoğu Anadolu
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 9:39 pm

rude83 demiş ki:
Kurban olayım iç Anadolu' ya..

Seviyorum ANKARA' mı..

Ankara, Ankara , Seni görmek ister her bahtı kara Smile

aynen çok güzel söylediniz, bende size katılıyorumm Alkış .ölümümde Ankarada olsun istioom .. Bayrak
kardelen-vera
ÜYE
ÜYE

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 11:30 am

var mı bee ege gibi yer egenin incisinde yaşıyorum..... :sunny:
cesika
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

Doğum tarihi : 21/08/94

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 11:09 am

İÇANADOLU BÖLGESİNDE KONYA İLİNDE YAŞIYORUM
cesika
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

Doğum tarihi : 21/08/94

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 11:10 am

Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 31463910
hll
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hll

Lakap : biri;)

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 12:04 pm

\'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
DOĞU ANADOLU'NUN PARİSİNDE YAŞIYORUM.... :cheers:
orası neresi oluyo orda bisürü paris gibi güzel yer var

ben marmaradan t.dağ'lıyım
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 12:32 pm

yani çok ayıp ettin hll Very Happy
tabikide ERZURUMMMM :cheers:
hll
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hll

Lakap : biri;)

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 12:36 pm

ama doğu anadoluda bisürüharika il var
\'\--ŞEYM@--\'
Süper Moderatör
Süper Moderatör
\'\--ŞEYM@--\'

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 12:38 pm

ee tabi haklısın
herkesin memleketi kendine
bence kesinlikle ve kesinli,kle
ERZURUM....
buket
Moderatör
Moderatör
buket

Lakap : KaptanBuki

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 1:57 pm

S.A TÜRKİYE'MİZİN ZATEN HER KÖŞESİ HARİKADIR.TABİKİDE HERKEZİN MEMLEKETİ KENDİNE GÜZEL.BENCE HERYER GÜZELL. Smile
senna
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
senna

Doğum tarihi : 18/02/96

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 12:09 am

ben amerikada yasiyorum onun icin oy vermedim...
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

Doğum tarihi : 24/05/94
Lakap : Kömür gözlü ;) :)

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:08 pm

Karadenizin Parisi Samsun Sırıt Sırıt

Paris kısmına inanmayın da diğerleri doğru Very Happy Very Happy

Maalesef Sad Samsun da yaşıyorum.Ama ilerideki yaşamayı düşündüğüm hedef ilim Sinop Very Happy Very Happy
fatımatüzzehra
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
fatımatüzzehra

Lakap : cadı, piskopat

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 12:22 pm

istanbulda yasıyorum Sad
serhan
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE
serhan

Doğum tarihi : 01/02/92
Lakap : muri :D

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 1:45 pm

[quote="*birgül*"]Karadenizin Parisi Samsun Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 174283 Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 174283

Paris kısmına inanmayın da diğerleri doğru Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin

Maalesef Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_sad Samsun da yaşıyorum.Ama ilerideki yaşamayı düşündüğüm hedef ilim Sinop Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin[/quo

nie memnun değilmisin hemşo Very Happy ben samsun bafra da yaşıyorum,,, samsun u bilmem ama bafra muhteşem Very Happy ne mutlu karadeniziliyim diyene Very Happy
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePerş. Eyl. 17, 2009 8:46 pm

serhan demiş ki:
*birgül* demiş ki:
Karadenizin Parisi Samsun Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 174283 Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 174283

Paris kısmına inanmayın da diğerleri doğru Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin

Maalesef Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_sad Samsun da yaşıyorum.Ama ilerideki yaşamayı düşündüğüm hedef ilim Sinop Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin

nie memnun değilmisin hemşo Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin ben samsun bafra da yaşıyorum,,, samsun u bilmem ama bafra muhteşem Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin ne mutlu karadeniziliyim diyene Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin

ya ne bileyim sevmiyorum pek fazla.Daha doğrusu bu şehri sevmeme neden olan 2 etmen var.

1. Sevdiklerimin hemen hemen hepsinin bu şehirde yaşaması
2. Denizi

beni en fazla ilgilendiren 1. etmeni.Çünkü öbürü sinopta da var Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 174283

ben de bafrayı bilmiyorum Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin ne olacak şimdi Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin.Ya Karadenizli olmama birşey demedim zaten.Ama ben sinopta yaşamak istiyorum Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Herz
serhan
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE
serhan

Doğum tarihi : 01/02/92
Lakap : muri :D

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 9:39 am

*birgül* demiş ki:
serhan demiş ki:
*birgül* demiş ki:
Karadenizin Parisi Samsun Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 174283 Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 174283

Maalesef Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_sad Samsun da yaşıyorum.Ama ilerideki yaşamayı düşündüğüm hedef ilim Sinop Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin

nie memnun değilmisin hemşo Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin ben samsun bafra da yaşıyorum,,, samsun u bilmem ama bafra muhteşem Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin ne mutlu karadeniziliyim diyene Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin

ya ne bileyim sevmiyorum pek fazla.Daha doğrusu bu şehri sevmeme neden olan 2 etmen var.

1. Sevdiklerimin hemen hemen hepsinin bu şehirde yaşaması
2. Denizi

beni en fazla ilgilendiren 1. etmeni.Çünkü öbürü sinopta da var Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 174283

ben de bafrayı bilmiyorum Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin ne olacak şimdi Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Icon_biggrin.Ya Karadenizli olmama birşey demedim zaten.Ama ben sinopta yaşamak istiyorum Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Herz

ne güzel işte sevdiklerin yanında Very Happy:D denizimizde ne var,,, ne güzel nimet
gelde gör ! Very Happy inş sinoptada yaşarsın ama felek bu adamı nereye sürükleyeceği belli olmaz Very Happy
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 3:58 pm

evet sevdiklerim yanımda önemli olan da o Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Herz

denizine birşey diyen yok ki Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Herz Sadece beni daha çok ilgilendiren 1. idi o yüzden öyle dedim Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Herz Yoksa Karadenize laf eden beni bulur karşısında Very Happy Very Happy

gelirim görürüm inşallah Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz HerzAcaba bu yaz stajı orada mı yapsam Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Herz neyse bakarım Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Herz İnşallah yaşarım ama sen de haklısın Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz Herz
hamzaa
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
hamzaa

Doğum tarihi : 07/08/91
Lakap : ultrAdeLi ^^

MesajKonu: Geri: Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz   Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz I_icon_minitimePerş. Ekim 08, 2009 6:02 am

\'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
ee tabi haklısın
herkesin memleketi kendine
bence kesinlikle ve kesinli,kle
ERZURUM....

yanLış söyLedin şeyma Very Happy O Güneydoğunun parisi Antep Very Happy Hangi coğrafi bölgede yaşıyorsunuz 943703
http://www.hamzaaltuntas.org

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hangi tarz yemekleri tercih edersiniz?
» Hangi Meyvenin Ne Yarari Var?