| seni seviyorum............. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: seni seviyorum............. Salı Mayıs 05, 2009 3:25 pm | |
| SENİ SEVİYORUM,çünkü beklentisiz sevmenin ne olduğunu biliyorsun."ÖNCE SEN BENİ SEV,BEN SENİ DAHA SONRA SEVERİM."demiyorsun.açıyorsun yüreğini cesurca.cesaretinle beni kendine hayran bırakıyorsun. SENİ SEVİYORUM,çünkü her insanda var olan zayıflıklarını saklamıyorsun.kendini olduğundan farklı göstermiyorsun.ağlaman gereken yerde ağlıyorsun,gülmek istediğin zaman gülüyorsun. SENİ SEVİYORUM,çünkü mevlana nın dediği gibi "ten candan,can da tenden gizli kapaklı değil"sende.canını da, tenini de aşkla süsleyip gösteriyorsun bana. SENİ SEVİYORUM,çünkü bana değer veriyorsun.gözünden bile sakınıyorsun beni.benim için endişe duyuyorsun,beni merak ediyorsun.birisi tarafından merak edilmek meğer be kadar güzel birşeymiş. SENİ SEVİYORUM,çünkü güven denen şeyin var olduğuna dair tüm umutlarımı kaybetmişken,bu duyguya ne kadar ihtiyacım olduğunu anladım sayende.bana verdiğin güvenle şimdi dimdik duruyorum kalleşliklerin karşısında. SENİ SEVİYORUM,çünkü kıskanıyorsun beni.öyle tadında,öyle kararında kıskanıyorsun ki bu çok hoşuma gidiyor.ne aşırıya kaçarak sıkıyorsun beni,ne de hiç kıskanmayarak umursamaz görünüyorsun. SENİ SEVİYORUM,çünkü bana zaman ayırıyorsun.en sıkışık olduğun anlarda bile bir telefon ederek eklında,kalbinde olduğumu gösteriyorsun.ilgini sürekli canlı tutuyorsun ve aşkımızın bitmesine asla izin vermiyorsun. SENİ SEVİYORUM,çünkü sırf ben istediğim için bazen sevmediğin şeyleri de yapıyorsun.benim mutlu olmam seni de mutlu ediyor. SENİ SEVİYORUM,çünkü seninle geleceğe dair planlar yapabiliyorum.bu günü yaşarken,yarını da unutmadan hedefler koyabiliyorum önüme.ulaşmak istediğim her yerde,her hedefler de seni görüyorum.çünkü benimle birlikte yürüyorsun. SENİ ÇOK SEVİYORUM BE ÇÜNKÜ ADAM GİBİ ADAMSIN........
| |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Çarş. Mayıs 06, 2009 5:07 am | |
| Güzel bir yazı paylaştığın için sağol.. | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Çarş. Mayıs 06, 2009 12:48 pm | |
| Vay Harika ya. Beni ne kadar da Tarif etmiş.. Kendimi seviyorum Eline sağlık Gerçekten Muhteşem.. Tebrik ederim Seni.. | |
|
| |
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Çarş. Mayıs 06, 2009 8:03 pm | |
| | |
|
| |
ENES28 ÜYE
| Konu: Geri: seni seviyorum............. C.tesi Mayıs 16, 2009 8:39 pm | |
| eline sağlık | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: seni seviyorum............. C.tesi Mayıs 16, 2009 9:15 pm | |
| çook güzel bu yha eline sağlık paylaşımın için gül güzeli ..tşkler... :heart: | |
|
| |
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Paz Haz. 07, 2009 9:16 pm | |
| | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Ptsi Haz. 08, 2009 3:17 pm | |
| Okudum tekrardan gerçekten de Muhteşem.. | |
|
| |
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Ptsi Haz. 08, 2009 4:31 pm | |
| aslında çok uzundu ama hepsini yazmadım.beğendiğinize sevindim... | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Salı Haz. 09, 2009 6:34 am | |
| - ...Gül Güzeli... demiş ki:
- aslında çok uzundu ama hepsini yazmadım.beğendiğinize sevindim...
Keşke Hepsini Yazsaydın.. Hatta Rica etsem Yazar mısın?? Okumayalım devamını.. | |
|
| |
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Salı Haz. 09, 2009 9:52 am | |
| | |
|
| |
iMAM hatipli TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: seni seviyorum............. C.tesi Haz. 13, 2009 3:19 pm | |
| paylaşım için teşekkürler kardeşim emeğine sağlık rude kardeşimizide üzme devamını bekleriz | |
|
| |
ENES28 ÜYE
| Konu: Geri: seni seviyorum............. Ptsi Haz. 15, 2009 8:36 pm | |
| böyle bir yazının gelmesi ne guzel olurdu oysakı... | |
|
| |
| seni seviyorum............. | |
|