| Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
beyazgelincik TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 1287 Doğum tarihi : 09/10/86 Nerden : | SıFıR MeRkEz | Lakap : _-'('-_°_-'('-__-')'-_°_-')'-_ozankolik Kayıt tarihi : 28/03/09
| |
| |
hll TECRÜBELİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 195 Nerden : sölemezsem:) Lakap : biri;) Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Çarş. Nis. 22, 2009 1:28 pm | |
| | |
|
| |
hll TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Çarş. Nis. 22, 2009 4:39 pm | |
| | |
|
| |
sizce-bilgi-nedir ÜYE
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Perş. Nis. 23, 2009 2:43 pm | |
| ya inanamıyorum nasıl bu kadar cüretkar olabiliyorlar... | |
|
| |
\'\--ŞEYM@--\' Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1939 Nerden : DADAŞLAR DİYARINDAN Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Perş. Mayıs 07, 2009 8:02 am | |
| ALLAH belanızı versin O YÜCE VE KUTLU DERGAHIMIZ başına yıkılsın YIKILACAKTIR DA İNŞALLAH Boom | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 1494 Nerden : Yaşamla Ölüm Arasından... Lakap : Bir Garip Yolcu Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Perş. Mayıs 07, 2009 8:08 am | |
| Amin. Allah ıslah etsin inş. en kısa zamanda yaptıklarının yanlış olduğunu farkına varırlar. Paylaştığın için sağol... | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Perş. Mayıs 07, 2009 9:15 am | |
| - \'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
- ALLAH belanızı versin
O YÜCE VE KUTLU DERGAHIMIZ başına yıkılsın YIKILACAKTIR DA İNŞALLAH Boom Bela anma , bence.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Perş. Mayıs 07, 2009 11:34 am | |
| - rude83 demiş ki:
- \'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
- ALLAH belanızı versin
O YÜCE VE KUTLU DERGAHIMIZ başına yıkılsın YIKILACAKTIR DA İNŞALLAH Boom Bela anma , bence.. bence sende yapılan bu iğrenç olaya sessiz kalmavessalam | |
|
| |
rude83 TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Perş. Mayıs 07, 2009 12:04 pm | |
| Sen sesini çıkardın da ne oldu??
Sadece günaha girdin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Perş. Mayıs 07, 2009 2:30 pm | |
| ya sen beni sinir etmek için mi bunları yazıyorsun günahmış ya senin yaptığın sesizlik gösterisi ne o sevap mı ya da doğru mu ben bela okuduğum kişilerin farkındayım hak edenlerin yani ZÜLME RIZA ZÜLÜMDÜR gibi düşün... | |
|
| |
hll TECRÜBELİ ÜYE
| Konu: Geri: Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş Perş. Mayıs 07, 2009 2:54 pm | |
| - \'\--ŞEYM@--\' demiş ki:
- ya sen beni sinir etmek için mi bunları yazıyorsun
günahmış ya senin yaptığın sesizlik gösterisi ne o sevap mı ya da doğru mu ben bela okuduğum kişilerin farkındayım hak edenlerin yani ZÜLME RIZA ZÜLÜMDÜR gibi düşün... şeyma ablam haklı Eline sağlık şeyma ablacım | |
|
| |
| Konu: Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçmiş | |
|