| Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) | |
|
+30serhan mavİDüş interesting_girl rizardiniyo nükhet mavihayal090 fatımanur htc _e_s_r_a_ iMAM hatipli ceza fatımatüzzehra pnrevc buket yusuf tarik beyaz melek asi bekir_20 beyazgelincik emrahunaloglu cigdem özlemimsin hll Admin ...Gül Güzeli... hasan rude83 leyli-can \'\--ŞEYM@--\' Selahattinn 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
interesting_girl ÜYE
Mesaj Sayısı : 27 Doğum tarihi : 01/07/95 Nerden : Kırşehir Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Ptsi Ekim 05, 2009 6:19 pm | |
| Evet,iyi nolsun işte 9 saat derse alışmaya çalışıyoruz, Senin nasıl gidiyor? | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 4:30 pm | |
| hamd olsun iyii gidiyor ama çok yorucu be kardeşim okuldan geliyorm kafam çatlıcak gbi oluyor okul başımı ağrıtıyor ama güzlde senin kaçıncı sınıf?? | |
|
| |
interesting_girl ÜYE
Mesaj Sayısı : 27 Doğum tarihi : 01/07/95 Nerden : Kırşehir Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 6:47 pm | |
| 9.sınıf,sen 10 galiba? | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 7:44 pm | |
| | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 7:46 pm | |
| Ben burdayım. Heyt be ne günlerdi sabahlardık burada ya hatta o zaman chat kutumuz bile vardı iptal edildi tabi sonra | |
|
| |
*birgül* Moderatör
Mesaj Sayısı : 448 Doğum tarihi : 24/05/94 Nerden : Yalan Dünya'nın herhangi bir yerinden:) Lakap : Kömür gözlü ;) :) Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 7:49 pm | |
| inanmıyorum üye hem de açık nihayet yav birini buldum Allahım çok şükür ya ben hangi siteye üye olsam zaten sabahlamayı bırakıyor Sırıt kesin bende var birşeyler neyse nasılsın hamza iyisindir inşallah | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 491 Doğum tarihi : 07/08/91 Nerden : Gaziantep Lakap : ultrAdeLi ^^ Kayıt tarihi : 29/01/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 7:54 pm | |
| Allah'a şüküt iyiyim sen nasılsın kardeşim? | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 7:55 pm | |
| ben de iyiyim çok şükür üye gelse daha iyi olacağım ama maalesef gelmiyor.Bu arada yarışmalar bölümündeki mesaj dikkatimi çekti mevsime adminlik ver doldururum falan demişsin merakımı mazur gör kardeş ama nasıl doldurmayı düşünüyorsun acaba | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 8:23 pm | |
| biz bı işlerin kurduyuz deyim yerindeyse bakma sen benim amatör takıldığıma mesleğim bilgisayar evelallah sanalda çevremde geniş ki zamanında burada üye varken neler yapıyoduk eskiler bilir . kusura bakma dalıp gidiyorum nete fazla bakamıyorum buraya | |
|
| |
*birgül* Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 06, 2009 9:24 pm | |
| vay ben yeter ki admin olayım da gerisine karışmayın siz diyorsun yani Sırıt Sırıt .Neyse artık bunu bana değil mevsime söylemek lazım kendi bilir estağfirullah ne demek ben de gidiciyim şimdi Rabbime emanetsin hoşçakal | |
|
| |
hamzaa TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Çarş. Ekim 07, 2009 5:58 am | |
| sayılır | |
|
| |
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Cuma Ekim 09, 2009 5:47 pm | |
| Selam *******nasılsınız? arkadaşlar..=) Allah'ım sen hamza kardeşimi admin yap..amin.. =) | |
|
| |
buket Moderatör
Mesaj Sayısı : 503 Nerden : BALKAN DİYARINDAN Lakap : KaptanBuki Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Cuma Ekim 09, 2009 8:44 pm | |
| kıskandım bak şimdi ablacımm ben de mod olayım bendeeeee | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Paz Ekim 11, 2009 9:02 am | |
| ah cnm kardeşim inş sende olursun ...ben kendi sitemi kurayım seni administratör yapımmı? | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Paz Ekim 11, 2009 9:24 am | |
| ayy çok güzell olur valla nasıl bir site kurmayı düşünüyorsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Paz Ekim 11, 2009 9:33 am | |
| ya onu düşünemedim henüz sence nasıl olsun? ikimiz kuralım sayın administratör.. üyelikler ücretli olsun ekmek elden su gönder .. ya siteyi açıpta nasıl güncelleştircez ya off neyse kalsın ya ben anlamam ..site açmak kolay bişli deil zaten ama sen de istersen açalım işe koyulalım buketciğim.. | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Paz Ekim 11, 2009 12:08 pm | |
| ablacım benim abim bilgisayarcı yani bende biraz çakıyorum bu işlerden istersen yapalım bişiler ama üyelikler ücretli olmasınn.. bide doğru dürüst bişi yapamassak üye olanlarda az olur ücretli olunca artıkın 2miz takılıyrız sitede | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Paz Ekim 11, 2009 5:43 pm | |
| hmm ii abinden biraz bilgi edinelim o zamn sor bakalım nelere ihtiyaç olcakmış:Dne yapcakmışız naSIl bi site kurarsak üye sayısı çok olurmuş ?tamam ücretli olmasın üyelikler :)olsun ikimiz takılırık o zman:D haha ya nese cnm ben site kurmaktan vazgeçtim ben yarın evlenir giderim ben nerde nete girim bi daha zaten nete çok giremiorum ki site kursak onada giremiycem ,, kalsın vazgeçtim fakat sen istersen benim adımada kurabilirisn ben arada bi uğrarımm.. cnm kardeşim buket... | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Ptsi Ekim 12, 2009 6:33 pm | |
| valla ablacım sen bilirsin eğer istersen açmak ben yardımcı olurum:x)) annamm anamm büyümüşte evleniyor benim ablammm kızz gitme biyere | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Ptsi Ekim 12, 2009 6:41 pm | |
| ok cnm saolasın ....yaaa ablam büyüdükte ne kelime yaşlandık haha:)ya gitme demesi kolay bunun evde kalması var kız kurusu olması var...:Danammmmmmm anammmmmmmmmm tmm senin için evlenmiycem gitmiyom bi yere evde kalırsam sorarım sana cnm Komik beni sen everirsin o zman..hehe | |
|
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Salı Ekim 20, 2009 6:20 pm | |
| heee ayy ablam benim yaaa bak değerime bak benim için evlenmiyor. şaka bi yanada valla ablacım ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.HAYIRLISI NEYSE OLSUN İNŞALLAH..dua ilee.. | |
|
| |
| |
| |
buket Moderatör
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Çarş. Ekim 21, 2009 6:35 pm | |
| ayyy arkadaşlar size birşey anlatsam güleceksiniz.:)rüyamda Rahman GÖREDE'yi gördümm.yanlış hatırlamıyorsam dayımın oğlumuş rüyamda çok güzel bir rüyadıı ya keşke her akşam görsem çok güzeldi:)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) Perş. Ekim 22, 2009 11:35 am | |
| ooo ne güzel inş sevdiğin herkesi görürsün rüyanda cnm ay iyiki rüyalar var yoksa nerde görcez sevdiklerimizi bende sevdiklerimi çok görüyorum rüyamda Rabbime çok tşk ederim sevdiklerimi bana gösterdiği için çok mutlu oluyorum... ne mutlu bana oda bişeymi buket sen dayın olarak görmüşsün ben Rahman bey'i babam olarak görmüştüm hehe:) | |
|
| |
buket Moderatör
| |
| |
| Sohbet Dolmuşu ( Yeni Sohbet Odamız) | |
|