| Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) | |
|
+30serhan mavİDüş interesting_girl rizardiniyo nükhet mavihayal090 fatımanur htc _e_s_r_a_ iMAM hatipli ceza fatımatüzzehra pnrevc buket yusuf tarik beyaz melek asi bekir_20 beyazgelincik emrahunaloglu cigdem özlemimsin hll Admin ...Gül Güzeli... hasan rude83 leyli-can \'\--ŞEYM@--\' Selahattinn 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| |
| |
...Gül Güzeli... TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) C.tesi Kas. 21, 2009 7:57 pm | |
| s.a arkadaşlar....hayırlı akşamlar | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Paz Kas. 22, 2009 12:25 pm | |
| a. s arkadaşlar ALLAH herkesin yardımcısı olsun inş.. selam Gül Güzeli nasılsın? görünmüyorsun kaç zamandır evlendinmi yoksa | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Paz Kas. 22, 2009 8:29 pm | |
| saol ben de iiyim cnm... aaa gerçektenmi hangi ara evlendiniz kız bizede bi davetiye göndersen bizde gelirdik iki oynardık :ponpon: Komik yha ben öylesine sormuştum içime doğmuş evlendiğin demekki ..cnm kardeşim ALLAH mesut etsin... Ömür boyu mutlu olursun inş. kız yuvadan uçtun haa Sulu göz nereye gelin geldin şehir olarak yani evlenincede nete girmene sevindim bu konuda şanslısın galiba tabi tabi idare ederiz biz senin yeribe nöbet tutarız cnm online üye sayısı çok olduğu için sürekli burdayız :confused: | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Çarş. Kas. 25, 2009 12:04 pm | |
| hmm Ankarada aynı şehirdeyiz .. saol cnm tşk ederiz..gel her zaman vaktin oldukça bekleriz...sizede hayırlı bayramlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Çarş. Ara. 09, 2009 10:38 pm | |
| Selam***
yaşayan varmı?oradaaa Nanik | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Çarş. Ara. 16, 2009 1:40 pm | |
| s.a arkadaslar hayırlı olsun bakalım yenı dızınızın sıtesı..selam ve dua ıle... | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Perş. Ara. 24, 2009 3:23 pm | |
| - beyazgelincik demiş ki:
- Selam***
yaşayan varmı?oradaaa Nanik olmamııı yusuf abii ne dizisi başamş??? | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Cuma Ocak 01, 2010 5:56 pm | |
| s.a buket kardesım hanı dogruluk eksenı yerıne baslayan dızı ıste DUA yı ısleyen dızı da..oyle degıl mı..ama hos olmus sıte ..hayrlı olsun bakalım tekrar..selam ve dua ıle... | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) C.tesi Ocak 02, 2010 1:26 pm | |
| hmm.. tamam sagolasın yusuf abi gerçekten sitee çok süperr olmuş elinize yüreğinize sağlıkk:) | |
|
| |
yusuf tarik Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) C.tesi Ocak 02, 2010 4:24 pm | |
| ama kırık kalplerdı galıba dua ıle olan tam bılmıyorum karıstı ıste 2 aydır tv baktıgımız yokkı ...evet sıte guzel olmus yapanların hakkaten ellerıne saglık... | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Paz Ocak 03, 2010 2:54 pm | |
| yha cidden bnde baydan beri bakmıyorm tv.sınavlar filençok yğun geçiyor ama izlemek isterim filmi doğrusu merak ettmm:)dua ilee | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Perş. Ocak 14, 2010 11:10 am | |
| | |
|
| |
buket Moderatör
| |
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Ptsi Ocak 18, 2010 11:12 pm | |
| bitanem buketim bende seni çoooooook özledim.. senin sınavlar bitti ama benim devam ediyor cnm yhaa:(evet güzel üçlüydük:) birgülle görüşüyorumda senle malesef :(cnm benim nete ne zamn ne vakit gircem hiiç belli olmuyor ..grşrz inş. hoşçakal... | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| |
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Çarş. Ocak 20, 2010 10:50 pm | |
| hadi be her akşam seninleyimya ...bunada yalan haber deme..yanıltan kim?halk kimin ne olduğunu biliyor..:)tmm bana uyar buluşalım olur da tabi bende olursam biliyosun bu ara iş güç yoğunum baya nese arasın beni....grşrz inş... | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Perş. Ocak 21, 2010 5:54 am | |
| eferin yemedin Sırıt temam temam demiyorum hadi acıdım Sırıt tamam ararım ben seni.Ama gelme bak ne yapacağım neyse hadi git görüşürüz bi ara inşallah buketciğim sende cumadan sonra birgün müsait olursan bize haber ver ki bizde kendimizi ona göre ayarlarız tamam mı Hadi Rabbime emanetsiniz | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Perş. Ocak 21, 2010 2:37 pm | |
| oohh kardeşlerim kaynatmşsınz sohbetii birgülcüm sende şua şakalarından hiç vazgeçmemişsnn yahuu tamm görüşelim çkk iyi olurr pazar günü akşamı olabilirrr diyorumm siz nedersinzz canlarım | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Perş. Ocak 21, 2010 5:56 pm | |
| saat kaçta olduğuna bağlı eğer müsait olursam neden olmasın | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Cuma Ocak 22, 2010 7:17 pm | |
| s.a kardeşler... nasılsınız görüşmeyeli? çok özledim siteyi ya... hayrlı akşamlar aeo | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) C.tesi Ocak 23, 2010 6:41 pm | |
| a.s iiyizz çok şükür ablacımm sizleri sormalı iyisiniz inş.. hatırladınz mı beii:)arkadşlar bn pazar akşamı dedm ama cmrtesi akşamı açtm olsn pazarda açarım haberlerdn sonra olabilirr birgülcümm açınn ama bkk YARADANA EMANET OLUNNN...SELAMETLE | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| |
| |
| Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) | |
|