Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Suskunlar Dizisinin En Büyük Fan Sitesine Hoşgeldiniz
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi Şekilde yararlanabilirsiniz..
Üye olurken lütfen kuralları iyi okuyun..
10 saniyede üye olmak için tıklayın...
Suskunlar Dizisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suskunlar Dizisi Fan Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bunları Biliyormuydunuz

4 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Lakap : Bir Garip Yolcu

Bunları Biliyormuydunuz Empty
MesajKonu: Bunları Biliyormuydunuz   Bunları Biliyormuydunuz I_icon_minitimeCuma Mayıs 08, 2009 5:07 am

Dünyanın en ünlü 20 astronomundan olan Battani’nin (858-929) trigonometrinin mucidi, sinus ve kosinüs tabirlerini kullanan ilk bilim adamı olduğunu biliyor muydunuz?

En son mevsim tarafından Ptsi Haz. 15, 2009 6:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
rude83
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
rude83

MesajKonu: Geri: Bunları Biliyormuydunuz   Bunları Biliyormuydunuz I_icon_minitimeCuma Mayıs 08, 2009 6:23 am

mevsim demiş ki:
Dünyanın en ünlü 20 astronomundan olan Battani’nin (858-929) trigonometrinin mucidi, sinus ve kosinüs tabirlerini kullanan ilk bilim adamı olduğunu biliyor muydunuz?

Bahsettiğin Trigonometre midir , sinüs , cosiniüs ü zaten pek bilmiyorum , anlamıyorum , Kafa basmıyor. İlk kullanan bilim adamı olsa da benim için pek önemi yok:)

Tabi artımız oldu. Bilgi kazanmış oldum.. Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Bunları Biliyormuydunuz   Bunları Biliyormuydunuz I_icon_minitimeCuma Mayıs 08, 2009 9:08 am

Ne güzel işte Smile
beyazgelincik
TECRÜBELİ ÜYE
TECRÜBELİ ÜYE
beyazgelincik

Doğum tarihi : 09/10/86
Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik

MesajKonu: Geri: Bunları Biliyormuydunuz   Bunları Biliyormuydunuz I_icon_minitimeC.tesi Mayıs 16, 2009 9:29 pm

vallah bende bilmiordum Battani’nin (858-929) trigonometrinin mucidi, sinus ve kosinüs tabirlerini kullanan ilk bilim adamı olduğunu sayenizde öğrenmiş oldum tşkler kardeşim.. :confused:
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Bunları Biliyormuydunuz   Bunları Biliyormuydunuz I_icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 6:58 am

Dünyanın ilk sistem mühendisi, ilk sibernetikçi ve elektronikçisi olan Müslüman bilim adamı Cezeri’nin (1136-1206) aynı zamanda bilgisayar sisteminin kurucusu olduğunu biliyor muydunuz?
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Bunları Biliyormuydunuz   Bunları Biliyormuydunuz I_icon_minitimePerş. Tem. 09, 2009 5:05 am

Çin'in işgali altında bulunan Doğu Türkistan'da son 50 yılda yaklaşık 7 milyon Çinli'nin yerleştirildiğini ve Çinliler için açılan yeni yerleşim birimleriyle bu sayının birkaç yıl içerisinde bölgenin yerlileri olan Müslüman Uygur nüfusunu geçeceğini biliyor muydunuz?
*birgül*
Moderatör
Moderatör
*birgül*

Doğum tarihi : 24/05/94
Lakap : Kömür gözlü ;) :)

MesajKonu: Geri: Bunları Biliyormuydunuz   Bunları Biliyormuydunuz I_icon_minitimePaz Eyl. 06, 2009 11:24 pm

mevsim demiş ki:

pek de iyi birşey yapmamış Sırıt Sırıt keşke bulmasaydı yararı dokunacağına zararı dokunmuş Sırıt bunun gibilere kaş yaparken göz çıkaran denir Very Happy Very Happy 3 yıldır çalışıyorum tek birşey anlamadım o konudan Sırıt neyse paylaşımlarınız için teşekkürler Smile

Bunları Biliyormuydunuz
1 sayfadaki 1 sayfası